Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отримав зарплату- докажи звідки

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
nyttor 26 декабря 2021, 18:17
Три роки поспіль користувався таким продуктом, як депозит безподатковий (для читачів поясню, що сюди можна було інвестувати гроші, що отримані виключно як цільові зарахування, тобто зарплатня). Банк справно приймав ці гроші щомісячно і інколи, при спробі випадковій поповнити депозит грішми, які були на карті у залишку миттєво кашляв і казав: «Сер, на карті у вас зарплатних тільки 5000 грн (наприклад), а інші 600 грн ні, тому ТІЛЬКИ 5000 ви можете поставити на депозит. Зрозуміло, отже, що механізм розпізнавання грошей був налагоджений чітко.
Даний продукт у грудні цього року був закритий, вся сума і відсотки впали на картку, з якої відповідно і проводились поповнення. Це була субота, щоб ці гроші не валялись просто, доки я їх зніму і занесу до іншого банку, я їх тимчасово на два дні закинув на приват вклад, з метою зняти в понеділок всю суму.
Ну і звісно, співпрацюючи з цим банком вже багато років, очікувати чогось підлого, а у даній ситуації ще й абсурдного, довго не прийшлось. Знявши 500 тисяч, банк мені заявив — надавай документи походження коштів. Які вам документи потрібні? За 3 роки вони не були потрібні (для довідки рахунок організації, рахунок картки — все в приваті, тобто все видно і доступно для перегляду як на долоні, варто лишень зазирнути у свої талмуди)?
Далі продовжується боротьба з ледачими і категорично не професійними працівниками що 3700, що чату — це зайняло цілий день. Я отримував просто тупі відповіді про те саме, що нам потрібно довідка з місця роботи, де взялись ці гроші, бо ми діємо по закону. Погоджуюсь, є закон, і я повністю за те, що потрібно моніторити, але панове, у даній ситуації. Я маю довести, що це дійсно зарплатня і довідка, яку я все з цього ж банку надаю у їхньому сервісі довідок про ту ж зарплатню навіть для іншого банку підходить, а для самих — це не джерело походження коштів.
Німа сцена…
Пояснення — бо ці гроші були на приват вкладі. І що вони від цього стали лєвими? Вони не виходили навіть за стіни банку і були на рахунках які заведені на моє ім'я, не принесені з вулиці.
Звісно, довідка з місця роботи не проблема, але якби ж у ній була логічна і не абсурдна потреба. Окрім того, так, як я вибрав банк, що присутній тільки у Вінниці, мені прийшлось їхати автобусом 200 км, витратити при цьому 500 грн на дорогу і у висновку, не змогти зняти грошей, що законно зароблені.
Мої плани звісно були зірвані, настрій зіпсований і передбачуванні фінансові втрати і надалі через це радості не додавали.
Коли я приїхав пізно ввечері додому, після словесної боротьби протягом 6 годин у чаті, знайшлась все ж 1 адекватна людина, яка вникла у суть питання і мені сказала, що якщо ви дійсно кажете, що це зарплата, то ви просто можете написати від руки на аркуші А4 пояснення, що це дійсно так, ми його приймемо і це також зараховано, як джерело! Уявіть мою лють! Цю процедуру можна було зробити знаходячись у Вінниці і здійснити свої амбітні плани.
На слідуючий день я подав дану записку і проблема була вирішена за годину, але який вже був у тому смисл? Пояснення були слідуючі: ми просто трошки не всмоктали, не додивились, не додумались, але НАМ ЗАГАЛОМ ЧХАТИ на ваші не здійснені плани, на ваші збитки, давайте ми вам зробимо картку з фото безкоштовно.
Я вимагаю відшкодувати мені збитки на дорогу і компенсувати моральну шкоду у розмірі 2500 грн (це покриє і автобус і відсотки з непрацюючих грошей), натомість картку з моїм фото випустити вашому керуючому Герхарду Бйошу на згадку, звісно для нього безкоштовно!!!
Приватбанк
Ответ банка
27 декабря 2021, 10:02
Добрий день!
Перепрошуємо за незручності, пов'язані зі зверненням в підтримку. Наші колеги провели перевірку відносно даної ситуації та проведуть роботу з фахівцем. За результатом розгляду питання вам було надано зворотній зв'язок.

Комментарии - 4

+
+25
Три літри
Три літри
26 декабря 2021, 21:35
#
Редкий случай когда отзыв заслыживает прочтения.
+
+41
Jokets
Jokets
27 декабря 2021, 11:07
#
Ну убытки никто е будет никакие компенсировать) это не проблемы банка что и куда вы не смогли доехать, уехать и ТД. Банк всегда может съехать на ЗУ о фин мониторинге
+
0
nyttor
nyttor
27 декабря 2021, 12:18
#
На пряму — ні, а опосередковано — так. виходить, що коли ти не можеш забрати свої гроші через недороблених з банку — це проблеми просто мої? і ніхто за них не має бути покараний, окрім мене? знав куди вкладаєш, от і неси покарання!
а про фінмоніторинг — не у цьому випадку. це не кругооберт грошей у природі, а мінімальні переміщення без витрат і лєвих прибутків з незрозумілим походженням. на депозит, з депозиту. чи це вже також протизаконно і пахне спонсорством війни чи тероризмом, чи чим ще займається моніторинг?
+
+11
Три літри
Три літри
27 декабря 2021, 12:27
#
Теоретично можливість оскаржити вимогу банку існує. Але лише теоретично.

На практиці
* банк просто посилається на закон про фінмон, суддя так само як і банк не включачи мозог погоджується що вимоги банка законні
* припустимо що суддя при свому глузді, але витрати на адвоката та процесс можуть бути більше ніж 2500 гривень тож немає сенсу подавати позов до банку
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.7 45.7
USD 41.15 41.75
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.7 45.7
USD 41.15 41.75
Все курсы банка