Блокировка счета по липовому документу
В документах, которые были переданы на исполнение в банк через частного судебного исполнителя, присутствуют неверные данные. В частности, адрес проживания, адрес прописки, город и сумма, которую взяли из воздуха.
НБУ Украины отказывается принимать меры и не отвечает на письменные запросы.
Буду вынужден обратиться в правоохранительные органы с целью решения проблемы.
Блокування рахунків банком при надходженні запиту від виконавчої служби є обов'язком банку в такій ситуації, що регламентовано діючим законодавством. Ви можете дізнатись дані виконавця та інформацію по провадженню на сайті міністерства юстиції, а у разі, якщо не згодні з накладеним арештом, оскаржити його у встановленому законом порядку. Підстави для зняття арешту встановлюються Інструкцією про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті, затвердженої Постановою НБУ від 21.01.2004 № 22.
Зазначимо, що при знятті арешту, не будуть зняті обмеження, котрі встановлені банком через інші причини, наприклад, якщо, клієнтом було проігноровано необхідність проходження ідентифікації.
Звернувшись з листом на адресу банку: вул. Набережна Перемоги, 30, м. Дніпро, 49094, Україна, ви можете отримати бажану відповідь в письмовій формі.
Оператор Иван
Наші оператори завжди поруч і готові прийти на допомогу!
По кроково
Онлайн допомогою в прват24 активувала нову картку.
Все було зовсім заплутано. Я й до банкомату біжала, бо по інструкціям був такий спосіб… поки не зв’язалась з фахівцем в приват24. Мене покроково провели по пунктам і вже за 3 хвилинки я активувала нову карточку 🌸🤟 супер! Дякую!
Наші оператори завжди поруч і готові прийти на допомогу!
Все супер
Ми поруч 24/7 :)
Помощь в борьбе с недобросовестными поставщиками
Блокируют карты
Месяц назад была в банке все сверяли с паспортом и было все норм.
З метою забезпечення безпеки ваших платежів в мережі і захисту коштів на рахунках ПриватБанк використовує передові алгоритми моніторингу операцій в режимі он-лайн.
Вибірково ваші платежі можуть випадати на перевірку. Перевірка проводиться, як автоматизованими програмними комплексами так і співробітниками.
Ми звернулись до вас приватним повідомленням для детальної перевірки інформації за вашим зверненням.
Если вы перестанете пользоваться Приват банком, то вам начнут блокировать платежи, которые как-либо связаны с их банком.
Но после того, как я закрыла все свои карты, начали происходить не приятные вещи. Звонков стало ещё больше. 3! 3 раза при попытке положить деньги на Монобанк через терминал Привата мне блокировали платёж, на что на горячей линии сказали «это машина, когда она даст сбой, мы не можем знать» Но! Мои друзья, которые пользуются двумя картами разных банков, без проблем кладут и снимают деньги. Каждый раз как платёж которые шёл на карту монобанка — блокировали. Но могли они вернуть деньги только на карту ПРИВАТБАНКА. Я шла в Приват, мне оформляли новую карту, переводили платёж, я его снимала и ломала карту. После 3 раза я поняла, что это не случайность и это не сбой машины.
Так же однажды после всего этого мне не могли отправить платёж на карту монобанка, через терминал Привата, сказали что только с моим платежом была такая проблема.
Сейчас столкнулась с ситуацией. Когда вывожу деньги с Payoneer. Вывод был
сделан 4.05 на карту монобанка. Приват банк — посредник. Платёж затерялся. В Монобанке сообщили, что платёж им не приходил. У меня есть подтверждение, что
платёж с payoneer был успешно выведен.
Мои деньги у Приват Банка. После обращения к ним в банк, консультант сказала, что у неё нет информации по моего платежу и чтоб я обращалась в сам
payoneer, но так же рекомендовала мне
начать пользоваться Приват 24, проводить платежи там и отследить свои финансы и скинула мне в Вайбере ссылку на приложение. 🥲
Так же второй платёж с payoneer был
выведен вчера, на почте от самих payoneer сообщение о том, что он «придёт сегодня».
В итоге, до сих пор сижу без двух платежей.
С этих пор не рекомендую никому Приват
Банк! Но если хотите вечной телефонной назойливости, трепание нервов и воровства ваших средств, то будь ласка, користуйтесь.
АТ КБ «ПриватБанк» є банком, який сумлінно та точно дотримується вимог чинного законодавства України.
Банк не має наміру завдавати незручностей клієнтам, при цьому має відповідати всім нормам законодавства.
У разі, якщо ви бажаєте відмовитись від рекламних повідомлень, достатньо повідомити про це нашу підтримку.
Ми звернулись до вас приватним повідомленням для детальної перевірки інформації за переказом.
Не компетентная поддержка
Заказ товар в рассрочку (оплата частями), товар в итоге не пришел.
Банк говорит что вернуть первый платеж + ответить контракт смогут только после возврата средств от магазина.
Магазин вернул средства, (кто не знает процесс кредитования выглядит следующим образом, банк за вас платит полную сумму магазину, и снимает с вашей карты ежемесячно равными частями сумму.)
Соответственно магазин вернул банку всю сумму поступившую за мой заказ, а банк вернул мне первую сумму платежа на 40% меньше.
Контракт закрыт, а менеджер банка говорит что сумма меньше из-за того что магазин вернул меньше денег.
Что за бред?
Это не вяжется с логикой кредитования.
Перевіривши інформацію, можемо зазначити, що банком була повернута саме та сума коштів, що була перерахована торговою точкою в банк.
Для уточнення суми повернення ви можете звернутись до підтримки торгової точки.
Також, нами буде перевірена інформація за вашим зверненням до підтримки банку.
Захист від шахрайства
Нам дуже прикро, що ви стикнулись з такою ситуацією.
Страхування «Захист від шахрайства» надає захист у разі протиправного використання вашої картки шахраями, скімінгу, фішингу, фармінгу, вішингу, соціального інжинірингу.
Детально ознайомитись з інформацією за послугою, а також шаблоном договору, ви можете за посиланням: https://privatbank.ua/strahovaniye/zakhyst-vid-shakhraystva у розділі «Поширені питання», якщо ж кошти були переказані самостійно власником картки, то на жаль, в даному випадку ми обмежені в своїх можливостях.
Банк зацікавлений в тому, щоб оберігати своїх клієнтів від шахрайських дій, і завжди працює спільно з правоохоронними органами для розшуку і затримання зловмисників, які чинять протиправні дії щодо клієнтів банку, але, на жаль, в описаній вами ситуації банк обмежений у своїх можливостях. Розслідуванням випадків шахрайства, а також розшук і затримання злодіїв, згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк в свою чергу завжди готовий сприяти цьому будь-яким необхідним чином.
У разі спроби здійснення щодо Вас шахрайських дій банк не може виступати в ролі заявника в поліцію, у зв´язку з тим, що стороною, проти якої ці дії були спрямовані, є Ви. Для проведення розслідування за фактом шахрайства ми рекомендуємо Вам звернутися в правоохоронні органи, які можуть отримати за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом всю необхідну інформацію.
Сильно понизили кредитный лимит
(оплата коммуналки, покупки в магазинах, оплата частями), даже автомобиль брал в кредит. Был кредитный лимит 38000 и несколько дней назад стал 2000. А от кредитного лимита зависит и лимит на покупку (оплату) частями, который теперь у меня 0. Очень не красиво со стороны банка так поступать с клиентами. Пользоваться приватом мне в принципе было удобно, но с таким отношением ко мне и у меня отношения к банку меняется, если раньше я мог с уверенностью советовать приват, то сейчас не стал бы.
Справа в тому, що кредитний ліміт — змінна величина. Вибачте, якщо зменшення ліміту було незручне. Ми б хотіли попереджати про таке клієнтів, але система працює автономно на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях показників.
Щоб мати змогу збільшити ліміт, продовжуйте користуватися послугами банку, особливо карткою Універсальною. Також спробуйте надати документи, що підтверджують дохід. Подавати заяву на збільшення ліміту можна 1 раз на 30 днів.
приват банк работает как удобно ему, а не клиенту,
Дізнатись контактні дані виконавця, номер виконавчого провадження (ВП) Ви можете перейшовши на сайт Міністерства юстиції https://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors. На сайті необхідно ввести своє прізвище і ім´я, або ІПН.
Сall-центр Міністерства юстиції: 380 44 364-23-93
Дізнатись суму заборгованості, надання копії листа про накладення арешту, причини арешту Ви можете у виконавця.
Ви можете звернутись до виконавчої служби для зняття обмеження з картки. Також, ви можете отримати довідку про цільове призначення картки за допомогою Приват24, пройшовши до меню «Усі послуги» — «Послуги» — «Сервіс довідок» для надання її до виконавчої служби.
При надходженні до нас запиту про зняття арешту від виконавчої служби, обмеження буде знято протягом 1-3 робочих днів.
Бардак!
Вже займаємось вашим питанням. За результатами додатково зателефонуємо вам.
Отказ в адресной доставке именной карты
Банк здійснює доставку картки додому.
Йдемо до приватних повідомлень, щоб детально розібратися в ситуації.
HELP! Сняли все деньги с карты. Приватбанк не отправляет заявку на chargeback
6 мая в 7:42 заявки 1489290, 1489291 переданы на рассмотрение в МПС по процедуре chargeback.
Третья заявка № 1489292 на сумму 193.96 USD отложена и продолжает быть неотработанной по состоянию на 12 мая.
Уже прошел почти месяц с момента инцидента (15 апреля), почему до сих пор третья заявка № 1489292 не подана в МПС?
Здесь, на сайте, представитель Приватбанка в личных сообщениях попытался убедить меня в том, что все в порядке, статус заявки просто не обновился.
В чате Приватбанка мне ответили «заявка в работе», но не уточнили, в какой. Чтобы получить этот, ничего не проясняющий ответ, потратила на общение с менеджером чата 1 час времени.
Однако на горячей линии мне сказали, что да, действительно, в МПС подали только 2 заявки из трех: сначала подаются более приоритетные заявки, и предложили перезвонить через 2 недели по тому же вопросу. Получается, есть деньги, которые очень хочется вернуть, а есть, которые не очень? Chargeback — не самая быстрая процедура, рассмотрение длится 45−120 дней, и вместо того, чтобы ускорить начало рассмотрения, Приватбанк затягивает с отправкой заявки. Я являюсь клиентом Приватбанка более 10 лет, и подобное отношение к постоянным клиентам с хорошей кредитной историей мне непонятно.
Причиненный мне ущерб составил $1912.05, Приватбанк заверил меня, что сделает всё возможное, чтобы вернуть мне мои деньги, а сам даже не подал все заявки, согласно с регламентом, установленным Mastercard.
Прошу незамедлительно подать пакет документов по заявке № 1489292 в МПС на возврат средств. Согласно правил, данные подаются через 14 дней с момента транзакции. Прошел уже почти месяц.
О том, как произошло списание и что было потом, можно прочитать здесь: https://minfin.com.ua/company/privatbank/review/226914/
Нам дуже шкода, що для вирішення питання, вам довелось звернутись до банку публічно.
Питання взято в роботу профільними фахівцями. Найближчим часом вас буде додатково проінформовано.
12.05.2021 11:37 Подготовка документации Эта операция проходила в сети другого банка, но мы сделаем всё, чтобы ваша заявка была рассмотрена положительно. Для этого мы сейчас формируем необходимый пакет документов для передачи в международную платежную систему.
Никогда и никому не советую ПриватБанк!!!
Вже займаємось вашим питанням. За результатами додатково зателефонуємо вам.
Айсель. Служба поддержки. Огромное спасибо!
В общем, бомба.
Огромное ей спасибо за работу.
P.S Берегите таких!
P. P. S. А Дмитро можете выгнать.? за две минуты отмахнулся с стандартным ответом, мол, «идите в любое отделение» хотя разговор начался с того, что я заграницей и потому прошу о помощи. Беспомощный сотрудничёк
Дякуємо вам за відгук.
Обов’язково передамо Айсель. Задоволений клієнт — найкраща мотивація!
Також, ми звернулись до вас приватним повідомленням для детальної перевірки інформації за вашим зверненням.
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Обходите стороной данный банк
Не могу снять всю сумму со счета
У разі перевищення ліміту видачі готівки за останні 30 днів, з метою дотримання постанови НБУ №65 банк, з урахуванням ризик — орієнтованих підходів, зобов'язаний здійснити документально підтверджену перевірку джерел походження коштів (активів) клієнта, а також цільове їх використання (за необхідності).
Найнадійніший банк України
Использую карту ПриватБанка для получения зарплати, и когда надо использую ю кредитние средства до зарплати.
Единственное что не нравится в том банке так так ето кешбек, по сравнению с монобанк или а-банк его практически нет!!!
С чем не поспоришь так ето поддержка и обслуживание банка на висоте.
Вдячні вам, що знайшли час та залишили відгук. Коли б ви не звернулися до нас — ми будемо поруч, можете на нас розраховувати :)
Не забувайте, що кешбек в ПриватБанку є, та доступний у разі:
— розрахунку за покупки онлайн з сервісом БонусОнлайн https://bonus.privatbank.ua/ua/cashback. Щоб отримати кешбек від покупок в інтернеті необхідно щоразу переходити на сайти інтернет магазинів через сервіс;
— акцій https://newpromos.privatbank.ua/;
— отримання персональної пропозиції від банку в межах певної категорії клієнтів та/або продуктів через SMS, e-mail чи повідомлення в Приват24.
З повагою, ПриватБанк.
СОТРУДНИЦА АЙСЕЛЬ — спаситель, лучший саппорт в онлайн банкинге!
Осталась очень довольна качеством и скоростью обслуживания, а так же эффективностью решения вопроса!