Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Нав’язування додаткових непотрібних продуктів

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Rakka2 9 ноября 2020, 22:17
Добрий день!

Допоможіть, будь ласка, нам розібратися у ситуації, яка відбулася з нами при спробі перевипустити «Картку для виплат»:
У роз’ясненні НБУ (ПИТАННЯ ДНЯ: Банк видає кредитну картку разом із зарплатною. Чи можна відмовитися?: https://bank.gov.ua/ua/news/all/pitannya-dnya-bank-vidaye-kreditnu-kartku-razom-iz-zarplatnoyu-chi-mojna-vidmovitisya) вказано, що «… якщо банк стверджує, що не може видати зарплатну чи пенсійну картку без кредитної, – він уводить вас в оману та нав’язує послугу. Українське законодавство забороняє такі дії (стаття 55 Закону України «Про банки і банківську діяльність»). Клієнт має повне право відмовитися від нав’язаної кредитної картки…».

09.11.2020 я з колегою звернувся у відділення ПриватБанка (м. Київ) для того, щоб перевипустити «Картку для виплат», термін дії якої закінчується. Менеджеру відділення було відразу повідомлено, що ми хочемо перевипустити дану картку (тобто отримати «Картку для виплат» ) та інших додаткових карток нам не потрібно. На що нам менеджер відділення відповів, що не може виконати це без відкриття «Універсальної картки» (звертала увагу на те, що «Універсальна картка» є основною і програма не здійснить перевипуск «Картки для виплат», без її оформлення.
Враховуючи вищевикладене, беручи до уваги роз’яснення НБУ та те, що на сайті ПриватБанка вказано, що «рaзом із Карткою для виплат Ви можете отримати картку „Універсальна“ (акцент на » Ви можете", а не «Ви повинні», «Вам оформлять» … ), а також те, що ПриватБанк репрезентує картку «Універсальна», як кредитну, виникає запитання: чи дійсно станом на сьогодні при випуску/перевипуску «Картки для виплат» нам необхідно було оформляти непотрібну для нас картку «Універсальна»? Чи може ми щось не зрозуміли? Дякую.

P.S.
Менеджер відділення у Вас молодець, витримала усі наші обурення, навіть не подала виду на негатив у нашу сторону. Хоча щоб залишитися спокійною у дані ситуації в неї повинні бути «залізні нерви» (не всі працівники банку так професійно та спокійно працюють із моїми запереченнями). Тут конкретно претензія до банку, а не до менеджера (так як раніше працював у декількох банках, знаю їх діяльність із середини)
Приватбанк
Ответ банка
10 ноября 2020, 10:19
Добрий день!
При оформленні Картки для виплат чи Універсальної не є обов'язковим оформлення інших продуктів банку, які можуть бути запропоновані.
Щоб розібратись в ситуації та уточнити ваші контактні дані, звернулись в особистому повідомленні.

Комментарии - 3

+
+1
komandor95
komandor95
9 ноября 2020, 23:02
#
Оформити карту для виплат можливо без оформления карти Універсальна. На сайті Національного Банку це доступно описано. Так само і зі страховкою яка вам не потрібна, та іншими послугами банку.
+
0
Rakka2
Rakka2
10 ноября 2020, 20:08
#
ПриватБанк, не бачу сенсу з вами спілкуватися по телефону. Сьогодні все ж таки закрили картку «Універсальна» (виникає риторичне запитання: навіщо її було відкривати). Показав Вашу відповідь менеджеру даного відділення та його начальнику, і що Ви думаєте : вони сказали, що Ваш коментар не відповідає дійсності і що вони не можуть перевипустити «Картку для виплат» без відкриття картки «Універсальна». Охарактеризувати дану ситуацію можна словами одного шоу-мена, а саме: «Звезда в шоке!»
+
0
komandor95
komandor95
10 ноября 2020, 23:57
#
Парадокс в том, что все говорят о том, что универсалку не нужно оформлять, кроме работников отделений. Они же твёрдо уверены в обратном.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44 45
USD 40.7 41.3
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44 45
USD 40.7 41.3
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Нав’язування додаткових непотрібних продуктів