Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Шахрайські дії з картою Приват Банку

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
LotochukEvdokia 19 октября 2020, 19:08
Система безпеки в банку не відповідає своїй назві!!! В ніч на 26.08. 2020
На моїй карті були здійсненні шахрайські дії, тобто був піднятий кредитний ліміт з 5000 тис на 35000грн і була оформлена оплата частинами на суму 10700грн кошти шахраї повідправляли на різні рахунки.
Вранці 26.08 я помітила що на моїй карті мінус звернулася на гарячу лінію Приват Банку, співробітник банку мені порекомендувала закрити рахунок способом оплати заборгованості по карті.Тобто допомоги з банку не отримала ВЗАГАЛІ. Жодних даних своєї карти нікому не надавала, карта находилася в мене в гаманці.

Наразі відкрита в поліції справа по шахрайству, і кинула заявку в Приват банк на зупинення нарахування відсотків по моєму рахунку, чекаю відповіді.
Співробітники банку телефонують щодня щоб оплачувала заборгованість. Скажіть чому ж не телефонувати вночі 26.08 коли піднімали шахраї кредитний ліміт, банк не телефонував щоб почути чи справді це я а зараз телефонує щодня…
Приватбанк
Ответ банка
19 октября 2020, 20:14
В ході розгляду вашого звернення було проведено ряд дій, спрямованих на вивчення та аналіз ситуації, що склалася. За результатами розгляду з вами було проведено зворотній зв`язок. Банк завжди гарантує збереження ваших коштів, але і ви повинні дбати про безпеку своїх грошей. Правила безпеки: https://privatbank.ua/safeness
Банк зацікавлений в тому, щоб оберігати своїх клієнтів від шахрайських дій, і завжди працює спільно з правоохоронними органами для розшуку і затримання зловмисників, які чинять протиправні дії щодо клієнтів банку, але, на жаль, в описаній вами ситуації банк обмежений у своїх можливостях. Розслідуванням випадків шахрайства, а також розшук і затримання злодіїв, згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк, в свою чергу, завжди готовий сприяти цьому будь-яким необхідним чином. Правоохоронні органи можуть отримати за оформленим відповідно до чинного законодавства запитом всю необхідну інформацію.

Комментарии - 5

+
0
zig4free
zig4free
20 октября 2020, 14:54
#
Офигеть приват кому попало дает лимит?
+
+5
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
20 октября 2020, 19:55
#
Если клиент своими действиями или бездействием не способствовал мошенничеству, и при обнаружении безосновательного списания средств безотлагательно сообщил об этом в банк и в правоохранительные органы, то ответственность за списанные средства лежит на банке.
Информация к размышлению:
https://uz.ligazakon.ua/magazine_article/EA011772
https://supreme.court.gov.ua/supreme/pres-centr/news/521894/
https://oda.court.gov.ua/sud1590/pravovipoziciivsu/6-71cs15
Если клиента банка развели так, что он сам перечислил кому-то свои или кредитные средства, то ответственность на клиенте.
+
+15
komandor95
komandor95
21 октября 2020, 0:56
#
Прочитавши постанову за одним із посилань, залишу тут цитату із постанови яка більш детально пояснює вашу відповідь
Відповідно до пунктів 6.7, 6.8 Положення «Про порядок емісії спеціальних платіжних засобів і здійснення операцій з їх використанням», затвердженого постановою Правління Національного банку України від 30 квітня 2010 року № 223 банк у разі здійснення недозволеної або некоректно виконаної платіжної операції, якщо користувач невідкладно повідомив про платіжні операції, що ним не виконувалися або які були виконані некоректно, негайно відшкодовує платнику суму такої операції та, за необхідності, відновлює залишок коштів на рахунку до того стану, у якому він був перед виконанням цієї операції. Користувач не несе відповідальності за здійснення платіжних операцій, якщо спеціальний платіжний засіб було використано без фізичного пред’явлення користувачем або електронної ідентифікації самого спеціального платіжного засобу та його держателя, КРІМ ВИПАДКІВ, коли доведено, що користувач своїми діями чи бездіяльністю сприяв втраті, незаконному використанню персонального ідентифікаційного номера або іншої інформації, яка дає змогу ініціювати платіжні операції.
+
+15
50164947
50164947
21 октября 2020, 15:55
#
У моего внука Приватбаен дал доступ к системе Приват24 постороннему лицу. В результате похищены все деньги (не малые, на оплату обучения), оформлена цифровая подпись на его имя (можно представить, что с ней сейчас делают) и открыта карта с лимитом 75 тыс. Причем указано, что его (внука лично) уведомили и он сам все подписал и дал разрешение тратить деньги от его имени и брать кредит. Это абсурд, так как он вообще в другой стране, а деньги целевые на учебу. Пытаемся все это ... (тут плохое слово на букву «б») прекратить. Банк выдал личные данные внука жуликам, а обвиняет в этом его самого, мол, ты их сам дал. Мы так и не знаем отозвана ли эта цифровая подпись или нет, он ее по требуемой форме отозвать не может, так как, во-первых, он ее не оформлял и понятия не имеет, как это делается, а во-вторых, отозвав - косвенно подтвердит,  что таки он ее и оформил.
Это серьезный сбой в безопасности Приватбанка. Вопрос - куда из него деньги перевести, так как завтра по этой же схеме и наши счета обчистят. Эта схема без участия сотрудников банка не могла быть реализована. Кто-то же переоформило аккаунт Приват24 на другое лицо. Пароль там был серьезный, его за три попытки не подберешь. Все это очень печально.
+
0
komandor95
komandor95
22 октября 2020, 0:23
#
1. Зайти в Приват24 возможно если есть доступ к финансовому номеру телефона и знать пин-код к одной из карточек (для восстановления доступа если не знаешь пароль), иначе сделать невозможно как по мне.
2. Открыта карточка на 75 тыс. Что значит открыта, выдали пластик или виртуальная? 75 тыс кредитного лимита сразу фактически никому не дают для начала. Маловероятно что карту выдали в отделении.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.1 43.1
USD 39.5 40.1
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.1 43.1
USD 39.5 40.1
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Шахрайські дії з картою Приват Банку