USD | 41 | 41.6 |
Фаховість спеціалістів Приватбанку.
Україна підписала міжурядову угоду для поліпшення виконання податкових правил і застосування положень FATCA. Згідно з положеннями цієї угоди банки повинні надавати інформацію про клієнтів, що є платниками податків США. До Угоди вже приєдналися близько 60 держав, включаючи країни ЄС. Відповідно до ч. 1 ст. 55 Закону України «Про банки та банківську діяльність» відносини банка з клієнтом регулюються законодавством України, нормативно-правовими актами Національного банку України та угодами (договорами) між клієнтом та банком. Банк пропонує необмеженому колу юридичних та фізичних осіб надання послуг на підставі Умов та Правил надання банківських послуг, Умови та Правила надання банківських послуг (далі — Умови та Правила або Договір) — договір приєднання, який укладається в порядку, встановленому статтею 634 Цивільного кодексу України, а саме: публічна його частина встановлена Банком та розміщена в мережі Інтернет на сайті https://privatbank.ua/terms (п.1.1 Умов та Правил).
Привату чхати на шахраїв
Готовий повернути кошти, але якщо я їх поверну зараз, то злодії переведуть їх знову кудись далі.
Дзвоню на 3700 (маю квитанцію), описую ситуацію і прошу перевірити чи у клієнта все добре, мені кажуть що такої перевірки не існує і посилають до мого банку. А до чого мій банк, якщо клієнт привата?
В цілому, простий дзвінок клієнту з питанням, чи робив він транзакцію, чи ні дозволило би зберегти кошти клієнту (можливо ще не всі витрачені), але це сильно не по барськи для привата — думати про збереження коштів своїх клієнтів
Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності.
Актуалізація даних.
На жаль, за даними, вказаними у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас, як клієнта Банку. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити ваш контактний номер телефону та деталі ситуації.
Додайте функцію: «Блок платежу»
Ми розглядаємо всі пропозиції та ідеї від наших користувачів. Дякуємо, що ви поділилися з нами своїми думками.
ПриватБанк вже більше місяця не нараховує гроші отримувачу
Нам дуже прикро, що сталась така ситуація. Дозвольте, будь ласка, нам детальніше все перевірити та розібратись в обставинах. Для уточнення звернулись до вас у приватні повідомлення.
ПриватБанк
Тарифи встановлюються виходячи з кон'юнктури ринку, собівартості надання послуги. Інформація про тарифи є публічною і доступна на офіційному сайті — https://privatbank.ua/envelopes-p24. Шкода, що ми не змогли задовольнити ваші очікування, але ми дуже вдячні за відгук.
Приват Банк розірвав договір
Не нормальний сервіс.
Інтернет-ліміт спрацьовує при проведенні ризикових операцій в інтернеті. Система аналізує сайт, використовуючи при цьому тисячі чинників. Якщо сайт вважається довіреним, в цьому випадку, не потрібен ліміт — платіж розцінюється не як ризиковий. Для платежів в інтернеті ми рекомендуємо використовувати окрему віртуальну картку. Ви можете переводити на неї кошти перед оплатою і не турбуватися про стан основної картки — її номер Ви не будете вказувати при оплаті.
Після проведення 3 платежів інформація про них взагалі відсутня, їх нема ні в історії платежів ні в архіві
Вчора 25 липня 2024р. я зранку закинув в Приват24 в корзину 3 комунальні платежі на суму близько 2200грн.Трохи пізніше підійшов до терміналу, щоб поповнити кошти, там мені показала система що в корзині є платежі і запропонувала оплатити, я навіть зрадів, що ця функція відновилась і знову працює, бо колись активно користувався нею і був задоволений. Але як виявилось я глибоко помилявся — я натиснув оплатити, продовжити і вкінці мене система повідомила що знято 28грн. комісії, хоча комісія була вже включена і ті платежі в корзині зовсім менша, десь біля 5грн.
Але це не всі фокуси — коли я пізніше зайшов в Приват24 в корзині мої платежі
залишились, так ніби я їх і не оплачував, чому? Але найцікавіше і найгірше я побачив сьогодні зранку, зайшовши в Приват24, щоб скачати собі ці комунальні квитанції — цих трьох платежів за комунальні послуги НЕМАЄ в мене ні в історії платежів, ні в АРХІВІ. ДЕ ЦІ ПЛАТЕЖІ? ДЕ МОЯ ОПЛАТА?
Тому прошу скасувати ці три платежі і повернути мені кошти на карту!!!
Не працює система захисту даних, переказують кошти шахраям
Не дают снять валюту
Перепрошуємо за незручності.
ПриватБанк здійснює видачу валюти згідно з чинними вимогами Національного Банку України. Всі банкноти без ознак підробки чи значного пошкодження придатні для операцій видачі готівки, без жодних обмежень щодо року випуску банкнот іноземної валюти і їх номіналу. Банкноти доларів США, які були емітовані з 1996 по 2013 рік, знаходяться в обігу в Україні. Виведення з обігу таких банкнот не заплановано найближчим часом.
Також зазначимо, що у відділенні Банку видаються купюри, які попередньо пройшли перевірку, відповідно, під час видачі пропонуються платіжні купюри.
У разі, якщо вас не задовольнив стан купюри, ви можете відмовитись її приймати.
Державний Приват розумних людей
Коли б ви не звернулися до нас — ми будемо поруч і з радістю допоможемо, можете на нас розраховувати!
Найгірший банк України
Немає де подати заяву онлайн, питання розглядаються дуже довго
Недіючі рахунки
Для перерахування коштів з відповідного рахунку потрібно звертатися до відділення банку. Актуальний графік роботи відділень Ви можете перевірити на сайті http://map.pb.ua або в Приват24. Для зручності та заощадження вашого часу, при зверненні в підтримку, рекомендуємо обрати ваше питання в автоматизованій формі, де ви відразу зможете отримати відповідь. Або описати ваше питання у повному обсязі та далі діяти по підказкам вашого помічника.
Скарга на користувача
Відповідну картку відкрито не у ПриватБанку. У разі спроби здійснення щодо вас шахрайських дій, рекомендуємо звертатися до банку емітента та до правоохоронних органів.
ВКРАЛИ ГРОШІ БІЛЬШЕ НІЖ НА 240 ДНІВ
Тож, повернувши гроші клієнтам за своїх коштів — я мала думку, що мої гроші з терміналу спокійно повернуть, хоч и відмовлять в обслуговуванні. Але не все так просто, перший раз мені пообіцяли повернути гроші через 180 днів (було якесь розслідування), після 180 днів я неділю намагалася отримати хоч якусь інформацію, та написала заяву на вивід коштів на мій інший рахунок. Заяви для ПриватБанку — просто іграшки …
Пройшло ще 100+ діб, зараз, коли я знаходжуся на іншому материку — мені кажуть, що мені можуть повернути кошти тільки у відділенні ПриватБанку.
ПриватБанк працює виключно в рамках чинного законодавства та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.
Всі заходи здійснюються відповідно до внутрішніх процедур і відповідають вимогам, які стосуються безпеки та дотримання правил фінансового моніторингу в Україні.
Банк як суб’єкт первинного фінансового моніторингу зобов’язаний вживати заходів, покликаних запобігати та протидіяти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом; фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення.
Наразі, ваше обслуговування обмежене. При розірванні ділових відношень надається можливість переказу залишків до іншого банку.
Для перерахування ваших коштів на рахунках, вам або вашому представнику необхідно звернутись до будь-якого відділення банку, маючи при собі:
● реквізити рахунку, відкритого в іншому банку на ваше ім’я;
● документи, що підтверджують повноваження розпоряджатись рахунками;
● документи, що посвідчують особу;
● документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та містить реєстраційний номер облікової картки платника податків України;
● заяву про перерахування залишків коштів.
Махінація
Питання, до працівників банку: чому, служба безпеки банку, пропустила дану процедуру, чому не було сповіщення, про транзакції, і як невідомі персони змогли скористатися коштами обох карток???
Оплата в інтернеті можлива за умови володіння даними картки, як то СVV код і термін дії разом з номером картки. Дану інформацію шахраї могли отримати не тільки з необережності, а й більш витонченими методами (наприклад, камери спостереження на касах магазину і недобросовісні охоронці, ненадійні сайти тощо). Ми завжди радимо клієнтам бути уважними і слідувати простим правилам, для чого розмістили на нашому сайті декілька дієвих порад:
Для розгляду питання стосовно повернення коштів рекомендуємо звертатися до правоохоронних органів. Ви можете подати відповідну заяву на сайті https://cyberpolice.gov.ua/, натиснувши внизу сторінки на кнопку 'Подати електронне звернення'. Ознайомтеся з пам´яткою та оберіть тип звернення. Після чого, зможете вказати особисті дані й надати інформацію про подію.
Сотрудники хамы и небожители
Порушення умов надання банківських послуг
Ваше питання вже розглядають наші спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
Проблема із отриманням валюти