Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Обман Приватбанка!!!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
Huhlenko76 31 января 2020, 13:44
Я Гугленко Микола! Досить давно користуюсь послугами банку. Вчора 2020.01.30 вирішив сплатити аліменти через «приват24», за допомогою мобільного. Мав на картці слої кошти і кредитні, ввів суму 15000 тисяч гривень, за послугу переводу цієї суми банк запропонував заплатити 500 гривень. Яка сума за свої кошти яка за кредитні не визначено! Я вирішив перевірити яка сума послуги переводу буде запропонована у «терміналі» Приватбанку. Ввів таку суму в «терміналі» і сума комісії на моніторі була 105 гривень. Без визначення за готівку чи безготівковий переказ грошей. Я натиснув сплатити карткою — І ТУТ СТАЛОСЬ ДИВО — на моніторі з'явилась інформація що — операція пройшла успішно — АЛЕ СУМА КОМІСІЇ СКЛАЛА 605 ГРИВЕНЬ — замість запропонованої 105!!! Питання — чому на моніторі не була показана сума — 605 гривень — і не показано яка комісія за свої кошти, а яка сума комісії за кредитні кошти? Подзвонив до банку на номер 3700, розповів працівниці банку ситуацію з «терміналом» банку. Запитав її — чому на моніторі «терміналу» банку для мене не було інформації про комісію в 605 гривень. Ні суми комісії за свої кошти та кредитні кошти. Для того щоб я визначив, який спосіб мені цікавий. Як у «приват24»? Відповідь працівниці теж здивувала — вона мене запевняла що ні в «приват24» ні в «терміналі» сума сплати за послугу банка — не визначається!? Ганьба такій системі приватбанку. ЦЕ ОБМАН І КРАДІЖКА ОДНОЧАСНО!!! Якби на моніторі була визначена комісія у 605 гривень, я б без хвилювання зробив би цю сплату готівкою! Термінал — TS204186 вул. Верстатобудівників 8.
Приватбанк
Ответ банка
PrivatBankQM 31 января 2020, 16:38
Добрий день!
При створенні платежу в Приват24 відображається комісія картки, з якої Ви збираєтесь провести платіж. Якщо весь платіж йде за рахунок кредитних коштів, то відповідно і комісія нараховується, як за кредитні кошти. При проведенні платежу в якому частково використовуються кредитні кошти, комісія розраховується окремо на суму кредитних та особистих коштів.
В терміналі самообслуговування при створенні платежу відображається комісія терміналу за проведення платежу та комісія картки отримувача (якщо така є). Ви завжди можете ознайомитись з тарифами на проведення платежів, які розміщені у вільному доступі на нашому сайті — https://privatbank.ua/perevod-na-kartu-schet-v-privatbanke
Також Ви завжди можете звернутись в підтримку, за одним із каналів вказаних на сайті pb.ua, що доступна 24/7 для отримання консультації по питанням, які у Вас виникають.
З повагою, ПриватБанк.

Комментарии - 4

+
+6
Toxa David
Toxa David
31 января 2020, 15:05
#
«Я натиснув сплатити карткою » — а вы знаете что с кредитной карты при оплате
На счет юридического лица в другом украинском банке (платеж по Украине)
собственные средства — Тариф за платеж от 1000 — 0,5% min 10 грн max 50 грн
кредитные средства — Тариф за платеж от 1000 — 0,5% min 10 грн max 50 грн +3% от суммы за использование кредитных средств. Указано в тарифах кредитной карточки Универсальной https://privatbank.ua/ru/platezhnie-karty/universalna и в Тарифах на платежи https://privatbank.ua/ru/plategi-za-kominalnie-i-prochie-uslugi
«я б без хвилювання зробив би цю сплату готівкою! » — оплатив тариф, или из собственных средств со счета в приват24 за 3грн предварительно внеся необходимую сумму на счет (0,5% от суммы внесения).
+
0
troubler
troubler
31 января 2020, 15:46
#
Нада шоб ещё терминал писало самый рациональный способ оплаты, типа: оплатите лучше в зебебанке картой яйкокарто кредитными средствами и получите ещё кешбэк 2%)))
+
0
Toxa David
Toxa David
31 января 2020, 16:07
#
Тогда и терминал нужно перекрасить с зеленого в черный цвет.
+
0
Jokets
Jokets
2 февраля 2020, 14:06
#
Вы должны были слышать, что не знание законов не освобождает от ответственности, так же и с тарифами/условиями. Если вы не знали могли как минимум позвонить спросить у банка. Если же решили поэкспериментировать- получайте результат
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.2 45.2
USD 40.9 41.5
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.2 45.2
USD 40.9 41.5
Все курсы банка