Оформлення картки на дому
«субсидія моєї мами випадково була перерахована в Приватбанк замість Укрсиббнку.» — що означає «випадково»? Хтось припустився помилки? Хто саме?
Як варіант можна повернути помилковий платіж та зробити повторно вірний.
Але до чого тоді тут банк отримувач: «Десятому закажу звязуватися з цим банком.»? Можете не відповідати.
Як варіант можна повернути помилковий платіж та зробити повторно вірний.
Помимо того, что непонятно чем провинился ПриватБанк в этой ситуации ( есть определенные правила у всех финансовых организаций и все хотелки не удовлетворить), так есть некоторые противоречия и в самом отзыве автора: если «Довіреність коштує більше, ніж там тої субсидії.», то почему тогда не оформить универсальную ( я так понял её могут оформить на дому) да не потратить ту небольшую сумму.....ну или не перекинуть сэпом куда-нидь за три грн, если это так важно....я к тому, что я вообще не понимаю суть проблемы, учитывая, что, по словам автора, там и сумма небольшая
То: troubler
«я вообще не понимаю суть проблемы,» — на правах старожила поясню. Очень часто ТС дает искаженную информацию. Учитывая:
— «Мама в похилому віці,» — було достатньо Privat24.
Много случаев, когда картой пенсионера пользуется ТС, как своей. Отсюда и возмущение. Мои предположения никак не относятся к автору отзыва.
Тех кто пытается что-то уточнить для понимания, записывают в «работник банка». Не удивляйтесь
— «Мама в похилому віці,» — було достатньо Privat24.
USD | 41 | 41.6 |
Для оформлення картки Ваша мама може звернутись до будь-якого зручного відділення банку.
Ознайомитись з графіком роботи відділень Ви завжди можете за посиланням: https://pb.ua/map
Також, Ваша мама може звернутись до служби підтримки для замовлення картки «Універсальна», після чого відкрити віртуальну Картку для виплат за допомогою Приват24.