не могу зайти в онлайн-банкинг за границей, бесполезный и хамоватый саппорт
Ужас!!!У меня та же проблема!!Если ты за границей, то ты никто! Приватбанк из международного и надежного превращается в киоск с выдачей товара по талонам. Установила вход в приват24 по пинкоду, потому что на шведский номер не приходят смс, и эта услуга у них через одно место работает. Каждый раз, когда мне надо войти в онлайн банкинг (а это минимум 2 раза в день), я общаюсь в чате по полчаса, чтобы мне активировали эту возможность, которая была установлена мне на постоянной основе ранее.
Zaxodite s odnogo IP adressa , to ne bydet problem.
1) Вам ні чорта не шкода, Вам наплювати, і без повідомлень на сайті мінфіна ви б навіть не відповіли.
2) Звертався, оператор стверджує що проблема з боку банку. ЧИЯ Б ЦЕ ПРОБЛЕМА НЕ БУЛА, Я ЇЇ ВИРІШИТИ НЕ МОЖУ, ОСКІЛЬКИ НЕ ЖИВУ В УКРАІНІ І НЕ МАЮ ДОСТУПУ ДО ЗАГУБЛЕНОЇ СІМКИ!
3) Так, мені пощастило зайти в приват24 після того як ВАША СПІВРОБІТЕИЦЯ ПОГОДИЛАСЯ ПОМІНЯТИ СПОСІБ ПІДТВЕРДЖЕННЯ НА ПІН-КОД, ХОЧА ДО ЦЬОГО РІК ВСІ ВАШІ СПІВРОБІТНИКИ ВІДМОВЛЯЛИ МЕНІ В ЦЬОМУ, КАЖУЧИ ЩО ЦЕ НЕМОЖЛИВО.
4) На цьому сервыс приватбанку завершився знову, оскільки сьогодні, 29.05 починаючи з 01.00 по Астані, я не можу потрапити до свого онлайн-кабінету і отримати доступ до своїх рахунків через ті ж причини - смс. Тільки ось тепер Ваш співробітник онлайн-підтримки Дмитро Федечко стверджує що «Зараз сервіс зміни підтвердження виведений з ладу , терміни його відновлення , на жаль, не відомі .» та « Сервіс може запрацювати наступного місяця або через 2 , точні терміни , на жаль, не зазначені ». \
5) Таким чином, ПриватБанк перешкоджає мені отримувати доступ до моїх рахунків щоб отримати більше відсотків через просрочку платежів по кредитці , а також розпоряджатися моїіми коштами шахрайським чином. Скріни нашої переписки можу охоче надати, те що Ваша закордонна гаряча лінія не працює Ви знаєте і самі.
Та же самая история с невозможностью зайти в приват24 другим способом, кроме, как смс. Жду по полдня, чтоб туда попасть, трачу свое раб время на переписки с чатом, в нерабочее время вообще операторы бесполезны.
Скорей бы попасть на Украину, закрыть все счета и депо в этом бынке.
Нічого не міняється і не поміняється, сьогодні далі не можу потрапити до приват24, як мені ще раз нагадав у приватному повідомленні приват банк, сервіс зміни способу підтвердження не працює. я не маю доступу до своїх рахунків.
Ваші некомпетентні співробітнкии (на даний момент Руслана Герич) не читають повідомлення і пишуть одні і ті ж нісенітниці.
Герич Руслана
я Вас розумію, мені дуже шкода, але встановити спосіб підтвердження пін кодом ми зможемо тільки після підтвердження номеру можна звернутися до мобільного оператора для підключення роумінгу
Олександр Ігорович, у Вас є український номер телефону - він фінансовий, але він не підтверджений, система не дає поміняти спосіб підтвердження наприклад на пін-код
15:34
тому ми просимо Вас спробувати знайти будь-який інший активний номер телефону, щоб ми в режимі чату поміняли Вам номер і підтвердили його за допомогою фото з паспортом
15:34
поміняти спосіб підтвердження ми можемо за певних умов:
15:40
1) якщо номер телефону фінансовий і підтверджений 2) аккаунт активний, не заблокований у Вас з аккаунтом все в порядку, тільки номер телефону непідтверджений, тому система не дає поміняти спосіб підтвердження на пін-код картки
поміняти спосіб підтвердження ми можемо за певних умов:
15:40
Займаюсь Вашим питанням, мені потрібно ще кілька хвилин. Вибачте, що це займає стільки часу.
Герич Руслана
Якщо у Вас немає можливості відправити смс для підтвердження Вашого фінансового номера телефону, тоді ми можемо подати заявку, щоб Вам автоматично підтвердили номер телефону, щоб в подальшому могли Вам змінювати спосіб підтвердження на пін-код картки
тільки за заявкою Вам потрібно буде прийняти вхідний дзвінок, підкажіть, Ви зможете прийняти дзвінок з України?
оформлювати заявку?
+77761902788
ЦЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ВАС ЗМОЖУ ЧИ НІ
Герич Руслана
Для вирішення питання мені знадобиться кілька хвилин. Залишайтесь, будь ласка, на зв'язку.
оформлювати заявку?
+77761902788
ЦЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ВАС ЗМОЖУ ЧИ НІ
Герич Руслана
Вы превысили лимит сообщений за час. Попробуйте еще раз после 13:04. - не можу відповідати вам у повідомленнях. геніально
Олескандре Ігоровичу, запевняю Вас, я зроблю все можливе, щоб допомогти в вірішенні Вашого питання. хвилину, будь ласка
1)мені і далі видає смс способом підтвердення, і смс на закордонний номер ,як і раніше, не приходять.
2) чому з мене зняло 27.05 220 грн за дзвінко на БЕЗКОШТОВНУ лінію з-за кордону +380567161131 при тому що ніхто так і не відповів на мій дзвінок і питання вирішено не було???
3) чому мене ігнорують як Ваші співробітники онлайн-підтримки на сайті, так і у фейсбуці?
4) чому мені видає мінус 285 грн по кредитці ,хоча я сплатив обовязковий платіє і сума обовязкового платежу до 01.06 становила 0 грн??
Нам дуже шкода, що Ви стикнулись з такою ситуацією.
Хочемо зазначити, що повідомлення з банку відсилаються на Ваш номер телфону. Щодо питання про надходження повідомлень на телефон, рекомендуємо звернутись до підтримки мобільного оператора.
Також, ми протестували роботу Приват24 і можемо повідомити, що сервіс працює коректно. Рекомендуємо повторити операцію, використовуючи браузер Google Chrome, попередньо очистивши історію повідомлень. Для цього: натисніть і утримуйте послідовно комбінацію клавіш: CTRL + SHIFT + DELETE, виберіть часовий проміжок: ВЕСЬ ПЕРІОД, поставте нижче всі галочки, натисніть кнопку «Очистити дані веб-перегляду»).
З повагою, ПриватБанк.