Міжнародні переводі
При відправці термінового переказу Western Union відправник обирає валюту отримання. При відправці із-за кордону в Україну відправником може бути вибрана валюта отримання, як EUR чи USD, так і (UAH) Українська гривня. У випадку, якщо б переказ було відправлено і валюта отримання переказу була EUR чи USD, його можна було б отримати на картку у відповідній валюті або на гривневу картку з конвертацією по картковому курсу банку.
В ситуації, коли відправником обрана валюта отримання Українська гривня, переказ доступний для отримання лише в гривнях в сумі, яка відображена в квитанції по переказу. В такому разі банк зараховує на картку всю суму переказу в гривнях без конвертації зі своєї сторони.
Приват присвоил 51 тыс.грн.
Всем предпринимателям, особенно начинающим, кто планирует обслуживаться в этом горе-банке: НЕ ВЗДУМАЙТЕ. Получите огромный кассовый разрыв и массу нервов, что в последствии может иметь печальные последствия для Вашего бизнеса.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.
Не могу получить оригиналы документов после закрытия автокредита
Наученный опытом продажи предыдущего авто, когда не мог оформить сделку без подтверждения банком, что кредит погашен в полном объеме и пришлось объездить несколько отделений, пока предоставили документ (иначе месяц ожидания, пока извлекли данные из архива).
В этот раз я после закрытия кредита на авто сразу же запросил сформировать пакет и отдать его мне. Служба поддержки оформила обращение, обговорили адрес отделения, установили срок в 10 дней (предупредили, что может быть на пару дней позже из-за войны). Прошли указанные сроки, звонок в СП, там отвечают — не переживайте, документы уже у службы доставки, вот-вот придут в отделение, если через пару дней не будет звоните снова. После наше общение продолжилось еще несколько раз.
И вот сегодня новость. Никакие документы они никуда не отправляли и не отправят. Забрать все подтверждения и другие документы можно только после окончания военного положения. Могут выслать только фото… Любые варианты в том числе и самостоятельно подъехать в отделение, где они физически находятся, они отклоняют.
Сервис максимально «клиент ориентированный».
Представители П Б, предоставьте информацию, как связано военное положение с невозможностью забрать пакет документов после выполнения своей части договорных обязательств.
Вже перевіряємо, чим можемо зарадити в цій ситуації. За результатом додатково з вами зв`яжемось.
Не работает онлайн поддержка
Блокирование банком возможностью распоряжаться своими деньгами.
Я теперь не смогу перевести деньги на свою карту за границу? И они должны висеть на привате до конца войны?
Или какой-то способ у меня есть все-таки забрать свои деньги? Какие-то переводы доступны?
Я не хочу оплачивать с карты привата по неадекватному курсу, я хочу вывести свои деньги на свою карту другого иностранного банка.
Наразі відкрита можливість проводити Р2Р перекази за кордон з гривневих карток у валюті EUR або USD.
Ліміт на відправку з гривневих рахунків — 100 тис. грн екв. в календарний місяць.
Отношение к Клиентам до ужаса испортилось!
Без предупреждения был наложен внутренний арест за то что не успел принести в отделения терминал, хотя я сообщил сотруднику Приватбанка что не успею в течении 7 дней приехать в Харьков! Так как проживал и проживаю в другом городе и возможности такой не имел!
Теперь каждый день обращаюсь в отделение и слышу что решение будет в течении 3-х дней! Но это длится уже 6 дней, и сегодня опять слышу о 3х днях! Это похоже на бесконечность и бездействия на мои ежедневные обращения, чем ваша компания приносит мне не только неудобства, но и убытки, которые мне никто не восстановит!!!
Это ведь банк, а не базар!
Почему такое отношение к вашему клиенту из красивого слова Голд клуб?
Невозможно узнать остаток на счету
Для перевірки інформації по рахунках ви завжди можете звернутись до підтримки банку за будь-яким із доступних каналів.
Наші оператори завжди поруч і готові прийти на допомогу!
Картковий курс було піднято вже 5.07.,а не 6.07.як повідомлялось.
Валютний курс при розрахунках картками банк встановлює та змінює, виходячи з ринкової ситуації та рекомендацій НБУ. Курс може змінитись протягом доби в будь-який час. Ваша дружина могла робити операцію якраз під час зміни курсу.
Як мені підтвердити надходження коштів?
Розумію що доведеться давати якісь підтвердження, але на мої запити та роз’яснення що я продаю криптовалютні активи, та виводжу гроші з Букмекерських контор, Казино, говорять таке підтвердження не підходить.
Я не маю офіційного джерела доходу, та відкрито заявляю що будь-які докази готовий надати, аби не блокували мої рахунки.
Відповідно до вимог, встановлених Законом України Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення та Положенням про здійснення банками фінансового моніторингу, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 19.05.2020 № 65, Банк зобов´язаний забезпечити всебічний аналіз і перевірку документів (інформації) про фінансові операції клієнтів банку та відомостей про їх учасників.
По операціях, пов´язаних з криптовалютою, можна надати такі документи: https://pb.ua/short?B8T
Це можна зробити самостійно в Приват24. Для цього потрібно у вікні повідомлення 'Про необхідність надати дані щодо походження доходів' натиснути кнопку 'актуалізувати зараз' і прикріпити читабельну сканкопію або фото документа.
Також, ви можете надати документ, звернувшись в підтримку чата.
Профессионализм директора отделения Приватбанка в г. Буча на бульваре Б.Хмельницкого, 2 г
Дякуємо вам за теплі слова на адресу Тетяни. Робимо все і навіть більше, щоб ви отримували тільки найкращий сервіс :)
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Блокировка карт
Обязательные платежи все заплачены, перевод даже с пумба не заходит теперь на карты привата, даже не могу с карты для выплат деньги перевести.Не пойму политику банка, Вы не хотите, чтобы я кредит вернул
Ваше питання було розглянуто нашими профільними фахівцями та вам телефонував наш співробітник, однак, на жаль, ви не виходили на зв’язок. Просимо вас перевірити приватні повідомлення, де ми раніше надали відповідь та рекомендації щодо вашого питання.
Заблокирован кабинет
Ваше питання вже на розгляді у наших профільних фахівців. По результату вам зателефонує наш співробітник.
Худшая служба поддержки которую я видел
Деньги у него забрались наличкой, а на карты так и не поступили, их служба поддержки начала рассказывать что операции успешны, и деньги поступили уже на счёт, но их там не было
Начали им звонить писать, что это карты вашего же банка, зайдите и посмотрите что пополнения не было, если вы не можете посмотреть, можем вам прислать выписки с этих карт, что зачисления не было, на что они ответили что ничего не знают
Через три дня опять подали заявку на возвращение средств, оператор сказал что видит проблему в операциях, будет их решать какая-то их служба и в течении 24х часов деньги поступят на карты получателям, но опять обманул, прошло 24 часа денег как не было так и нету, опять продолжают нагло врать и так далее
Оценку поставил бы меньше одного, так нельзя же
Нам шкода, що у вас склалося таке враження. Клієнт, що здійснював операцію може самостійно звернутися в підтримку для надання детальної консультації щодо цієї ситуації, в тому числі дізнатися статус поданої заявки.
Після підвищиння курсу 06.07
Плюс ще коміссії банку, не можу відправити своєї матері кошти
Тобто якщо я пересилаю своєї матері кошти то вона їх отримую курсом 37 грн за долар
Це просто жах
Дійсно, ПриватБанк з 6 липня встановив ринковий курс валютообміну для безготівкових операцій. У першу чергу, це стосується курсів конвертації за картками: зняття готівки та перекази в гривні в Україні з валютних карток, а також всі види операцій за кордоном у валюті з використанням гривневих карток.
Банк встановив єдині курси обміну валют для оплат картками та купівлі-продажу готівкової валюти у своїх відділеннях, виходячи з ринкової ситуації, нормативних документів регулятора, підтримки цілісності ринку та виходячи з інтересів його клієнтів.
З повагою, ПриватБанк.
Приватбанк підвищив курс обміну валют для карткових операцій і тим самим нагло «обкрадає» клієнтів за кордоном
Пополнение карты через терминал.
Ми звернулись в приватному повідомленні для уточнення та перевірки інформації по вашому питанню.
ОГРОМНЫЕ ПРОЦЕНТЫ
Картки ПриватБанку не мають комісії за оплату в інтернеті. Ймовірно, що мала місце подвійна конвертація при оплаті. Оплата з подвійною конвертацією може проводитись, якщо клієнт в налаштуваннях інтернет ліміту картки дозволив такі операції. Більш детально про подвійну конвертацію тут: https://privatbank.ua/conv
Щоб ми могли переглянути деталі по даній конкретній операцій та перевірити інформацію, будь ласка, надайте нам в приватному повідомленні ваші контактні дані.
Переводы за границу в UAH валюте
Для проведення переказу з гривневої картки рекомендуємо обрати іншу валюту: долар або євро.
Оплата доступна з картки в гривні, валюту потрібно обрати в полі при відправці.
При відправці коштів з гривневої картки на картку закордонного банку конвертація в будь-якому разі має відбутись на одному з етапів проведення платежу, на стороні банка отримувача або відправника. Адже переказ здійснюється закордон і буде зараховуватись на картку в іншій валюті.
Зазначимо також, що ви можете відправляти кошти безпосередньо з валютної картки і обирати валюту платежу, що відповідає валюті картки, щоб не було необхідності здійснювати конвертацію при відправці.
Все банки уже не надёжны
Ми переконані, що кожен сам обирає, як йому зберігати власні кошти і ними користуватись. Та це не відміняє нашого бажання надавати зручний і сучасний спосіб користування своїми грошима, щоб кожен наш клієнт мав можливість переказати кошти в пару кліків в інше місто чи навіть країну. Щоб можна було оплатити онлайн, особливо, якщо це замовлення з закордонного сайту/магазину, який не відправить товар, якщо за нього не заплатити, а дістатись до його пункту обслуговування, щоб заплатити готівкою, може бути проблематично.
Кожен Український банк має вести свою діяльність відповідно до чинного законодавства та норм Національного банку України.
Щоб не переживати за свої кошти вам достатньо дотримуватись простих правил, як то не повідомляти персональні дані третім особам, не записувати ПІН-коди і паролі на картці та не використовувати банківські рахунки для операцій, які можуть порушувати закон.
Люди в окупації залишені без власних коштів
ПриватБанк, переглянь політику безпеки безпосередньо для окупованих територій. Не залишай людей без можливості на виживання!!!
Банк надає можливість увійти в Приват24 та підтверджувати операції в кабінеті різними способами. У разі виникнення складнощів при підтвердженні переказу запропонованим способом, наші колеги в чаті радо допоможуть знайти варіанти для вирішення питання та зміни способу підтвердження.