Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Ровно, пр-т Мира, 8

Адрес:
Ровно, пр-т Мира, 8
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
19 марта 2023, 20:30
Користувались як ФОП приватбанком 15 років! Але 10.03.2023 пятниця, при користуванні рахунком ФОП була виявлена нехватка коштів на оплату постачальнику. При спілкуванні з банком було виявлено зняття в той же день в США 7 валютних транзакцій в USD на суму більше 89 тис грн. сумарно, через картку ключ до рахунку ФОП!!! Відповідно все це з відсутнім від банку верифікацій і смс, без змін лімітів по карті і без перевірки підозрілої транзакції в іншій країні і без перевірки угод на такі міжнародні покупки послуг. Відповідно товар не був оплачений в той день і діяльність Фоп з торгівлі була паралізована на тривалий час, наші клієнти не отримали свої замовлення вчасно! Картку ключ в пятницю заблокували і гроші були якийсь час заблоковані приватбанком, як виявилось ненадовго лише до понеділка, в понеділок їй банк благополучно після поданих заявок і скарг на служби підтримки банку відпустив на шахраїв. Безпека банку і банк мовчить. Грошей на ФОП нема. Звернулись в поліцію (і звернемось у суд). Всім ФОП шукайте для своїй Фоп інший банк, картки ключ до рахунків терміново блокуйте і забудьте про них, скоріш базу приватбанк продав або вона зламана. Адже фізично карткою не користувались і вона на руках. Приват24 фіз. особи не був зламаний і сторонніх входжень не було.
Комментарии (6)
Ответ банка
Приватбанк
20 марта 2023, 9:59
Доброго ранку!
Оплата на сторонньому сайті можлива лише за умови введення даних картки, що відомі її власнику. В банку працює комплекс технічних та програмних засобів, котрі спрямовані на захист ваших даних та грошей. Нами постійно проводиться їх модернізація та оновлення, що дозволяє забезпечити високий рівень захищеності.
Зі своєї сторони ми проводимо оскарження платежів та зробимо все, щоб повернути вам кошти. Наразі заявки на оскарження в роботі і за результатом їх розгляду ми вас додатково проінформуємо.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Ровно, пр-т Мира, 8.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Ровно, пр-т Мира, 8- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.