Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Луцк, пр-т Соборности, 4

Адрес:
Луцк, пр-т Соборности, 4
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1 не засчитана
12 сентября 2022, 18:44
Мати пішла у відділення, для того щоб відкрити рахунок. На що успішно отримала відмову аргументуючи це тим, що РНОКПП нечіткий і що вони нічим допомогти не можуть. Хоча наприклад той самий monobank все абсолютно влаштовувало.
Зайвий раз переконуюсь, що Приватбанк найгірший банк зі сторони ставлення до клієнтів.
Комментарии (4)
Ответ банка
Приватбанк
12 сентября 2022, 19:52
Добрий вечір!
Щоб мати можливість оформити картку клієнту банк має його ідентифікувати, як того вимагає чинне законодавство. У разі, якщо ідентифікуючий документ нечитабельний банк не може належним чином ідентифікувати людину. Якщо ж з документом все в порядку, можна спробувати повторно пройти процедуру ідентифікації і заново сфотографувати документ.
4
30 июля 2020, 23:40
28 липня отримав повідомлення, що на залишок коштів тепер банк з 1 серпня буде нараховувати 6%! (було виявляється 7%!). Велика турбота тепер «державного» банку про пенсіонерів. А як договір? Коли там односторонні умови всупереч складеному договору, то має бути інша назва.
Все нічого, але вирішив зробити покупку ч/з інтернет в «Фокстроті» 28 липня і перахував гроші з карти.
29 липня о 10 годині повідомили що товару нема в наявності і повертають на карту кошти які прийшли на карту о 19 год. 29 липня. Яке було здивування в мене коли 30 я не побачив їх на карті, сума зменшилась рівно на повернуті кошти. Відкривши тразинкцію з поверненням хотів зробити скрішнот, але «Приват24» сам перегрузився і тразинкцію з поверненням зникла. За 29 число не стало ніяких дій.
Оператор після всіх переглядів обіцяв повернення через 2-3 дні.
Але вони були і «кудись» зникли без мого відома. (звязувався з Фокстротом — ніяких дій крім повернення не проводилось)
На рахунок зменшення кредитної суми, то був теж зменшений кредит «внєзапно»… Заборгованості і не платежів ніколи не допускав. Зняли і все…
Причина рахую тільки одна — втрата працездатності і інвалідність. Суму кредитну збільшили, але після того як став працювати. Тепер «внєзапна» в односторонній умові зменшили відсоток на залишок коштів пенсіонерам. «дуже дякую», як каже Зе…
Комментарии (10)
Ответ банка
Приватбанк
31 июля 2020, 11:01
Дозвольте пояснити, згідно Умов та Правил надання банківських послуг, банк має право змінювати тарифи за умови комплексного обслуговування Клієнта з дотриманням умов обґрунтованості та ринковості.
Що стосується повернення за транзакцією, поспішаємо повернути кошти. Перевірте, будь ласка, стан рахунку.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Луцк, пр-т Соборности, 4.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Луцк, пр-т Соборности, 4- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.