Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Львов, ул. Гайдамацкая, 9-А

Адрес:
Львов, ул. Гайдамацкая, 9-А
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-18:00, перерыв: 13:00-14:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
4 ноября 2022, 17:07
Розірвали договір в одностороньому порядку, без пояснення причин. Заблокували рахунки. Жодних заборгувань чи кредитів немаю. Ще маю 1 депо в доларах.
І порадили звернутись в відділення з документами.Вже більше 6 місяців приймаю участь в зоні бойових дій, і немає змоги поїхати щоб розібратись.
Неочікувано і дуже неприємно за таке відношення, ще й під час війни до військового.
Комментарии (2)
Ответ банка
Приватбанк
4 ноября 2022, 18:02
Добрий вечір!
В своїй діяльності банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності. Керуючись чинним законодавством банк, як суб'єкт первинного фінансового моніторингу зобов'язаний: забезпечувати виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, до початку і в процесі їх проведення. При розірванні ділових відношень клієнту надається можливість отримання власних коштів.
5
2 сентября 2021, 11:06
Вчора хотіла перевипустити стару картку, після півгодинного очікування у відділені в самому центрі міста мені відмовили у послузі. Натомість сьогодні у відділенні на гайдамацькій 9А у м. Львів обслуговування було на 11/10- швидко, якісно, чітко. Перевипуск карти із заміною пароля в мене зайняло 4 хвилини.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
2 сентября 2021, 11:49
Добрий день!
Завди до ваших послуг :)
Для зручності клєнтів є можливість перевипуску картки на віртуальну без звернення у відділення через меню «Гаманець» в своєму Приват24.
Ми звернулись в особистому повідомленні, щоб уточнити деталі за першим зверненням у відділення та розібратись в ситуації.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Львов, ул. Гайдамацкая, 9-А.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Львов, ул. Гайдамацкая, 9-А- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.