Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Львов, пр-т Червоной Калины, 66-А

Адрес:
Львов, пр-т Червоной Калины, 66-А
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
20 декабря 2022, 16:10
я просила допомоги, мені потрібно було перевести гроші із кредитної карточки на номер приватного підприємця.Попросила щоб простежили правильність моїх дій, бо я це роблю вперше, відчула себе приниженою, а також футбольним мячем.Обслуговувала мене Софія.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
20 декабря 2022, 18:46
Вітаємо.
Нам дуже шкода, що звернення у відділення залишило у вас неприємний осад. Ми хочемо, щоб всі наші співробітники були клієнтоорієнтованими. Проведемо відповідну роботу, щоб уникнути повторення подібної ситуації. За результатом додатково з вами зв`яжемось.
3
7 сентября 2022, 11:31
На відділннні не володіють інформацією стосовно роботи додатка приват 24, і запевняють, що клієнт у додатку повинен усе знати сам.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
7 сентября 2022, 13:08
Вітаємо.
Ми дуже шкодуємо, що звернення в наше відділення залишило неприємне враження. Для нас важлива клієнтоорієнтованість всіх наших співробітників. Написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити деталі та розібратися в ситуації.
2 не засчитана
13 декабря 2021, 17:52
Приватним виконавцем було повернення коштів 07.12.21. на карточку Пакунок Малюка. Коштів немає. На гарячій лінії конкретно сказати нічого не можуть. Мною була залишина заявка 07.12.21. обіцяли прояснити ситуацію до 08.12.21. не прояснили. 12.12.21. прийшло повідомлення про те що номер вашого звернення змінив номер і чомусь став від 12.12.21. і ще буде розглядатися 1−3 дні. Що ж там можна стільки часу розглядати???
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
13 декабря 2021, 18:45
Добрий вечір!
Приносимо вибачення за можливі незручності. Ваше питання в роботі. Зробимо все можливе, щоб надати вам відповідь в найкоротший термін.
1 не засчитана
9 декабря 2021, 22:22
З карточки Пакунок Малюка було знято кошти згідно виконавчого впровадження. Як можна перевести кошти з рахунку спеціального використання на інший рахунок загалка, але питання полягає в іншому. На нарячій лінії залишала заявку стосовно того що виконавець хоче повернути кошти, оператор запевнив мене що 8.12.21. все вияснять і мені зателефонують. Ніхто не зателефонував. 9.12.21 телефоную сама, так заявка є, стверджує оператор на гарячій лінії, вам сьогодні обов’язково зателефонують. Далі тишина. Виконавець написав номер платіжного доручення на повернення. Платіжка від 07.12.21. кошти незараховано!
Комментарии (2)
Ответ банка
Приватбанк
10 декабря 2021, 10:29
Добрий день!
Питання в роботі у профільних фахівців. Ми прагнемо вирішити його якомога швидше. За результатом з вами додатково зв'яжеться співробітник банку.
1
3 декабря 2021, 23:30
Банк зняв кошти з рахунку який являється з особливим режимом використання. Власник картки не може зняти кошти оскільки це пакунок малюка, а банк без проблем їх перечислив на рахунок сторонньої людини. Пояснення немає одні відмазки. Працівники навіть не знають що відповісти, куди поділись кошти…
Комментарии (3)
Ответ банка
Приватбанк
4 декабря 2021, 9:42
Добрий день!
Ваше питання вже на розгляді у наших колег. Зробимо все можливе, щоб надати вам відповідь в найкоротший термін.
1
25 ноября 2021, 23:04
Приват банк, у якому я обслуговувався близько десяти років, мав депозити, і ніколи не було ніяких протермінувань, (так само і в інших банках), вирішив зменшити кредитний ліміт з 21000 до 0, але як повідомив співробітник Приват банку, що це у них така супер інновоційна автоматизована система, яка працює по сотнях алгоритмів, хотілося б дуже дізнатися що ж там такого система побачила щоб зменшити ліміт до 0, хоча три дні перед тим, Приват банк запропонував мені змінити умови кредитної карти, по акції Новий рік без відсотків (3 місяці користування кредитними коштами без нарахування відсотків (0.00001%)).
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
26 ноября 2021, 9:51
Добрий день!
Дійсно, банк приймає рішення про розмір кредитного ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і, навіть, тисячах показників. На нього може впливати: кредитна історія, наявність депозитів та інші фактори. Рекомендуємо вам накопичити позитивну кредитну історію, відкрити депозит від 10000 гривень, мати на картці для виплат обіг коштів не менше, ніж 3000 гривень в місяць і погасити поточні кредитні зобов’язання в фінансових установах. Ці фактори значно підвищать шанси для отримання вами бажаної суми кредитних коштів.
Ліміти переглядаються регулярно. Ви можете в будь-який момент отримати смс від банку, де буде вказано, що кредитний ліміт збільшений і ви зможете ним скористатися.
З повагою, ПриватБанк.
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Львове 🏦 / Отделение Приватбанк: пр-т Червоной Калины, 66-А, Львов

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Львов, пр-т Червоной Калины, 66-А.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Львов, пр-т Червоной Калины, 66-А- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.