Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Краматорск, ул. Богдана Хмельницкого, 13/11-Н

Адрес:
Донецкая область, Краматорск, ул. Богдана Хмельницкого, 13/11-Н
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-17:00, перерыв: 12:00-13:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

 

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
4 не засчитана
18 мая 2020, 17:36
З рахунку моєї мами 7 квітня були зняті всі доступні через банкомат (ззовні цього відділення) кошти. Виявлена пропажа була приблизно через 10 днів. Я в іншому місті, а мама стверджує, що відділення закрите через карантин. Як обстоять справи зараз і чи зможе вона отримать доступ до да архіву відео (фото) спостереження?
Ну і хай уже… Вона стверджує, що картка весь цей час була у неї і підозрює співробітника відділення (ясно, що це припущення!)
Комментарии (2)
Ответ банка
Приватбанк
18 мая 2020, 17:54
Добрий вечір!
Ваше питання стосується інформації персонального характеру, яка не може бути надана за зверненням третіх осіб. Клієнт може звернутись за будь-яким авторизованим каналом, що вказано на сайті: https://privatbank.ua/ — наші фахівці будуть раді допомогти.
З повагою, ПриватБанк.
3
18 апреля 2019, 13:01
Простоявши в черзі можна піти з відділення ні з чим, в зв'язку з тим, що клієнтів обслуговує один працівник і до перерви або до закриття відділення вона фізично не встигає обслужити всіх. Відділення знаходиться в старій частині міста Краматорська і обслуговує велику кылькысть клієнтів міста і прилеглих селищ
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
18 апреля 2019, 13:17
Доброго дня!
Перепрошуємо за завдані незручності.
Дозвольте звернути Вашу увагу, що більшість операцій Ви можете провести без відвідування відділення. У банку доступна велика кількість дистанційних каналів самообслуговування (Приват24, велика мережа банкоматів та терміналів) — це допоможе Вам ефективно використовувати свій час і витрачати мінімум зусиль для виконання потрібної Вам операції. Знайти найближчий до Вас банкомат або термінал можна на нашому сайті — https://privatbank.ua/map
Що стосується черги, то ми зі свого боку проводимо постійне навчання персоналу та прикладаємо максимум зусиль, щоб зробити обслуговування клієнтів комфортним та швидким.
З повагою, ПриватБанк.
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Краматорске 🏦 / Отделение Приватбанк: ул. Богдана Хмельницкого, 13/11-Н, Краматорск

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Краматорск, ул. Богдана Хмельницкого, 13/11-Н.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Краматорск, ул. Богдана Хмельницкого, 13/11-Н- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.