Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Долина, ул. Михаила Грушевского, 11

Адрес:
Ивано-Франковская область, Долина, ул. Михаила Грушевского, 11
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
18 апреля 2024, 0:47
Моя мама 60річна інвалід стала жертвою шахрайства. Шахраї списали з її карти більше 30 тисяч кредитних коштів та 6 тисяч збережень пенсії. При цьому повідомити такій літній жіночці приват про шахрайство досить важко, проходячи через всі їх розумні роботи, які навіть на слово шахрайство не реагують зєднанням з оператором, а змушують і далі проходити через опитувальник на 10 питань. Проблема в самомоу алгоритмі банку, і фрод системі. Людина яка ніколи не користується інтернет банкінгом в один момент робить платіж на 40 тис гривень включно з кредитними коштами і при цьому фрод система його не блокує. І взагалі дико людині з інвалідністю ставити кредитний ліміт в 30+ тис гривень, якого вона не просила, ба більше, просила в відділенні його не ставити, де його не ставили, але все ж після якогось часу встановили. Порадьте як діяти далі. Банк не захистив від шахрайства ні кредитні кошти ні власні. Чи зобовязана вона зараз гасити той кредитний ліміт, чи можна притягнути банк за бездіяльність до відповідальності?
Я, її син, знаходжусь досить далеко від неї, і навіть дозвонившись на підтримку привату, не отримав жодної допомоги в вирішенні її проблеми. У нас зайняло 5 годин щоб заповнити заяву в кіберполіцію, хотя виведення коштів могли заблокувати приватбанком за 5 хв, так як вона моментально після списання подзвонила в службу підтримки.
Комментарии (5)
Ответ банка
Приватбанк
18 апреля 2024, 11:27
Добрий день. Шкодуємо, що вашій мамі довелося зіткнутися з такою ситуацією.
На жаль, за інформацією, вказаною у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вашу маму. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити контактні дані та допомогти розібратися в ситуації.
1 не засчитана
7 сентября 2020, 15:03
Я ще такого тупого банку не видів, він так тупить! Я напевно вироблю картку Райфазен
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
7 сентября 2020, 16:22
Добрий день!
На жаль, відгук недостатньо інформативний та з даного опису не можна зрозуміти про що конкретно йде мова. Якщо у вас є питання щодо банківського обслуговування, напишіть нам в особистих повідомленнях.
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Долине 🏦 / Отделение Приватбанк: ул. Михаила Грушевского, 11, Долина

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Долина, ул. Михаила Грушевского, 11.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Долина, ул. Михаила Грушевского, 11- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.