Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Червоноград, ул. Королева, 14-А

Адрес:
Львовская область, Червоноград, ул. Королева, 14-А
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-18:00, перерыв: 13:00-14:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
23 января 2024, 23:05
12.12.2023 банк в односторонньому порядку розірвав ділові відносини та заблокував мої рахунки, я був клієнтом банку 10 років та 3.5 років як ФОП. Після блокування рахунку я 5 разів писав заяву на переказ коштів в інший банк, спочатку казали що можна перерахувати гроші лише на ФОП рахунок в іншому банку потім казали що можна перевести на фізичну особу, а в результаті в заявці відмовляли хоча я звертався на гарячу лінію і вони казали що гроші переведуть. Безмежна кількість дзвінків на гарячу лінію там посилають на відділення, а у відділенні кажуть дзовонити на 3700. І так мене годують обіцянками по сьогодні. Так як вже пройшло більше місяця мої гроші знаходяться на аналітичному балансовому рахунку банку але в працівників банку слово аналітичний рахунок викликає сміх, некомпетентні особи які не можуть ні пояснити ні оформити заяви і такі ж самі на підтримці. За свої чесно зароблені гроші з яких сплачені податки в держбюджет я повинен витрачати свій час та нерви щоб домогтись правди, хоча ті гроші банк мене просто вкрав. Залишається лише подавати в суд. Не рекомендую звʼязуватись з даним банком.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
24 января 2024, 10:41
Вітаємо.
Ваше питання розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомимо. Спасибі за розуміння.
1
14 сентября 2021, 9:32
Спочатку співробітники банку говорили що потрібно пройти актуалізацію даних і все буде добре, пройшовши актуалізацію нічого не змінилося, а їхня відповідь така- за рішенням банку вам відмовлено в випуску карт. Кредитів не маю, клієнтом являюсь біля 10 років
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
14 сентября 2021, 9:57
Доброго ранку!
Інформація передана в роботу профільним фахівцям для детального розгляду ситуації. За результатом з вами зв'яжеться співробітник банку.
1 не засчитана
17 августа 2021, 12:16
Банк необслуговує позачергово учасників АТО! Попри закону України про придявлення електронних документів банк — просить ксерокопії паспорта, додатка, та індифікаційного додатка! В місті Червоноград всього 2 приватбанка і загруженість 100%!
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
17 августа 2021, 13:40
Добрий день!
Наші колеги перевірять інформацію по описаній вами ситуації та зв'яжуться за результатом.
5 не засчитана
24 сентября 2020, 12:28
Если по непонятным причинам закрыта карта Голд, полностью с погашенным кредитным лимитом.Картой пользовались, без проблем оплачивали кредитный долг.Но карту, тем не менее, закрыли.Почему при закрытой карте списываются денежные средства за ее пользование? Карту закрыл банк, ею теперь не пользуются.За что происходит списание средств в минус? И почему закрывают карты с хорошей кредитной историей?
Комментарии (3)
Ответ банка
Приватбанк
24 сентября 2020, 13:29
Йдемо до приватних повідомлень, щоб детальніше перевірити інформацію.
1
20 июля 2020, 1:55
6.07.2020 року вранці об 7:45 я зайшовши в прива24 і перевіряючи свої рахунки побачив що з моєї кредитної карти зникли кредитні кошти а саме близько 45000грн, гроші почали викрадати з 4:00 тобто коли я спав і при цьому всьому ніяких смс і підтверджень з кодами про рух коштів ненадходило! Після чого я звернувся на 3700 і повідомив що я ніяких операцій не проводив по переводу кредитних коштів і сказав щоб кредитну карту заблокували та прийняли заяву про шахрайські дії щодо кредитних коштів, а також на їх повернення, хоча до цього моменту всі кошти вже були переведені невідомою особою в невідомому мені напрямку. Забігаючи на перід зазначаю що ніякої конфіденційної інформації нікому ніколи не розголошував, телефона і кредитної карти не губив!!! Після звернення на 3700 для заблокування і повернення кредитних коштів я звернувся до найближчого відділення приват банку в службу безпеки на що там відповіли що викрадені кошти це не їхня проблема а моя, після чого я подав заявку на 3700 в службу безпеки приват банку що розібрались в моїй справі! В подальшому в цей же день звичайно звернувся у поліцію з заявою про шахрайство і викрадення коштів, тобто зреагував оперативно і зробив все що від мене залежно!!! Справу завели йде слідство але банк відмовляється повертати кошти які викрали, ба більше він їх навіть не заморожує так як і тих процентів що будуть нараховуватись навіть при тому що у телефонному режимі спілкуючись з службою безпеки вони сказали що мене визнали потерпілим, але тоді чому всі відповідальність вони хочуть покласти на мене коли я ні в чому не винен! Спілкуючись і оббиваючи пороги я тільки чую одне це їхні дурні повторювальні завчені фрази і більше нічого! Питання навіщо такий банк у якого ніякої безпеки і ніякої гарантій збереження власних чи кредитних коштів!
Комментарии (11)
Ответ банка
Приватбанк
20 июля 2020, 11:46
Добрий день!
Кошти було проведено до іншого банку, тому з нашого боку немає змоги їх повернути.
Це може зробити банк, який випустив картки отримувача.
Рекомендуємо звернутися до підтримки банку отримувача та проінформувати, що зтикнулися з шахрайством.
Ми певні, що банк емітент картки, як і ми, дотримується політики нульової терпимості до шахрайства і всіляко допоможе за вашим зверненням владнати ситуацію з отримувачем.
Вкотре нагадуємо, для того, щоб убезпечити себе від шахрайства, в жодному разі не передавайте персональні дані третім особам.
Також, варто уточнити у мобільного оператора шляхи за допомогою яких ви можете заборонити перевипуск SIM-картки віддалено, якщо така операція мала місце.
Зі свого боку ми завжди готові допомогти слідству та надати всю інформацію, що нам відома, при отриманні запиту, що належно оформлений, згідно законодавства України.
3
9 июня 2020, 15:27
Добрый день! Просто уже крик души- уже третий месяц обращаюсь в банк с вопросом о снятии запрета с моей квартиры и не могу добиться! Впервые обратилась к работнику банка 10.03.2020 р. Обращение просто проигнорировали! Обращаюсь вновь и вновь! Время идет-ответа нет! Ипотечный кредит давно погашен, все обязательства перед банком выполенны! Как мне добиться права распоряжаться моим имуществом, которое нарушает Приват Банк? При обращении на 3700 и чат получаю информацию не полную! На протяжении 20 лет являюсь ВИП клиентом этого банка, и тут полное разочарование!!!
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
9 июня 2020, 16:44
Добрий день. Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.
3
31 января 2020, 14:47
Доброго Дня. Не знаю що відбувається в приват банку але це абсолютний підрив власної репутації.
Подали документ на зняття обтяження три місяці тому, при чому обтяження чомусь не зняте з 2003 року!!! Майже 20 років пройшло а ПриватБанк не знайшов часу зняти обтяження, і ми взагалі випадково дізнались що воно взагалі існує, і вже третій місяць ми не можемо здійснити своє законне право навіть на відповідь від банку!!!
Контактів крім гарячої лінії не існує а там зовсім не кваліфіковані співробітники або просто це така політика банку, клієнтоорієнтованість?? Ви про таке чули??
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
31 января 2020, 17:12
Добрий день!
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
З повагою, ПриватБанк.
1
8 ноября 2019, 13:59
Мало того, що без відома відкривають якісь техрахунки, так на них нараховують %, з швидкістю звуку, 1 числа зняли 1500грн, а 4 числа ще 3300грн, таким чином прибутку в банку не буде, а хіба проблеми!!!
З бази даних банку взяли дані мого неповнолітнього сина, внього була карта юніора, і наярюють за борги батька, я зверталася в відділ по заборгованості, начальник пообіцяла це питання вирішити, але… ніякого результату, колекторам я також дзвонила, вони сказали, що дзвонили і будуть дзвонити, що вони знають, що він неповнолітній… напевно вони думають, що закони для них не писані!!! стаття 182ККУ!!! і таки я напевно візьмусь вирішувати це питання через суд!!!
Комментарии (2)
Ответ банка
Приватбанк
PrivatBankQM
8 ноября 2019, 15:05
Добрий день!
Хочемо звернути Вашу увагу, що відповідно до чинного договору між Вами і банком з боку банку були надані кредитні кошти для Вашого користування. У разі несвоєчасного погашення банк повідомляє Вас про необхідність внесення коштів для запобігання збільшення боргу і прострочення. Для врегулювання ситуації рекомендуємо своєчасно вносити платежі, що допоможе Вам поліпшити кредитну історію та скористатися послугою кредитування в подальшому.
Дозвольте Зазначити, что у випадку порушення умов договору, відносно погашення використаних кредитних коштів, банк нараховує відсотки за користування кредитним лімітом, списання яких і проводиться першого числа місяця. Нарахування відбувається на поточну суму заборгованості яка виникла в результаті використання Вами кредитного ліміту. Ви можете ознайомитись із сумою заборгованості та мінімального платежу в Приват24 меню «Мої рахунки». У випадку, якщо по карті немає заборгованості, то й відсотки банк нараховувати НЕ буде.
https://privatbank.ua/platezhnie-karty/obschaja-procedura-raboty-s-dolzhnikom
З повагою, ПриватБанк.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Червоноград, ул. Королева, 14-А.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Червоноград, ул. Королева, 14-А- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.