Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Баштанка, ул. Полтавская, 6/7

Адрес:
Николаевская область, Баштанка, ул. Полтавская, 6/7
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-17:00, перерыв кассы: 12:00-13:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

 

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
без оценки
30 августа 2016, 10:22
час від часу роблю якісь платежі через приватбанк, хоча намагаюся робити це тільки в інших банках.
чому? — кожен раз якісь заморочки, «новшества», черги по дві години, (бо співробітників троє, а клієнтів буває в день по сто п«ятдесят), видумки лінивого персоналу із менеджерів банку, які сидять, нічого не роблять толкового, але інколи лякаються свого неробства і висмоктують аби що та його впроваджують на низи, щоб втілювали.
ось останнє: роблю декілька переказів коштів, і апарат видає: з вас двадцять гривень і копійка. КОПІЙКА!
думав, помилка, роблю далі переказ — сім гривень і копійка! і так ще два рази — зрозумів, що хтось вирішив неодмінно збагатити Коломойського ще на якийсь мільярд і по копійці почав йому на це збирати.
та тільки недолуге і безграмотне створіння могло ввсети в платежі цю копійку, бо чули б ви, що кажуть клієнти і я в тому числі про неї!
от я і ходжу, будучи клієнтом привату, в інші поряд банки, а вони мене, маю на увазі приват, все вмовляють стати їх клієнтом як юридична особа.
боже мене збав!
це ж потрібно було дійти до такої міри жлобства, щоб ввести цю копійку в розрахунок оплати за послугу. мізки сплавились у когось з клєрків привату, якщо делікатно сказати
Комментарии (2)
2
20 декабря 2015, 11:48
був довгий час клієнтом цього банку, але в міру псування його репутації співробітниками цього ж банку став співпрацювати з іншими банками.
ні, банк мене не дурив і грошей моїх не крав, але поводився з моїм часом. як йому заманеться.
зараз в силу економічних обставин були закриті відділення інших банків, і я повернувся до послуг Приватбанку.
і картина та ж: якщо хочете втрачати купу свого часу, йдіть до його відділень: через десяток причин банк забере ваш час, вкраде його. найперше — довгими чергами чи до операторів. чи до каси, при цьому забуде знамените «час — це гроші». а для мене час — це перш за все моє життя.
от і випадає тратити його в силу необхідності на ходіння та стояння в чергах
Комментарии (2)

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Баштанка, ул. Полтавская, 6/7.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Баштанка, ул. Полтавская, 6/7- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.