Подяка за відмінне ставлення та обслуговування
Читаючи деяки відгуки про роботу Правекс Банку, прийшли до висновку, що лядям не повезло так як повезло нам, коли нашою проблемою почала займатися працівниця Вінницьког відділеня банку, Віта Лабуд. Нам таки дуже повезло! Наша проблема вимагала часу і особистих зусиль від Віти, але вона поставилася до нашої проблеми як до власної, або до проблеми своїх батьків. Ми відчували ії вболювання за вирішення нашої проблеми навіть на відстані. Хочемо зауважити, що Віта не перша людина банку, до якої ми зверталися за допомогою. Але попередні взаємодії з іншими працівниками не були такими успішними для нас. Віта Лабуд продемонструвала не тільки високий профессіоналізм, глибоку обізнаність в сфері своєї роботи, але чуйність, повагу, вболівання за нашу долю, в перш за все, не тільки як клієнтів банку, а людей, що вкрай важливо тому, що кліенти банку — це люди. Вони і їх думки і враження впливають на репутацію банку. Віта Лабуд продемонструвала що вона дуже цінний співробітник Правекс Банку: вона вміє доводити справу до позитивного завершення на користь клієнтів банку, дбає тим самим про про репутаційні переваги банку. На нашу думку, якби всі співробітники працювали так як ця чарівна жінка, то всі відгуки клієнтів банку про його роботу. були б тільки позитивні. Дуже Дякуємо!!!
Курс валют в Правекс Банке
| USD | 43 | 43.39 |