Жахливий сервіс, жахлива підтримка!
Якщо ви нормальна людина яка має свої справи і цінує свій час ніколи не користуйтеся цим банком! Мені заблокували картку 14.09 коли я пішла у відділення мені сказали що потрібно просто оновити данні і завтра рахунок розблокують! Потім прийшло повідомлення на пошту що через те що я змінили номер фінансовий ще 1 день треба зачекати. Коли я подзвонила вже 16.09 мені сказали що до вечора розблокують, через 2 година передзвонили і сказали що мене заблокували на завжди і надати реквізити іншого банку для повернення коштів. Коли я написала у підтримку просте запитання: куди надати реквізити для повернення коштів. Мені не відповідали хв 40 і в кінцевому результаті мені написали що для того щоб повернути кошти я повинна прийти у відділення і написати заяву про закриття і повернення! Я втратила 2 дні свого часу! Служба підтримки нахаби та дуже не професіонально працюють на мої прохання пришвидшити відповідь на дуже просте питання вони сказали «чим більше ви пишите тим довше будете чекати мою відповідь» нахаби! Фу! Сервіс дно!
Курс валют в ОТП Банке