Неможливість користування інтернет-банкінгом
Остання версія IOS -17.0.3, так що не можна сказати, що банк вимагає лише останні моделі телефонів. Iphone 5s було випущено у вересні 2013 р., тобто цій моделі вже більше 10р., як для смартфона це вже практично музейний експонат.Нове програмне забезпечення вимагає більших ресурсів і новіших операційних систем від смартфонів- від цього нікуди не подінешся. І на жаль, все більше банків зараз перестають підтримувати web-версії інтернет-банкінгів і залишають лише мобільні.
Але якщо покинете ОТР і перейдете у інший банк — думаю, нічого не втратите, банк дійсно гниленький.
Для пенсіонерів там явно не місце. Так заманювали мене перейти на пенсійне обслуговування до їх банку. Добре, що не перейшла. А айфон куплений 7 років назад, коли ще працювала,
тоді він був крутий.
тоді він був крутий.
5s сім років тому — це вже не був пік його «крутизни», але так, це було серйозно і престижно :).
Щодо OTP — не знаю кому там взагалі місце… Неузгодженість роботи підрозділів, непрофесіоналізм працівників, зате пиха понад всякої міри та захмарні тарифи.Тут банк навіть не вважає за потрібне відповідати на відгуки клієнтів, зате на своїй сторінці у ФБ без зайвої скромності називає себе «визнаним лідером фінансового сектору України».От хто тільки його таким визнав — невідомо…
Курс валют в ОТП Банке
EUR | 43.25 | 44 |
Тому по закінченню терміну депозиту буду прощатися з банком. Дуже жаль, що банк орієнтований лише на клієнтів з телефонами останніх моделей