Минфин - Курсы валют Украины

Банк шахраїв

ksena777 1 ноября 2020, 14:21
Отделение по адресу: Киев, ул. Софиевская, 12
Один із найгірших банків, з якими я стикалась. Змушена мати справу, бо там отримую зарплату. Ледве відбилась від кредитних карток, смс інформування за 10 грн на місяць, яке списується незалежно чи користуються люди картками, а відключити це ще той геморой. Телефонувати треба виключно на стаціонарний номер з мобільного, тобто нікого не хвилює, що поки спілкуємось з роботом «лесею», витрачаємо від 10 до 30 грн за раз, ну просто тому що видно в долі з мобільними операторами, чи жлобство поставити безкоштовну лінію спілкування з клієнтами. Але сьогодні я взагалі була шокована, виявляється в додатку отп-смарт є ліміт на перекази з картку на картку, вони не відображаються в загальних лімітах, тобто просто зайшовши в свій додаток, пройшовши авторизацію і т.д. я не можу навіть побачити цей ліміт, його на власний розсуд ставлять працівники банку. При чому відсилають до договору, в якому цього пункту точно не має, я його прочитала з лупою (бо дрібний текст).
У моєї подруги зняли 20 тис. грн. вночі, десь в росії, це все система показує, зранку, як побачила вона смс, заблокувала картку, звернулись відразу в банк і написала заяву і в поліцію і сб банку. Через 3 місяці їй сказали — нічого не знаємо, може це ви прокатались швиденько у волгоград (ага, вночі з Києва, не перетинаючи кордон України) і там в магазині по терміналу щось купили на цю суму (а це на хвилиночку, не інтернет платіж, а ніби то реальною карткою в пос-терміналі розплатились і це все в їх системі видно)… Так кошти і не повернули. А друга колега, заблокувала картку, і коли вже картка була заблокована!!! з неї зняли 3 тис. грн і банк тепер вимагає їх повернути, аргументуючи ну а що, помотались по Києву за 30 хв в протилежні кінці і зняли кошти, могли, хоч картка і була заблокованою.
І на додачу, люблять відкривати іменні!!! кредитні картки, а щоб їх закрити, потрібно їхати безпосередньо в банк і писати заяву про закриття рахунку. На моє питання — як можна просити закрити те, що не просив відкрити, відповіді я так і не почула… І знову на минулому тижні намагались «ощасливити» кредитною карткою на 20 тис. грн., на що були послані.
Ось такий банк, нікому не рекомендую.