Курс валют в Ощадбанке
Наследство
Карточка киевлянина
Доллары из-под станка
Покупка денег: Итак, купил я нужную сумму в обменнике «Альфа Инвест Групп», к сожалению купюр нового образца не было, я принял старого образца, но перепроверил каждую купюру достаточно качественно, скрупулёзно. Из предложенных купюр обменником я сразу 3 купюры поменял, они были с какими то печатями. Собственно у меня на руках были достаточно качественные купюры, с двух сторон чистые, не потёртые, не помятые. Таким образом я решил перестраховать себя, от испорченного настроения в кассе Ощада при пополнении депозита.
Пополнение депозита:
Прихожу я в отделение 10026/0123 по адресу ул. Гоголевская, 1−3, в кассе очереди не было, передаю кассиру карточку и 1000$. Кассир пристально смотрит, проверяет купюры на машинке, все 10 купюр проходят проверку. После этого она каждую купюру очень пристально начала рассматривать и поделила на 2 стопки — 200 и 800 долларов соответственно, ну я немного был в шоке, что 2 купюры им не понравилось, хотя думаю не страшно 800 тоже хороший результат. Но нет! Ааааа :)
Кассир мне говорит: «я могу принять только вот эти 2 купюры» Ааааа!!! 2 купюры из 10ти! Вы понимаете, не 8 а 2! Получается, что с точки зрения кассира, я ей дал 8 купюр, которые не должны быть в принципе в обиходе! Вот это поворот думаю я. Прошу пригласить начальника отделения, он смотрит, понимает что вроде как всё хорошо, но сказать что-то надо, он далёт купюры другому кассиру и они общим «консилиумом» берут к пополнению депозита ещё одну купюру, итого 3:7.
Начальник отделения мне заявляет, что эти купюры кассирам не нравятся, и они их не примут потому, что они должны будут их продать другим клиентам, ну и начал предлагать свои личные (не банковские) услуги по выкупу этих 7ми купюр. Это меня насторожило! Я согласился с пополнением депозита на 300 долларов.
Кульминация:
Поскольку купюры действительно в хорошем состоянии и не вызывают никаких сомнений подлинности или изношенности, я написал в этом же отделении жалобу на безосновательное непринятие купюр надлежащего качества, с просьбой предоставления мне письменного ответа.
Выводы:
1) Если у вас доллары не из-под станка, вам их в Ощад нести не стоит, чтобы не портить себе настроение
2) Мне кажется начальник отделения в сговоре с кассирами, чтобы потом клиентам предлагать услуги своих менял за определённый %.
Банк в даному випадку керується Постановою НБУ від 02.01.2019 р. №1 та має право прийняти банкноти іноземної валюти, які за дизайном і елементами захисту повністю відповідають зразкам та описам, що наведені на сторінках офіційних сайтів центральних/національних банків іноземних держав, і не мають ознак зношення або набули під час обігу одну чи кілька ознак зношення. Таким чином, касир при прийомі оцінює купюру та повідомляє, чи є можливість здійснити обмін.
заблокировали карточку
Обмін валюти
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
щодо обслуговування
Хоту отримати інформацію щодо отримання довідки що підтверджує невикористання житлових чеків (був зареєстрований в смт Гуйва).
Для отримання довідки про невикористання житлових чеків необхідно звернутись до найближчого відділення за місцем (місцями) реєстрації з 1993 року з паспортом. Адресу найближчого відділення можна уточнити в контакт-центрі за номером телефону 0-800-210-800. Клієнт має документально підтвердити, що за адресою, по якій потрібна довідка, клієнт був зареєстрований/проживав раніше. Інформація про реєстрацію клієнта, як правило, зазначається в паспорті. Якщо в паспорті немає такої інформації за певний період, потрібно надати інший офіційний документ, що підтвердить таку інформацію, наприклад довідка з ЖЕКу про місце проживання за той період. Вартість довідки складає 120 грн.
Якщо залишились питання, напишіть нам, будь ласка, в особисті повідомлення. Будемо раді допомогти.
Лише приємні емоції
Ужасный банк
Оформлення соціальної картки на дитину інваліда
Ощадбанк не цінує клієнтів
Про картку киянина
Станом на сьогодні 03 листопада 2021 року картка не виготовлена і жодних повідомлень про причини такого відношення до справи. Телефонував у відділення вул. Василя Липківського, 39 (група прим. № 101-А) +38 (044) 363-91-93 працівники по суті нічого не можуть відповісти.
Так банки не працюють. Це не банк, а совдепівська шарашка.
Ощадбанк забрал мои деньги!
И вот, 1 ноября 2021 г., я решила снять эти деньги и книжку закрыть. И о, Ужас!, на счету осталось 106грн.! Как мне объяснили, так как я не пользовалась счетом, с меня снимали по 60 грн. в месяц!, а с 2021 г. по 100грн.! Не по 5, не 10грн., по 100, с несчастной пенсионерки! Мое моральное состояние не передать, расплакалась там же в банке, сказать ничего не могла, пришла домой с давлением и 106грн., ни чека, ни квитанции, никакой выписки. Вот так взяли и отобрали. Не по человечески. А для меня 1477ргн., это месяц прожить.
Получается банк три года пользовался моими деньгами и при этом еще и забрал их у меня, это что такое! Что за беспредел! Что за законы у вас такие?
Почему банк не сообщает клиентам об изменениях? А в тихую ворует деньги.
Теперь закрою и карточку, не хочу быть клиентом вашего банка.(А была им с 1991 г.)
Для того, аби уникнути списання даної комісії, достатньо один раз в рік провести будь-яку операцію переказу, зняття, оплати чи поповнення.
Для уникнення непорозумінь рекомендуємо ознайомитись з тарифами, на основі яких обслуговується рахунок. На всі питання готові відповісти цілодобово за номером телефону 0-800-210-800.
мне закрыли карту ощадбанка открытую 02.09.2021
Сняли арест
З повагою, команда Ощадбанку.
Худший банк в нашей стране. Снимите арест.
Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення ваше ПІБ та номер ІПН. Перевіримо, чи надходила постанова до банку.
Не закрывают счет.
Пришел в отделение, написал заявление, заполнил все бумаги, потратил два часа жизни и получил бумагу о том, что заявление получено и счета будут закрыты через месяц.
Облегченно выдохнул, ведь мог раз и навсегда забыть об этом учереждении.
И вот, сегодня приходит мне СМС о том, что я должен 2,70 USD комиссии по счету.
Как так и почему? Позвонил в банк — они спросили есть ли у меня карточка. Ее нет, ведь ее забрали и порезали в банке. Тогда оператор сказал, что не может мне помочь, ведь они работают только с карточными счетами. Но он подтвердил, что счет мой активен.
Как мне заставить банк закрыть счет и оставить меня в покое?
Перевіримо ситуацію та зв'яжемося з вами. Очікуйте, будь ласка.
НЕ СНИМАЮТ АРЕСТ СО СЧЕТОВ!
Перевіримо вашу ситуацію та надамо зворотний зв'язок в приватні повідомлення найближчим часом.
Скарга на касира відділення Ощадбанку с.м.т. Володарка Київська обл.
Коли я знову прийшла через тиждень 28.10.2021 в 14:03 (чек наявний) в це відділення Ощадбанку поміняти ще гривні на долари,(приймала мене інший касир) проте Фулей Наталія у грубій формі, назвавши мене шахрайкою сказала, що у них 400 грн. недостачі і в цьому винна я, тому що минулого разу поклала у п’ятсот гривневі купюри 100 грн. і не вистачає 400 грн. і почала у мене в грубій формі вимагати гроші лякаючи поліцією до неї підключилися всі працівники відділення. Я зі сльозима на очах віддала 400 грн. з піднятим артеріальним тиском, накупивши ліків приїхала додому і відчувала себе облитою брудом, адже я прийшла у державну установу і вважаю, що якщо касир не дорахувала гроші, то це її провина, а не моя. Тільки вдома я пригадала, що в мене не було в той час 100 гривневих купюр. На мене психологічно тиснули і ще й до того ж я поспішала в справах, тому я віддала їм ці гроші і тільки вдома усвідомила як мене принижено.
Працівниця банку сказала, що події першого і другого дня зафіксовано на відеокамерах в тому числі, коли я давала 400 грн. у касу.
Звертаюсь до керівництва посприяти покаранню касира. Розглянути дане питання і прийняти певні міри!
Ощадбанк не снимает арест
Перевіряємо, чи надходила постанова до банку. Найближчим часом надамо вам зворотний зв'язок в приватні повідомлення.
Не раджу ставати клієнтом Ощадбанку
Я не знаю іншого банку, в якому, щоб достроково погасити кредит, необхідно писати письмову (!) заяву на папері (!!) — і це в епоху цифрових технологій і «Держави в смартфоні»!!! Більше того: Вже тиждень не списуються гроші, які я направила на часткове дострокове погашення кредиту!
Хочеться швидше закрити кредит і тікати з Ощадбанку якомога далі
Стосовно телефонного дзвінка до відділення, хотіли б зазначити, що в період високої завантаженості пріоритет надається обслуговуванню клієнтів, що звернулись особисто. Сподіваємося на розуміння.
Написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію щодо дострокового погашення кредиту. Перегляньте, будь ласка.