Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 11.05 | 11.9 |
| USD | 42 | 42.45 |
Арест счета
Сотрудник банка ворует деньги с пенсионной карты?
В это время, судя по всему, сотрудница банка прекрасно себя чувствует и переводит деньги с чужой банковской карты, ведь в такой ситуации даже баланс проверить нельзя! Каким образом там оказался абсолютно посторонний номер телефона? Это даже не ошибка в одной цифре номера, это вообще абсолютно другие цифры, судя по тому, что можно увидеть! И неизвестно сколько еще у нее таких «выданных» карт и обманутых пенсионеров.
Не працює служба підтримки
Коли замовляю зворотній зв’язок в Ощад-боті, то мені так ніхто і не передзвонює. Дуже незадоволений такою роботою подібного сервісу
не могу зайти на сайт корплайф корпаративного пользователя
ДІЯ
«Сервіс тимчасово недоступний. Спробуйте пізніше».
Наскільке пізніше, через рік.
0800210800 — Софія відповіла, що такої карти не існує (карта ощадбанка). Як тоді нараховували та отримували заробітну плату???
Перевірити, чи активна картка можна в Ощад 24/7.
Не выдают деньги
Знайдіть в переліку потрібний та напишіть нам, будь ласка, в приватні повідомлення — як саме було здійснено переказ.
неадекватний персонал
Не заходит в Дія через Ощадбанк
Будьте добры исправить проблему т.к многие люди старшего поколения имеют счета как раз в Ощадбанке.
отримання ковідної тисячі
Не захить в дію через ID ощадбанку
Як вирішити данне питання.
Сьогодні зовсім пише сервір не доступен.
Не заходить в ДІЯ через банк ID Ощадбанку
Неадекватный персонал
Мінус на рахунку
Проблемы с переводом на карту другого банка
Спробуйте, будь ласка, зареєструватися в новому додатку. Посилання для завантаження:
Play Market: https://bit.ly/3tUxJia
Apple Store: https://apple.co/3KAB7pp
Посилання на чат-бот: https://www.oschadbank.ua/ua/chat
➡️Головне меню — Мої рахунки — Картка — Чотири останні цифри номеру картки — Історія — Виписка на email
Це ужас!!!
Снятие ареста с карты
Звоню на гарячую линию, девушка говорит, если в вашем городе не работает отделение, езжайте в другой город и идите в отделение банка. Вы серьезно?!!! Понабирают по объявлениям. Мало того, даже не даёт войти в приложение 24, посылает код на непонятный номер (098)…Это что за отношение! Просто негатив и сплошное разочарование в банке. Буду жаловаться везде!
Якщо номер, який відображається в Ощад 24/7, починається на цифри 987, отже в якомусь із реквізитів картки (номер, термін дії або cvv) було допущено помилку під час відновлення паролю. Спробуйте відновити пароль через новий додаток. Посилання для завантаження:
Play Market: https://bit.ly/3tUxJia
Apple Store: https://apple.co/3KAB7pp