Ощадбанк зриває програму «єОселя» (відділення м. Київ, вул. Хорива, 27): третій місяць знущань, дискримінація медиків та пільгових катерогій під час війни та реальні фінансові збитки!
Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 11.3 | 12.1 |
Наслідки кількамісячного затягування з боку Ощадбанку для нас катастрофічні:
Втрата застави: Через те, що банк вчасно не погодив угоду, ми вже втратили першу заставну суму (завдаток), яку внесли забудовнику.
Зростання вартості житла: Поки банк бездіяльно тягне час, ціна за квадратний метр для нас уже зросла на 150 доларів. Більше того, через тиждень забудовник знову піднімає ціну, оскільки Ощадбанк вкотре зриває вихід на угоду.
Особливе обурення викликає той факт, що банк фактично дискримінує медичних працівників. У цей надскладний воєнний час я, як лікар, щодня працюю та лікую військовослужбовців і працівників структур, які захищають органи державної влади України. Замість підтримки медиків, державний банк влаштовує знущання та тримісячні кола пекла з документами. Це пряма дискредитація ініціатив Президента та уряду, які створювали «єОселю» саме для того, щоб лікарі та військові мали змогу отримати житло в Україні.
Окремим цинізмом є дезінформація. Менеджери заявляють, що навіть після потенційного узгодження паперів нам доведеться чекати ще близько трьох тижнів, оскільки «Укрфінжитло нібито не виділило кошти». Це відверта брехня для перекладання відповідальності! За офіційними даними, Укрфінжитло вже повністю виділило фінансування та ліміти для Ощадбанку. Банк просто навмисно затягує час і підставляє людей.
Це повний кошмар і некомпетентність! Вимагаю від керівництва головного офісу Ощадбанку негайно втрутитися, провести внутрішню перевірку роботи відділення на вул. Хорива та забезпечити терміновий вихід на угоду. Припиніть знущатися з людей!