Вітаю. Вчора, 26 червня 2026 року, я намагався зняти готівку в розмірі 6000 гривень з картки Ощадбанку. Операція критично зависла і тривала приблизно з 20:13 до 20:19 у банкоматі ПриватБанку за адресою: м. Дніпро, вул. Семафорна, 26 (біля відділення Привату).Апарат довго крутив внутрішні механізми, після чого видав на екран системну помилку про те, що кошти в банкоматі закінчилися, готівку видано не буде, а списана сума повернеться на рахунок. Одразу після цього банкомат пішов у примусове перезавантаження і повністю вимкнувся. Готівку я фізично НЕ отримав. При цьому з мого банківського рахунку Ощадбанку списалися 6000 гривень.Вчора у додатку «Ощад 24/7» транзакція висіла у статусі «В обробці», але сьогодні вранці статус помилково змінився на «Успішно». Я звернувся на гарячу лінію Ощадбанку за номером 0800210800, проте оператор підтримки категорично відмовив мені в реєстрації заявки на спірну транзакцію (процедуру чарджбеку), посилаючись на статус «Успішно», та змусив мене чекати понеділка для особистого візиту до відділення.Через технічний збій вашої системи та небажання підтримки Ощадбанку допомогти дистанційно, вирішення питання затягується. Помилка банкомата та переривання сесії видачі на 100% зафіксовані в лог-файлах системи ПриватБанку. Вимагаю від керівництва Ощадбанку негайно зареєструвати мою заявку дистанційно за результатами цього звернення, ініціювати розслідування з ПриватБанком для підтвердження невидачі коштів та повернути мої законні 6000 гривень!

OkeyDoki
OkeyDoki
27 июня 2026, 16:14
Чарджбек минимум от 45 дней до 120 дней так что даже если заявку примут ждать ты будешь долговато.

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке

Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Ощадбанк відмовляється приймати заявку телефоном після технічного збою банкомата, вимагаючи особистого візиту до відділення.