Тут не чули про банківську таємницю
Менеджер по роботі з клієнтами Валерій не в курсі, що таке особисті кордони, і що клієнт приходячи до банку має обслуговуватись офіційно і без фамільярностей, бо я приходжу в ДЕРЖАВНУ ФІНАНСОВУ УСТАНОВУ, а не до нього додому, тому на мою вілповідь що документів немає, є Дія, відповідь не повинна звучати — «А ви що, не знали куди ви йдете?» це по перше. А по друге, про банківську таємницю тут не чули, я навіть не здивуюсь якщо в співробітників є чат куди вони скидають «невдалі», мʼяко кажучи, фото клієнтів із дистанційної фото ідентифікації, де хочу зазначити НЕ ПИШЕ, що ці фото десь будуть використовуватись і що стиль мого одягу має бути діловим. На те, це і є віддалена дистанційна фотореєстрація, що я можу сидіти в піжамі з розстібнутим верхнім ґудзиком, бо я ВДОМА, а ще в мене дитина грудна і це звичний мій домашній лук! Я не в білизні, я не гола, я ніде не засвітила груди, але це фото ВАЛЕРІЙ вирішив засвітити на все відділення і привселюдно за соромити мене фразою «ну таке не годиться». Валерій мабуть ніколи глибокого декольте не бачив, або вирішив самоствердитися за мій рахунок — не знаю. Але йти у ваше відділення, де не має ніякого офіційного відношення, бажання більше не маю!
Kvitochka17, ваш твір, під назвою,«я сама гарна і прекрасна,і мене всі хотять», з робітників банку ніхто не побачить, бо вони не читають відгуків з 2022року.А по друге, ДІЯ для Ощадбанку не працює, треба брати з собою паперові документи,і Валерій Вам це висказав «не из-за вредности».І на останок, якщо Ви вирішили зв’язуватися по відеоконференції з державною установою, а не з ТІК-ТОКом, то мабудь одягатися треба було нормально, застібнувши всі гуздики?..
- kvitochka17
- 20 мая 2026, 17:24
Мій відгук написаний для керівництва банку, щоб звернути увагу на неприпустиму поведінку персоналу та порушення етики спілкування. Я не потребую порад щодо свого зовнішнього вигляду чи оцінок моєї ситуації від сторонніх осіб. Якщо банк претендує на звання сучасного фінансового інституту, то подібна «культура» обслуговування має залишитися в минулому. І ви, ймовірно як співробітник цього банку (інакше кому цікаво захищати його інтереси з 2017 р?) повинні це знати.
Kvitochka17, ще раз нагадую, ні керівництво, ні інші робітники банку, тут не реагують на питання та відгуки з 2022року.Ви вибрали довгий шлях достукатися до керівництва, не легше було б там на місці звернутися до керівника того відділення, де працює по Вашому, недолугий робітник? Я ніколи не працювала ні в якому банку, на пенсії з 2014року.Те, що, Ощадбанк не приймає Дію, читаю у відгуках з 2017року.До речі, Приват банк теж тут перестав читати відгуки.
- kvitochka17
- 20 мая 2026, 17:31
Тобто, всі установи приймають електронні документи, а ваш банк особливий?
Закон України № 1368-IX (прийнятий 30 березня 2021 року) офіційно прирівняв електронні паспорти (е-паспорт та е-паспорт для виїзду за кордон) у мобільному застосунку «Дія» до їхніх паперових та пластикових аналогів.Ключові положення закону:Повна юридична сила: Електронні паспорти можна використовувати для посвідчення особи, підтвердження громадянства та отримання послуг нарівні зі звичайними документами.Винятки: Паперові або пластикові документи залишаються обов’язковими лише у разі перетину державного кордону України, в'їзду чи виїзду з тимчасово окупованих територій.Безпека: Е-паспорт не містить жодних персональних даних, що зберігаються в електронних реєстрах; він діє як надійний цифровий ключ до інформації.
Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 11.4 | 12.2 |