Курс валют в Ощадбанке
Блокують карти і ЛК з надуманих причин
У банк дзвонили, на гарячу лінію писали, відповідь одна Ви переводили на карту яка у нас в чорному списку — приходьте в банк, нічого не знаємо.
Бот при перевірці статусу пише наступне: Дані картки скомпроментровано.
Заборонено проведення інтернет-операцій та заблоковано доступ до Ощад 24/7.
Вам необхідно замовити перевипуск картки. При отриманні картки у відділенні повідомте працівника Банку про необхідність розблокування доступу до Ощад 24/7. Ви хоч раз можете як то допомогти? Ким скомпрометовані? Мною? Які чорні списки? Не давайте переводити тоді, навіщо блокуєте доступи?
Кредит
Жалоба на работу колл центра Ощадбанка
Закрыли карту!!!
Карта срок действия до 2026 года. На каком основании закрыли карту, если срок действия не истёк.
Связаться с оператором не могу, так как нет связи.
Если я нахожусь сейчас на территории неподконтрольной Украине и не могу посетить отделение банка, это что означает что можно творить беспредел и оставлять людей без честно заработанных (за всю жизнь)денег на существование.
Тоже самое сделали с картой мужа
В такое тяжёлое время оставлять людей на произвол судьбы, позор банку
Обман при конвертації валюти, скрита комісія
Незручний час роботи банкоматів і терміналів
В умовах війни потрібно працювати більше, щоб людям було зручно.Раніше до банкоматів і терміналів можна було потрапити цілодобово
банкомат іншого банку не видав кошти, повернув Ощаду 5 днів потому. Грошей нема
Примущують сплачувати 150,00 грн. за страхування при відкритті рахунка
Ощадбанк
Шахрайські дії Ощадбанку, дизінформування клієнтів банку
70 грн за відкриття картки???
Прийшовши додому, побачила на сайті, що це неправда, а відкриття картки мало бути безкоштовним. У відділення, де вікривала (Київ, Миколайчука 13а) не дозвонилася. Зателефонувала на гарячу лінію, де мені підтвердили, що відкриття мало бути безкоштовним.
Сума невелика, але враження від банку — жахливі! Заробляти обманом на пільговиках? хіба це гідна поведінка для державного українського банку?
— Це я вже не акцентую, що зустріч мені призначили на той час, коли за розкладом було вимкнене світло, хоч я записалась напередодні і розклад цей був відомий.
— А ще я просто від щирого серця пішла на зустріч меденджеру і поповнила та активувала картку одразу у відділенні та відкрила віртуальну — хоча мені це взагалі не було потрібно, просто розуміла, що від цього залежить заробіток менеджера, просто вирішила допомогти.
Будь ласка, проясніть ситуацію зі страхуванням і чи можна його скасувати та повернути гроші?
Шахрай
Банкомат
Отказ в банкомате, терминале.
ОЩАДБАНК СОВСЕМ ОБНАГЛЕЛ!
В данном случае, я считаю — это Наглым Вымогательством со стороны сотрудников отделения государственного банка!
Банкомат не выдал деньги
на проспекте Победы 100/1 пыталась снять деньги с карты ощадбанка. Одну тысячу я получила, а вот вторую банкомат не выдал, но деньги со счёта списались. Позвонив в ощадбанк, бот сказал что нужно подойти в любое отделение ощадбанка и написать заявление на розыск денег. И тут понеслось. обошла половину района 2 отделения не работают- света нет, наконец нашла работающее. И вот здесь началось самое интересное, оказывается что за розыск средсв с меня могут списать 500 гривен!!! и возвращать могут полгода!!! Сказать что я офигела — это ничего не сказать. Девушка на компьютере сразу увидела, что деньги не выданы, я вообще не понимаю почему сразу не вернуть, ведь видно же, что деньги не выданы. Почему я должна ждать до полугода и ещё возможно заплатить за это 500 гривен??? А если мне эти деньги нужны сейчас? а если это последние? Это не банк, а капец какой- то ((
Nfc ,ring
Надо заказать примерку на отднление
Правомерность
Щодо роботи Ощадбанку в цілому
З огляду на викладене та з метою надання належних послуг громадянам вщент зруйнованого населеного пункту (Бородянка), прошу розглянути питання щодо виділення генератора для без перебійної роботи банку, а також розглянути питання щодо виділення коштів на встановлення програмного забезпечення, яке в подальшому надасть змогу здійснювати безконтактну оплату через відповідні додатки з телефонів. Ми живемо в ХХІ сторіччі, і досить багатогромадян в своєму повсякденному житті користуються безконтактною оплатою, але чомусь Ощадбанк в даному випадку гальмує процес свого розвитку.
Здирництво пенсіонерів
Ві'дповідь: мол карткою не користуються більше ніж рік-рік, тому щомісяця знімаються кошти — по 100 грн… Питаю, ви серйозно??? З пенсійної картки? З пенсії у 2000 тис. грн? У людини, якій 79 років???
І судячи з смс — почали знімати, на хвилиночку, з березня 2022 року…
К Питаю, так там може вже пенсіонера загнали в мінуса??? Відповідає операторка: мол раз грошей на картці вже нема, то не знімають…
Ну не дибілізм???
Тобто якщо б в тата там була, н-д, пенсія чи більше, то вони б мовчки знімали б і все, відправляюючи по-тихому смс… Мама покійна інсулін отримувала через коди на телефон і то бігала просити молодь в місцевий магазин… Я, на жаль, живу за 150 км від них і щотижня їздити не могла перевіряти смс від ощада та і подумати не могла, що з картки, якою не користуються, щомісяця!!! знімають по 100 грн!!! З пенсійної картки!!! Найгірший банк, картку закриємо…