Не працюють банкомати
Банкомати Ощадбанку не видають готівку. При спробі зняти готівку на екрані банкомату прописано що можна знімати 25 000 кожні 3 години, по факту ж при спробі зняття суми 25000 або 20000, 15 000 … видає помилку: з технічних причин ваш запит тимчасово не може бути виконаний. Пробувала в трьох банкоматах міста Чернігів та в одному банкоматі смт. Куликівка. Перша спроба зняття 22.07, остання 27.07. Спитала співробітника відділення (Чернігів, Шевченка, 37) чому банкомат не працює — вона відповіла що не знає, спробуйте знімати в інших банкоматах. На гарячій лінії відповіли що це питання не до них це треба шукати інкасаторів. Отака допомога…
У тебя лимит в приложении в день на снятие 10к стоит с карты. Зайди в приложении и подними этот лимит
либо позвони на гор линию скажи роботу хочу снять лимит на снятие налички и он снимет и снимешь 25 к свои
Mprusi, якщо у трьох банкоматах не змогли зняти, то проблема НЕ В БАНКОМАТАХ, а в лімітах на тій карті, з якої Ви хочете знімати готівку.У додатку Ощад24 це можливо зробити самому, у налаштуваннях.
Так, вже зрозуміли, що проблема з лімітом, дякую.
Ні відділення, ні гаряча лінія не допомогли з вирішенням цієї проблеми, здогадалися перевірити ліміт самі, хоча в банкоматах інших банків в таких ситуаціях так і пише, що перевищено денний ліміт, а не технічна помилка.
Курс валют в Ощадбанке
| EUR | 49 | 49.6 |