«Запобігання шахрайству» за кошти громадян

Melamorie 18 марта 2025, 17:42
Другий по дохідності банк «Ощадбанк» не може гарантувати безпеку, як інші українські банки, тому вирішив позбавити пенсіонерів на ТОТ, військових на «0», та людей за кордоном їх коштів, роблячи неможливими перекази більше 100 грн без смс-підтвердження, не надавши альтернативних способів підтверження.

Ощадбанк видаляє обурені коментарі на офіційній сторінці, блокує невдоволених клієнтів, і виставляє хвастливі пости зі своїми регаліями. Ви заробляєте мільони, схаменіться!
Минфин
Ответ администратора
1 мая 2025, 12:06
Даний відгук став учасником редакційного огляду: https://minfin.com.ua/ua/2025/04/30/149888350/

19 марта 2025, 9:06
Не є клієнтом безпощада нині, «„Запобігання шахрайству“ за кошти громадян» «та роблячи неможливими перекази більше 100 грн без смс-підтвердження»

Уточніть, смс для підтвердження переказу понад 100 грн в безпощаді платні? і скільки вони хочуть за це?
20 марта 2025, 19:53
Melamorie,ліміт на перекази більше 100грн. тільки з СМС Ощадбанк ввів з 12.03.2025.але я думала,що це торкнеться тих хто за кордоном,та ВПО,але НІ,це торкнулося всіх,виявилося це сьогодні,коли я оплачувала комунальні,оплати які менше 100грн.проходили у мобільному додатку з кодом входу до додатку,а які були більше 100 підтверджувалися кодом з СМС.
21 марта 2025, 9:47
А смс з кодом це платне чи ні? бо якщо ні, то сильно великої проблеми немає і подякуєте якщо хтось спробує з вашої картки гроші вкрасти, а якщо це платне смс — то це жах
ustavshij
ustavshij
21 марта 2025, 6:55
Це не банк, а ***, яке знущається з людей, то вони видалили в листопаді мільйони облікових записів своїх же клієнтів, то зараз зробили все щоб не могли люди отримати кошти на непідконтрольний теорії, тим хто знаходиться під контролем України по цимбалах прийняти смс, це для них не є перепоною, але тільки не тим хто не є на підконтрольній теорії, бо зв’язку там немає українського,і це розуміють ті хто придумав цю головоломку, аж бісе, вони дуже стурбовані фінансовою безпекою громадян.БРЕХНЯ.БРЕХНЯ.БРЕХНЯ.дурнів з людей роблять, платили б вам зарплату так, ви ж банкіри, ми теж дуже квапимось за вашу безпеку, то якщо у вас зарплати по 100000, то не дай бог вас пограбують, то дуже хотілось би щоб вам по копійці кожен день вам її видавали под роспісь, дивись зарплату місячну ніхто у вас і не відніме, а ви років за сто її спокійно і получите.
21 марта 2025, 9:49
І що ти пропонуєш їм зробити, якщо їх відділення там не працюють, зв`язку нема, нехай хто завгодно кредитів набирає і виводить з банкоматів чи як?

врешті решт, банк не винен, що оператори зв`язку і влада не попіклувалися про людей в окупації
22 марта 2025, 14:11
Ustavshij,на цих территоріях не працює мобільний зв’язок,то в чому провина банку?Що Ви пропонуєте,щоб оператори зв’язку теж працювали під обстрілами та окупацією?Нема виходу,ніхто не міг подумати,що таке станеться.На інших територіях банк працює,бо обслуговування зав’язане на мобільному зв’язку,який працює в Україні,де нема бойових дій.Всім дуже шкода людей,але це не привід ображати банки.Що кажуть Ваші сусіди,інші банки працюють краще Ощада?
GreOlga
GreOlga
21 марта 2025, 14:56
А навіщо громадянам Росії на окупованих територіях рахунки в укр.банку? Адже 99 відсотків тих, хто там залишився, вже мають рос.паспорти, а решта зробить це до вересня цього року, або буде примусово виселена- згідно з указом путлера. Деокупація у найближчі роки не відбудеться,отже всі питання до окупаційної влади,яка там зараз усім заправляє.
Sharik1
Sharik1
21 марта 2025, 21:54
Смс безкоштовні. Ліміт буде змінено на 1000.
22 марта 2025, 13:59
Sharik1, СМС безкоштовні, але в кінці місяці (перевірте свою історію операцій)знімається 15грн. в місяць за всі СМС, які Вам банк присилав в цьому місяці.Послуга СМС інформування коштує 15грн. в місяць.
26 марта 2025, 9:15
Ну, якщо 15 грн непідйомна сума така, то перейди до іншого банку і все, в чому проблема, чи безпОщад єдиний банк і в тебе вибору немає, а 15 грн стали чимось недосяжним?

Курс валют в Ощадбанке

EUR 49 49.6

Курс валют в Ощадбанке

EUR 49 49.6
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / «Запобігання шахрайству» за кошти громадян