Минфин - Курсы валют Украины

Терорезує банк

Maistr 16 ноября 2024, 17:16
Я не клієнт цього банку, але якимось чином мій номер записали на якусь Марину Вікторівна, тепер мені дзвонить служба безпеки банку по 20! Разів на день, що намагаюсь увійти в банк онлайн, дзвонить страхова, дзвонять лікарі якісь, телефон цілий день тризвонить, гаряча лінія банку каже вибачте за незручності і без діє, сьогодні взагалі кинули слухавку не бажаючи вирішувати питання, яким чином на мій номер телефону хтось відкрив рахунок в банку і чому служба безпеки банку не перевірила правильність номеру банк не відповідає, телефон військовий, потрібен для вирішення нагальних проблем, а не для того щоб виправляв помилки служби безпеки банку, скільки Вам років треба, щоб виправити власні помилки і чому я повинен за них розплачуватись?

16 ноября 2024, 19:26
А номер давно у тебя? Номера не зарегистрированы за одним паспортом. До тебя им кто-то пользовался и после тебя будут им пользоваться
16 ноября 2024, 19:42
Банкам, а особливо колекторам пофіг на який номер паспорт зареєстрований номер

в мене така ж ситуація: купив номер, тепер кілька раз на місяць дзвонять дурники з колекторської фірми щоб дізнатись в мене ще раз що їх клієнт вже більше року не користуєтся цим номером, а після того як я купив то номер був прив’язаний до мого паспорту

і зворотня ситуація: колись мав рахунок в Ідеябанку, хотів відкрити там картку минулого місяця — так ці довбні пропонують реєстрацію через Дію але при цьому ігнорують документи які були підписані в Дії лише тому що я вказую поточний номер телефону, а не той що в мене був 5 років тому
16 ноября 2024, 20:45
А у банков нет доступа к данным на кого зарегистрирован номер. Я к тому что номера такая штука, которая после смерти пользователя выставляется на продажу, а не уничтожается. По поводу коллекторов советую узнать в каком банке был долг и с паспортом и кодом обратиться именно в банк. Чтобы были основания номер убрать из базы
16 ноября 2024, 20:48

дякую за ідею, треба буде спробувати
Maistr
Maistr
16 ноября 2024, 20:00
Номер вже більше 10 років в мене
16 ноября 2024, 19:43
Нажаль в українському законодавстві немає вирішення для цієї проблеми. Розраховувати можна лише на те що у банка ввімкнутся мізки і він відів'яже номер телефону від рахунку свого клієнта.

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке