Минфин - Курсы валют Украины

Ощадбанк не віддає гроші за військові облігації

Elena2022K 7 июня 2024, 9:15
Отделение по адресу: Львов, ул. Валовая, 9
Мною у квітні через Дію були куплені військові облігації. При купівлі вказується картка Є-підтримки, куди повертаєються гроші після погашення облігацій. Картка Є-підтримки це обов’язкова умова, інші карти не дозволяються. Дата погашення військових облігацій «Залізний порт» -05.06.2024р. В цей день гроші мені не повернулись. Зранку 06.06.2024 я звертаюсь до банку і мені кажуть, що вони прийняли у себе якусь постанову 04.06.2024, що не можна робити ніякі перекази на картку Є-підтримки у їх банку!!! Тепер виходить така ситуація: в Дії вже цих облігацій немає, торговці цінними паперами (банк Sense) вже перерахував гроші на рахунки карток Є-підтримка, а Ощадбанк нікуди їх не переводить і не повертає. Ну і що людям тепер робити? Ми вкладали гроші у перемогу нашої держави, а Ощадбанк просто робить деверсію, підриває національному довіру, тому що гарантом виступає сама держава. Тобто виходить, що сама держава через Ощадбанк обкрадає своїх громадян, які допомагають військовим??? ГАНЬБА
Минфин
Ответ администратора
20 июля 2024, 9:31
Даний відгук став учасником редакційного огляду https://minfin.com.ua/ua/2024/07/19/131202072/

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
7 июня 2024, 10:28
Так ты деньги вложил или просто занял? Вроде говорили прямо, что денег не дадут заработать
Валерка Котовский
Валерка Котовский
8 июня 2024, 15:53
В своём блоге я указал как составить позовну заяву в суд на банк, читаем и действуем:)
vadymbanker
vadymbanker
9 июня 2024, 8:50
Ваше питання вирішене?

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке

Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Ощадбанк не віддає гроші за військові облігації