Скарга
Вітаю!01.05.24 мені заблокувала виконавча служба картку,02.05.24 о 10.30 було направлено листа про розблокування по 17.05.24 ніхто не реагує.Гаряча лінія там для краси, звернення, скаргу залишала ніхто не реагує, ніхто ніякої відповіді не дає коли розблокують карту, одне й те саме чекайте.09.05.24 на карту прийшла пенсія по утраті годувальника, кошти зняти не можу.Ходила в відділення банку, менеджери теж розводять руками, чекайте.Не цінують клієнтів, безвідповідальні і ні кому радити не буду цей банк
- BIELIKOVA OLENA
- 18 мая 2024, 17:56
Ви праві
- OliviaKvitkova
- 19 мая 2024, 10:58
Огидний банк, кормлять тільки обіцянками і все! На гарячій лінії опепатори розказують казки і кожен раз шось інше! Розблокування роблять вручну, як в кам’яному столітті, немає автоматизації геть близько! В країні війна, людям заблокували картки, користуюються коштами, а вони нічого не роблять! Управи на них немає…
- 19 мая 2024, 12:29
Из какой вы области? если из Донецкой могу подсабить номерами финмона или директора ощад банков донецких филий
Житомира у меня к сож нету)
Житомира у меня к сож нету)
Дякую,я з Житомира
- 19 мая 2024, 17:29
Советую написать в фейсбуке менеджеру киевскому в оф группе ощад банка как-то было он помог мне решить вопрос с банком
- Аркадий Шнеерсон
- 19 мая 2024, 17:47
Не знаю, кому він допомагає, бачив декілька таких коментарів, але коли я звернувся із проханням до менеджера на офіціальній сторінці у фейсбуці, він відповів їх шаблонною фразою: чекайте. І заігнорив. І до кого звертатись?
- 19 мая 2024, 18:46
Напишите в НБУ чтобы вам просто дали ответ, чуть позже я опубликую статью как правильно написать позов в суд, сейчас все суды Украины электронные, присутствие личное не нужно, дела между банками отмечаются как не столь важные и присутствие на судах не нужно.
Ответ НБУ нужен лишь для того чтобы прикрепить его к судовому позову потому что без него суд не примет позов, скажет что не были урегулированы досудови пытання без суда так скажем.
Доброго дня!3 рази писала на мінсоцполітики листа,вони його повертають,не так заповнено і все.
- 22 мая 2024, 21:07
Зачем какие то минсоц? на сайт НБУ зайдите и напишите там есть прям с сайта написать потому на тел придёт смс что ваше звернення зарегистрировано и номер в течении 30 дней дадут ответ, но как правило НБу ничего не решает по этому я советую в суд подавать
Курс валют в Ощадбанке