Це найгірший банк
Жалобу в НБУ, хотя тут проблема что сам НБУ крышует эти же нацисткие банки Приват, Ощадбанк.
- Валерка Котовский
- 29 июня 2023, 21:59
В чём проблема, заведите пумб там снятие и перевод на др банки без %, так же переводы без комиссий у банков моно, А банк, власный рахунок, старые банки с комиссиями уйдут скоро, вопрос времени
- vadymbanker
- 30 июня 2023, 7:14
Открывайте тариф Моя Картка! Это лучший.
- StarFighter27
- 30 июня 2023, 16:15
Выдача карты сама по себе бесплатная процедура. С Вас содрали скорее всего страховку или что-то подобнее. Комиссия 1? + 5 грн — это полный грабеж
По перше, зняття готівки У БАНКОМАТІ ЛЮБОГО ІНШОГО БАНКУ БЕЗ КОМІССІЇ, а в банкоматі свого Ощадбанку тим паче без коміссії.Відкриття картки безоплатне Вам підсунули страховку.І Ви якийсь прихований мільйонер, що Вам треба для своїх потреб знімати по 50тис? Скоріш всього Ви не хочете ФОП відкривати, а це не сплата податків.Тому банк і встановлює обмеження по лімітах.
- Ukrsamover
- 1 июля 2023, 7:46
При оформлении карты Вы оформляете и подписуете договор ДКБО. Читайте. Там прописаны условия и тарифы . С продуктами банка можно ознакомиться на сайте и выбрать то что Вам подходит.Это займет не больше времени ,чем писать возмущенный отзыв. А по поводу оплати больше 5000тисяч с документами,так это до НБУ.
Курс валют в Ощадбанке
З приводу відділення в якому була, це взагалі треш люди не знають умов карток і комісії. Сказали що в день в банкоматі можна знімати 100000 видає лише 50000. Мене не влаштувала комісія на картці, так мені апропонували щоб мені гроші скидали на карту для соціальних виплат. Це як взагалі такого ж не можна робити. І всі з таким не задоволеним обличчям відповідають це просто жах.