Скрите навязування послуг із страхування. Додатковий заробіток менеджера банку ?
Курс валют в Ощадбанке
Хочу поділитись враженнями по обслуговуванню у відділенні за адресою м. Київ вул. Маршала Тимошенка 12. Звернувся в данне відділення для закриття своїх карткових рахунків (на картках був 0-вий баланс, заборгованості не було).
Причина закриття рахунків — тривалий час ними не користувався і йшов 12-тий місяць їхньої неактивності. За умовами банку, якщо рахунком не користуватися протягом року,
то вже на 13-тий місяць банк начислить пеню\комісію із розрахунку 100 грн.\ за кожен неактивний місяць, тобто 1 200 грн. по одній картці. От щоб не «попасти» на цю комісію вирішив завчасно закрити картки.
Звернувшись до менеджера в установі, мені повідомили що закриття рахунків буде коштувати 70 грн. Мене це здивувало, але Я розумів що їх всеодно потрібно закрити, тому був готовий заплатити за закриття рахунків.
Але в кінці всіх процедур при оплаті на касі мені додали розпечатану бумагу і промовили, що це страхування на один місяць. Повернувшись додому, зателефонував на гарячу лінію і мені повідомили що закриття рахунків в Банку — БЕЗКОШТОВНЕ!
І тут Я зрозумів:
1. мені «впарили» — послугу у якій в мене не було потреби.
2. працівники ОщадБанку ставляться зневажливо до послуг компанії Metlife і не вміють або не хочуть запропонувати дійсно корисні страхові программи. Та своїми діями з кожним днем накопичують негатив в геометричній прогресії в сторону компанії Metlife.
Metlife — тримайтесь! Адже Вам все це розгрібати …
Чи є можливість повернути кошти в данній ситуації за послугу, в якій у мене потреби не було?