Курс валют в Ощадбанке
Як відновити дію віртуальної карточки,після її закриття.
Виконавче провадження
Невідомо де зависли кошти
про касирів
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Рахунок
Мошейничество
Дырявый банк
Поменять номер телефона Ощадбанк
Мошенники
Не возвращают деньги
Професійно вміють дурити на гроші
Через кілька років, при тому що послугами даного банку взагалі вже не користувалася і не користуюся. Ппийшло повідомлення, що у мене заборгованость мізерна, але є. Як виявилося в мене дивним чином не погашена заборгованость по кредиту.
От і почалися дзвінки від колекторів.
Люди, перевіряйте кількість разів свої рахунки, після закриття справи з цим банком. І то не факт, що все буде добре.
Мій телефонний номер як фінансовий використовує *лєва* людина, а Ощадбанк розводить руками
От тільки при реєстрації мене як клієнта чекав сюрприз — без мого відома (телефонний номер в мене єдиного — я дізнавався у Оператора Київстар, і вони кажуть я *єдиний* власник телефонного номеру і попередніх не було) мій телефонний номер вже присвоєний якомусь Яремківу Руслану Володимировичу.
Я спитався в працівника відділення (яка мене реєструвала) і у відповідь мені було сказано — шукати цього яремківа, приходити із ним у відділення і знімати *мій же ж* телефонний номер з реєстрації за його клієнтським записом.
Шедеврально.
Тобто я ніколи не мав жодного підтведження на цей номер (при реєстрації потрібно отримати смс і сказати код) що я його надаю для реєстрації у Ощадбанку, і тим не меньше *лєва* людина змогла його використати для реєстрації.
Так от шановна адміністрація цієї установи — я не можу додзвонитися до вашого оператора, і завтра я це роблю в останнє. Якщо і там (у відповідь оператор) порадять ту саму лобуду з пошуками людини яку я навіть не знаю — я подаватиму позов до суду, посилаючись за європейським стандартом даних якого ви не дотримуєтеся (про використання персональних даних користувача без його відома).
Будете мати і розголос цієї справи під час війни і піар (чорний) — може він вам навіть і піде на користь, бо ситуація зовсім із розряду неадекватщини.
Чому я мушу інший номер шукати щоб зареєструватися у банку, коли в мене є мій власний багаторічний номер?!
Чому ваша система не дозволяє людям під час війни *нормально* вирішити довбані питання такого характеру коли вони виникають?!
Час роботи
Змініть графіки роботи тоді всюди!
Маразм кріпчає!
Ощадбанк найгірший банк України!!!
Як закрити чи перевипустити картку віддалено?
Закінчується строк дії картки. Банк не надсилає закордон пластик. Закрити рахунок віддалено — теж у них «не реалізовано», ба більше — потрібно це робити в тому відділенні, до відкривався рахунок.
Нотаріально довіреність, теж неможлива.
Як бути? Просто платити за обслуговування рахунків?
Шановні, у нас половина країна біженців і тих хто виїхав за кордон. 2й рік війни, а у вас не реалізовано це.
Хтось вирішував таку проблему?
Жахливо
Обслуговування-жах!
Как банк заблокировал больше чем на неделю почти 50000 больше чем на неделю вследствие своих бестолковых процедур
Хочу сказать что у меня нет претензий к сотрудникам центрального Запорожского областного отделения — всю проблему в существовании описанной мною ситуации считаю исключительно виной центрального аппарата Ощадбанка. Как объяснить почему если человек уже пришел в центральное областное отделение банка, где его полностью идентифицировали — почему по такому человеку разблокировать счета (элементарная операция ведь) нельзя дать полномочия сотрудникам областного отделения? Зачем обязательно пересылать документы на Киев (где как показывает практика — сотруднику может попросту не понравится качество скана ИНН, а значет процедуру запустят по новой)? Зачем такой элементарный вопрос в Киеве рассматривать минимум 2 рабочих дня не считая день подачи документов? Почему это нельзя сделать сразу? Центральный офис ощадбанка что на столько не доверяет центральным областным своим отделениям что не может им делегировать вопросы разблокировки счета? Я просто был в шоке от такой клиенто-ориентированности банка. Искренне считаю что Ощадбанк — отстойнейшее банковское учреждение Украины :(
Ощадбанк блокує соціальні виплати