Термінал скасував операцію не видавши квитанцію...
Сьогодні переказувала в ощадбанку готівку через термінал на чужу картку. Закинула 5140 грн і термінал скасував операцію не видавши чеку. Я написала заяву-претензію. В банку сказали, що гроші повернуть протягом 3-4 робочих днів, через касу, що мене наберуть, а працівники гарячої лінії обрадували мене, що повернення коштів відбудеться не раніше 45 р.д. Що робити мені, коли я знаходжуся в декреті і більше не маю на руках даної суми, а до кінця тижня повинна розрахуватися за товар. Через скільки часу все-таки мені повернуть гроші?
19 ноября 2018, 12:04
Доброго дня. Перепрошуємо за можливі незручності. В контакт-центрі Вам було озвучено максимальний термін розгляду даної заяви. Як правило, кошти справді повертаються протягом декількох днів. Напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення адресу відділення банку, в якому було написано заяву-претензію.
Зависит от даты следующей инкассации.
Тогда пересчитают и вернут.
Тогда пересчитают и вернут.
- 21 ноября 2018, 10:35
Мені радили через інтернет, але гроші потрібно було відправити терміново, додатку не було на телефоні. Крім того, коли я підійшла до терміналу, то сказала працівнику банку, що хочу гроші закинути на картку свою і з неї зробити перевод. Дівчина, працівник-банку, вийняла картку з терміналу і сказала, що картка для переводу не потрібна… Я така була сердита, коли термінал скасував операцію. З 2 міс дитиною в банку провела більше часу чим планувала. Перший раз випробувала послугу переводу і вона виявилась невдалою. Враження негативні… вина не моя. Гроші мої просто зникли і щетна них потрібно чекати невідомо скільки, а вони так потрібні.
- StarFighter27
- 17 ноября 2018, 13:12
Или 45 дней надо будет ждать. Другого варианта я не вижу. В следующий раз перечисляйте деньги с карты на карту через интернет
- 21 ноября 2018, 10:36
- 21 ноября 2018, 10:25
- 23 ноября 2018, 18:18
Дякую, за повернення коштів!!!
Курс валют в Ощадбанке