Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Тернополь, ул. 15 апреля, 15-А

Адрес:
Тернополь, ул. 15 апреля, 15-А
Телефон:
+38 (0352) 26-35-98
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-17:30, Сб: 09:00-13:00, перерыв: 13:00-14:00, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
4 октября 2022, 1:24
Сьогодні зателефонувати на гарячу лінію ощад банка з закордону, нерозумію для кого вони працюють і для чого? Все протів людей.Я з дітьми зараз в Швеції, бюджет обмежений, маленька дитина.Поїхала сюди, бо боялася за дітей., в мене е соціальна карта куди приходять гроші на дитину по 864 грн щомісяця, але втратила сімкарту і телефон на якому був додаток ощадбанка, в додатку було дві карточки ощадбанка, соціальна яку ще в Україні зажував банкомат і карточка яку я відкрила в відділенню ощадбанка, щоб перекидати гроші з соціальної, таким чином нетреба було чекати вічність щоб перевипустили карточку, це страшний банк.Попросила сьогодні працівника гарячої лінії змінити номер телефону, щоб я змогла зайти в додаток, паролі і логін у мене був записаний, вона мене допитували всю інформацію, з'ясувала що це все-таки я.паспорт.індифікаційний код.дівоча фамілія моеї мами.І в результаті послала мене в відділення ощадбанку, щоб я змінила номер телефону.В Швеції нема такого відділення.Як це огидно, нічим і ніразу цей банк недопоміг.Тільки заганяе в глухий кут.Для чого ви придумали дзвінки з закордону, коли ви нічим людям недопомагаете? Таке враження що ви залишилися в Ссср і хочете саме туди.Беріть приклад з інших банків Монобанк.
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
4 октября 2022, 9:51
Добрий день. Дійсно коли ви телефонуєте до контакт-центру з іншого номеру телефону, оператори можуть задати певний ряд питань для перевірки інформації для унеможливлення шахрайський дій в подальшому. Фінансовий номер в телефонному режимі на жаль немає можливості змінити, це можна буде зробити тільки у відділенні Ощадбанку. Поки у вас немає доступу до ощад 24/7 ви можете закордоном знімати готівку або ж розраховуватися вашою картою в магазинах. Перепрошуємо за незручності.
3
25 марта 2020, 16:14
Добрий день… В мене склались непередбачені обставини.В мене тиждень тому зробили чоловікові операцію, я лишилась без роботи у зв'язку з карантином. На продукти харчування і ліки пішли всі заощадження які були в дома, нічим платити за комунальні послуги і кредит в іншому банку розраховувала що на крайній випадок буду мати депозит що я маю в Ощадбанку… але не тут то було… приходжу в відділення а мені говорять ні ви не можете отримати гроші… треба причина… хіба мої обставини не причина… причому на моєму утримані тато інвалід 2 групи....і що мені робити…
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
25 марта 2020, 18:05
Доброго дня.
Хочемо звернути вашу увагу, що зміни до ст. 1060 Цивільного кодексу України передбачають, що повернення вкладникові банківського строкового вкладу та нарахованих процентів за цим вкладом на його вимогу до спливу строку або до настання інших обставин, визначених договором, можливе виключно у випадках, якщо це передбачено умовами договору банківського строкового вкладу. Наразі, згідно Договору комплексного банківського обслуговування дострокове розірвання депозитного договору умовами не передбачено. Проте, є вийнятки. Банк може змінити дату повернення депозиту. Для цього вам необхідно звернутись до обслуговуючого відділення не менше ніж за 14 робочих днів до бажаної дати, в яку ви бажаєте повернути вклад та надати:
— заяву на зміну строку розміщення депозиту (заповнюється у відділенні).
— паспорт або документ, що його замінює;
— ІПН (або відмітка в паспорті про його відсутність);
— оригінали підтвердних документів, щодо обставин, з якими виникла необхідність зміни строку дії вкладу (це може бути термінова операція, виїзд за кодон для здійснення операції, інше).

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Тернополь, ул. 15 апреля, 15-А.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Тернополь, ул. 15 апреля, 15-А- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.