Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Великий Березный, ул. Шевченко, 45

Адрес:
Закарпатская область, Великий Березный, ул. Шевченко, 45
Телефон:
+38 (089) 226-30-59
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:00, перерыв: 12:00-13:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
20 августа 2021, 9:22
Жах, вже другий день дзвоню у вітділення банку яке знаходиться в смт. Великий Березний, трубочку ніхто не піднімає, в мене питання ви чим займаєтесь на робочих місцях що додзвонитись нереально
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
20 августа 2021, 9:37
Доброго дня! Такі випадки можливі в період високої завантаженості відділення, оскільки в пріоритеті знаходиться обслуговування клієнтів, що звернулись особисто. Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення ваше ПІБ, номер телефону та питання, яке цікавить. Ми передамо інформацію і з вами зв'яжуться.
1
19 октября 2015, 20:27
Шановні? Скажіть доки Ви будите витворяти чудеса з банкоматом, не вперший раз у Великому Березному, Закарпатської області, при видачі грошей з банкомату було списано з рахунку, але банкомат не видав гривні у багатьох клієнтів Вашого банку, в Ощад Банку відповіли, що кошти буде повернено протягом 45 днів, але цей термін вичерпаний пройшло більше трьох місяців тобто ці кошти небули повернені, скажіть коли буде повернено кошти на рахунки клієнтівю, Звісно кошти не малі називаю суми було списано з рахунку — (7000грн, 4440грн, 3000грн, 400грн). І накінець коли поставлять нормальний банкомат, прийдеш за зарплатою а він непрацює?
Написать комментарий

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Великий Березный, ул. Шевченко, 45.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Великий Березный, ул. Шевченко, 45- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.