Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Черновцы, ул. Южно-Кольцевая, 25

Адрес:
Черновцы, ул. Южно-Кольцевая, 25
Телефон:
+38 (0372) 55-67-06
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, Сб: 09:00-13:30, без перерыва, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
1 ноября 2018, 13:25
Звернулася в Ощад 12 жовтня для оплати за виготовлення закордонного паспорта. Маючи при собі реквізити, проконсультувалася зі співробітнецею і вона мене запевнила, що можна провести оплату через термінал. Я попросила допомоги. Вона мені допомогла ввести дані.Дані були введені частково. Хоча на справді таку оплату потрібно проводити тільки через касу і вказувати номер свідотцтва про народження ітд. (паспорт для дитини). Коли у мене не прийняли такої квитанції у ЦНАП і я повернулася у банк щоб виправити цю ситуацію, співробітнниця спочатку відмовлялася допомагати, відсилаючи мене назад у цнап. Щоб я там вирішувала це питання. Коли я наполягла, то мені сказали, що бухгалтерія на обіді і цим питанням не зможут зайнятися і зробили копію моєї квитанції та обіцяли перетелефонувати. Дзвінка, звісно, не було. НАСТУПНОГО ДНЯ Я ЗНОВУ ЗАВІТАЛА У БАНК, І ПОЧУЛА ГЕНІАЛЬНУ ВІДПОВІДЬ: «МИ НІЧОГО НЕ ВИРІШИЛИ ТОМУ І НЕ ДЗВОНИЛИ». Тому що у відділені не працює стаціонарний телефон і вони не могли зв'язатися з центральним відділенням.
Ви серйозно?? Коли є інтернет і мобільні!!!

Ще через кілька днів мені зателефонували і я знову прийшла у відділення. Там записала все що потрібно вказати при оплаті і мене знову запевнели, що надсилають дані в центральне відділення і про результат повідомлять.

Так пройшло ще три тижні. І мої нерви здали. Я знову була у відділення. На моє запитання чому мені ніхто не дзвонив, відповісти нічого не змогли. Сказали що все добре і все виправили.
А дізнатися я про це напевне, б мала за допомогою телепатії?
Ви звертайтесь в ЦНАП, там уже все добре.
Уявіть ситуацію. Приходжу в ЦНАП без квитанції і кажу: «Зробіть паспорт, у мене квитанції правильної нема, але там все добре».
Занавес!!!
PS
Працівники відділення цього разу зв'язалися з центральним відділеням мобільним телефоном (це весело, як би не було так сумно).
Прочекавши ще годину у відділенні, відповіді і квитанції не отримала. Працівники обіцяли зателефонувати.
Пройшов 21 день з дня оплати.
Комментарии (7)
Ответ банка
Ощадбанк
1 ноября 2018, 15:05
Доброго дня! Будь ласка, напишіть в особисті повідомлення, що саме не влаштувало співробітників ЦНАП у квитанції? (можливо вони щось казали за це)
Ваше ПІБ, контактній номер телефону, та до якого відділення Ви звертались. Перевіримо ситуацію.
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отделения и банкоматы Ощадбанка в Черновцах 🏦 / Отделение Ощадбанк: ул. Южно-Кольцевая, 25, Черновцы

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Черновцы, ул. Южно-Кольцевая, 25.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Черновцы, ул. Южно-Кольцевая, 25- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.