Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Хмельницкий, ул. Проскуровская, 15

Адрес:
Хмельницкий, ул. Проскуровская, 15
Телефон:
+38 (038) 265-68-30, +38 (038) 275-50-28
Время работы:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
2
26 июля 2022, 11:09
Перевел деньги с карточного счета на депозит…пошел третий час …операция в обработке. Раньше этот процесс был за секунды…
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
OschadbankUA
26 июля 2022, 12:52
Доброго дня.
Максимальні терміни зарахування коштів на рахунок може бути до 3-х робочих днів. Тому, впродовж цього терміну кошти перераховуються і ви бачите відповідний статус по операції. Як тільки пройде повністю списання з рахунку і вони перейдуть на депозитний рахунок статус операції зміниться на «операція успішна».
1
8 декабря 2020, 18:29
При звернені у відділення Ощадбанку м. Хмельницький вул. Проскурівська 15 для з'ясування чому приходять смс з балансом коштів на залишку дві суми із різницею близько 36грн. Консультант Аліна подивилась і відповіла: «Це ваші всі власні кошти», назвавши певну суму. Я перепитав: «Це точно?», знаючи що на зарплатному проекті у мене є ще доступні кредитні кошти на суму 19000грн. Вона знову подивилась: «А да у вас овердрафт на 19000, а інші ваші кошти» і після цього, зрозумівши, що у мене все гаразд на рахунку пішов заспокоєний. Але при наступних зарахуваннях коштів не сходився «дебет з кредитом». Прийшлось дзвонити на гарячу лінію, де мені дівчина все доступно роз'яснила. Виявилось що при знятті коштів з овердрафту і при наступному їх зараховуні кредитні кошти більше автоматично не погашаються, а їх потрібно вручну у додатку Ощад24, терміналі чи за тел. гарячої лінії погашати починаючи з лютого місяця 2020р.
Для чого мені призначати такого нефахового консультанта Аліну (097 874 81 43) особистим менеджером, який не орієнтується і не розуміється в продуктах та сервісах банку!
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
9 декабря 2020, 12:13
Доброго дня! Якість роботи працівника обов'язково перевіримо, перепрошуємо за завдані незручності. З повагою, команда Ощадбанку.
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отделения и банкоматы Ощадбанка в Хмельницком 🏦 / Отделение Ощадбанк: ул. Проскуровская, 15, Хмельницкий

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Хмельницкий, ул. Проскуровская, 15.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Хмельницкий, ул. Проскуровская, 15- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.