Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Снятын, ул. Шевченко, 2

Адрес:
Ивано-Франковская область, Снятын, ул. Шевченко, 2
Телефон:
+38 (03476) 2-50-16
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:15, Сб: 09:00-12:45, без перерыва, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
22 сентября 2020, 16:31
Сьогодні 22 вересня 2020 року в Снятинському відділенні Ощадбанку, вул. Т. Шевченка, 2. ,ів- Франківська обл. мене не обслужили. Касир, чи як там, старший оператор Лазаренко Уляна не прийняла у мене роздрібні гроші- по 25 копійок я приніс. Це було приблизно в 14,30. Я спитав про причини. Оказуеться я маю їх 1)перерахувати, 2) скласти у пакетик(паперовий, целофановий) 3) посортувати і т. д. 4 причину вже не памятаю.
Невже це я маю все робити а не касир, оператор у відділенні банку? І це до мене, інваліда 2 групи так віднеслись(Бр. астма) у державному банку.
Відділення державного Приватбанку зовсім закрите. Що робиться? По суботах Приватбанк зовсім не працюе, тим самим дае заробити валютчикам, люди не мають де міняти.
Прошу розібратись у данному питанні і дати менеі письмову відповідь.
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
22 сентября 2020, 16:41
Доброго дня! Перепрошуємо за подібну ситуацію та хочемо виправитися. Будь ласка, напишіть нам до особистих повідомлень Ваш контактний номер телефону та ПІБ для зворотного зв’язку та запрошення у відділення банку для обміну коштів.
1 не засчитана
20 августа 2020, 18:52
Доброго дня, хочу розповісти як ощадбанк краде з рахунків українців їх зароблені кошти. Сьогодні моїй матері поступила на рахунок заробітна плата, та вже через годину прийшло смс інформування про те що з її рахунку списано всі кошти в ноль, нібито у рахунок якоїсь заборгованості, якої в неї немає (кредитки ощадбанку в неї також немає і ніколи не було.) Гаряча лінія нічого конкретно не говорить, відправляють у відділення.
Тож яке вони мають право розпоряджатися чужими коштами та самовільно щось кудась списувати, отже і висновок, ощадбанк шарашкіна контора, яка обкрадає українців, і немає на них управи… Злодії в законі…
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
OschadbankUA
21 августа 2020, 10:26
Доброго дня.
Шкодуємо, що у вас склалося подібне враження про роботу банку. В своїй роботі банк дотримується договору комплексного банківського обслуговування. Рекомендуємо власнику рахунку звернутися до обслуговуючого відділення банку для перевірки інформації по списанні коштів з рахунку.
2 не засчитана
27 февраля 2019, 10:45
27.02.2018 р. на відділенні Ощадбанку 10008/093, в м. Снятин по вул. Шевченка, 2 моїй мамі, клієнту банка Черняковій С.О. при зверненні з приводу отримання перевипущеної зарплатної карти співробітники відділення нав'язували отримання ще й кредитної картки. Обслуговування проводив працівник Гладій Віталій Васильович, в якого вже і документи на кредит були підготовлені і роздруковані. У відповідь на заперечення щодо небажання отримувати кредитну карту до операції підключився інший співробітник у віці приблизно 45-50р., який був без бейджика, без таблички на столі та відмовився називати своє ім'я. Він намагався змусити підписати маму договір на кредитний ліміт та при зауваженні, що це не є обов'язковою процедурою і не може нав'язуватись сказав, що тоді мама може отримувати зарплату в іншому місті, в іншого працівника. Після того як мама позвонила мені і в телефонному режимі було вказано співробітнику на зловживання ЗУ « Про банки і банківську діяльність», ст. 55 та про неможливість в односторонньому порядку нав'язувати послуги, співробітник все ж видав зарплатну картку.
Хотілось би, щоб в Ощадбанку частіше звертали увагу на норму ст. 55 Закону «Про банки і банківську діяльність», яка зобов'язує банки докладати максимальних зусиль для уникнення конфлікту інтересів працівників банку та клієнтів і забороняє вимагати від клієнта придбання будь-яких товарів чи послуг від банку або від спорідненої чи пов'язаної особи банку як обов'язкову умову надання банківських послуг

Законодавством встановлено добровільність обрання громадянином форми виплати належних йому платежів та неприпустимість нав'язування з боку банків додаткових умов одержання готівкою зарплати й інших соцвиплат.
Комментарии (3)
Ответ банка
Ощадбанк
27 февраля 2019, 11:01
Добрий день. Дозвольте принести вашій мамі, Черняковій С.О., вибачення від імені банку.
Послуги, що надаються банком, є добровільними. Кредитна картка надається лояльним клієнтам як додаткова можливість у користування коштами, та клієнт може відмовитись від неї.
Дякуємо за надану інформацію щодо відділення і співробітників, до яких було звернення з приводу отримання картки. З ними буде проведена додаткова робота з метою роз'яснення процесу надання банківських послуг.

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Снятын, ул. Шевченко, 2.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Снятын, ул. Шевченко, 2- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.