Банк вводит в заблуждение клиентов
Шановний Костянтине Костянтиновичу, у вас був розміщений депозит у МТБ Банку і до нього підв'язаний поточний рахунок, а не картковий.
У зв’язку з чим, після закінчення дії депозиту, ваші кошти перейшли на поточний рахунок і ви переказували кошти в МТВ360 з поточного рахунку на депозитну картку МТБ Банку.
При перерахуванні з поточного рахунку на картковий спрацьовує комісія на вході за безготівкове зарахування — 0,9% = сума 2125,72*0,9% = 19,13.
Саме зараз вся команда активно працює над тим, щоб відображення цієї комісії в МТВ360 було доступне та відображалося користувачеві відразу. Приносимо свої вибачення за незручності.
Так як це технічна несправність з боку банку, протягом 3х робочих днів ми повернемо вам суму сплаченої комісії за переказ коштів.
Курс валют в МТБ Банке
я специально спросил в поддержке перед тем как делать операцию, и мне ответили что между своими счетами без комиссии
а в итоге сняли комиссию, я буду жаловатся в НБУ