Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение МТБ Банка: Львов, ул. П. Кулиша, 30

Адрес:
Львов, ул. П. Кулиша, 30
Телефон:
0 800 500-255 (4263)
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-17:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
9 августа 2024, 3:28
Доброго вечора! Банк заблокував близько 3−4 місяці тому рахунок.Карту я відкривав онлайн, реєстрацію проходив онлайн.Банк запросив пояснення про походження коштів і т.д.В поясненню я все чітко описав звідки кошти, чому на карту заходили, чому відправляв і т.д
Банком я користувався близько 1 місяця це прогрес)))
Після моїх письмових пояснень банк розірвав зі мною договорів, але на карті є кошти.Попросили зявитися в банк з паспортом і кодом.Я 100 раз пояснював що я за кордоном і повертатись в Україну не буду, бо довгий період часу проживаю за кордоном.Попросив щоб надали копію заяви на перерахунок коштів в інший банк, на що вони відмовили.Чому я маю дарувати своїх 7700 грн банку? Чому в інших банках ця система діє а у вас ні? Я не відкривав рахунок в банку, я відкрив його онлайн!!! Просив що можу підписати заяву електроним підписом на що вони відмовили.Буду звертатись в НБУ, а потім вже до суду через адвоката.Не рекомендую користуватись цим …мном
Комментарии (1)
Ответ банка
МТБ Банк
9 августа 2024, 15:09
Назарій, добрий день!

Нам прикро, що у Вас склався такий досвід співпраці з нашим банком. Однак хотіли б зауважити, що Ви стали нашим клієнтом 2 місяці тому, і через місяць користування, дійсно рахунок було заблоковано через ризиковий характер операцій і недостатність надання пояснювальної інформації з Вашого боку. Також повідомляємо, що банк не розірвав з Вами ділові відносини та ні в якому разі не привласнює гроші своїх клієнтів.

Якщо ви знаходитесь за кордоном і не можете пройти ідентифікацію офлайн, Ви можете або все ж таки надати всю необхідну інформацію про походження грошей або у вигляді вийнятку, ми приймемо Вашу заявку на закриття рахунку через службу підтримки Банку. В такому випадку рахунок буде разблоковано і Ви зможете його обнулити, після чого ми його закриємо на підставі Вашої заяви.

Сподіваємось на розуміння!

На странице собрана вся информация про отделение МТБ Банка по адресу Львов, ул. П. Кулиша, 30.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  МТБ Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении МТБ Банка  расположенном по адресу Львов, ул. П. Кулиша, 30- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.