Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
urytos 29 марта 2023, 14:03
Чтоб получить их карту в точке выдаче (а они только в магазинах) нужно чтоб тебя с открытым паспортом в руке сфоткал продавец на свой телефон. Вы только вдумайтесь в этот д***м!!! Не представитель банка, а левый человек смотрит твои данные, да еще и непонятно удалит их со своего телефона или нет. Мало того нужно еще минут 15 проторчать там в магазе чтоб твой фейс отправили в чат этого банка и там ответили одобрением, либо послали! Вобщем сразу видно мошенников, хорошо что не успел открыть карту у них, теперь еще и закрою свой счет.
monobankua 29 марта 2023, 18:45
Для формування повного пакету документів для надання обслуговування необхідно фото в момент отримання картки. Це нормальна практика для будь-якого українського банку.
Звертаємо вашу увагу, що співробітники не зберігають фото, зроблені під час видачі на своєму смартфоні. Фотографії вантажаться в спеціальний бот і миттєво йдуть в банк.
Співробітник несе адміністративну відповідальність перед банком за збереження ваших персональних даних.
kieverror 29 марта 2023, 3:54
монобанк банк террорист, просто терроризирует мою кредитную историю, которую я специально уже заблокировал от этих чокнутых мошенников из монобанка, уже который день я требую остановить терроризм со стороны монобанк, и перестаь делать бесконечные запросы в мою кредитную историю, при этом Я НЕ ЗАХОЖУ ВООБЩЕ К НИМ В ПРИЛОЖЕНИИ, НЕ ХОЧУ НИКАКИХ КРЕДИТОВ И НЕ ДЕЛАЛ ЗАПРОСЫ, ОНИ ЖЕ ТЕРРОРИЗИРУЮТ НАРОД УКРАИНЫ, сначала наяривали терроризировали открой счет, я требовал постоянно удалить мой номер и не звонить мне, после того как они в 500 раз позвонили, открыл счет, теперь они начали наяривать в убки свои запросы, при этом не говорят что это кто-то пытается с моим счетом что-то сделать, это их фахiвцi что-то «ремонтируют» (возможно свой мозг чинят) и притом как видно по времени сообщений оповещений из убки, их супер герои работают круглосуточно и делают запросы и в Пт ночью после 20 часов, и в будние почти в 22 часа…
ОСТАНОВИТЕСЬ УЖЕ!!! ЧОКНУТЫЙ БАНК!

UBKI.UA 20.03.2023 12:57:12 nadiishov zapyt informatsii shchodo vas vid monobank | UniversalBank z metoiu identyfikatsii. 0445851194

UBKI.UA 21.03.2023 15:37:21 monobank | UniversalBank zapytav, ale ne otrymav informatsiiu shchodo vas. Pry zvernenni po kredyt vidkliuchaite FREEZE. 0445851194

UBKI.UA 21.03.2023 21:38:13 nadiishov zapyt informatsii shchodo vas vid monobank | UniversalBank z metoiu identyfikatsii. 0445851194

UBKI.UA 22.03.2023 10:52:36 nadiishov zapyt informatsii shchodo vas vid monobank | UniversalBank z metoiu identyfikatsii. 0445851194

UBKI.UA 22.03.2023 11:41:11 monobank | UniversalBank zapytav, ale ne otrymav informatsiiu shchodo vas. Pry zvernenni po kredyt vidkliuchaite FREEZE. 0445851194

UBKI.UA 24.03.2023 20:20:34 nadiishov zapyt informatsii shchodo vas vid monobank | UniversalBank z metoiu identyfikatsii. 0445851194

UBKI.UA 27.03.2023 13:18:42 nadiishov zapyt informatsii shchodo vas vid monobank | UniversalBank z metoiu identyfikatsii. 0445851194
monobankua 29 марта 2023, 17:13
Три літри 29 марта 2023, 0:33
Сьогодні я на решті зрозумів про що пишуть ті люди яки скаржаться на те що в них «расслоилась карточка».

Я фізичною картою користуюсь не часто, особливо останні роки два-три: якщо на початку я знімав з неї гроші то пізніше я знайшов рішення (наприклад карту ПУМБ) які дозволяли знімати одразу великі суми грошей замість отого др… в банкоматах Привата коли банк видає тобі по 200₴. Тому власне і карта більшу частину свого життя лежала в гаманці чи взагалі вдома. Недавно придбав собі кардхолдер з метою платити картою не достаючи її з нього — такий був експерімент. Нажаль експерімент провалився, а карта декілька раз доставалась з кардхолдера і засовувалась обратно після оплати. І от після таких маніпуляцій я помітив що з одного боку карти є щось схоже на так зване «расслоение».

Ну є і є, якось не сильно цікавило: я все одно більшу частину операцій роблю смартфоном. Але сьогодні згадав і вирішив придивитись щож це таке, невже карту доведеться міняти. І відповідно писати гнівний відгук в дусі усіляких даніличей. І що ж виявилось?

Виявилось що Монобанк на звичайну пластикову карту (мова про звичайну чорну і білу карти) наклеяв плівку зі зворотнього боку. На плівці знаходяться:
— магнітна стрічка; в сучасних умовах непотрібна, принаймі в Україні
— CVC код; цей код можна подивитись в застосунку, а в мене він взагалі динамічний тож код на картці взагалі не потрібен
— фотографія якщо ви замовляли картку з власною фотографією; я колись замовив таку, але насправді на це фото ніхто не дивиться, це такий же атавізм як і підпис який в мене за все моє життя перевіряв лише один прискипливий поляк в туристичному інфоцентрі при оплаті магнитиків

Тож я просто взяв і легким рухом руки ту стрічку відірвав. Тепер в мене картка Монобанка така ж звичайна карта як і всі інші карти на яких ніякої плівки ззаду ніколи не було. Тільки немає ані магнітної стрічкі, ані CVC.

Не знаю нащо Монобанк пішов на таке рішення, можливо на то є якісь свої причини чи обгрунтування. Но я б порадив від цього відмовитись бо це негативно сприймається навіть людиною (зараз я про себе) яка розуміє що та відділившася плівка ніяк не погіршує можливості користуватись карткою. А для меньш досвідчених користувачив це вгазалі щось майже фатальне про що вони і пишуть у свої відгуках про «расслоившуюся карточку».
monobankua 29 марта 2023, 20:21
На всіх картках нанесена плівка, а на плівку нанесена магнітна стрічка
На жаль, неможливо нанести CVV під плівку, адже спочатку виготовлюється картка (з захисною плівкою), а вже потім відбувається процес персоналізації, тобто наноситься номер, CVV, фото
Solyn 28 марта 2023, 23:15
Зайшов сьогодні до банку, але мені сказали звернутися до підтримки, де мені і повідомили від, про те, що припиняють зі мною співпрацю і відмовляють у подальшому обслуговуванні.

Я є клієнтом цього банку не перший рік, і за весь час прекрасно співпрацював з моно (справно платив за кредитом, «лівих» грошей ніколи не надходило на карту, не крутив бінанс). У підтримці не надали, ніякої конкретики і причини блокування рахунку не назвали.

Читаючи подібного роду відгуки, зрозумів, що така ситуація часто трапляється з клієнтами цього банку. Але все одно, залишається не зрозумілим, яка тому причина і що ніяк не можна вплинути/оскаржити рішення банку. Хоча в інших установах співробітники йдуть на контакт і просять хоча б надати довідку про доходи, або пояснити звідки ті чи інші фінанси до того, як «викинути» з банку.

Тут же, на мій жаль, немає клієнтоорієнтованості. Плюс до того ж, блокування монобанку може спричинити наслідки в інших банках і на кредитну історію загалом, що дуже неприємно.
Нікому не пораджу даний банк, та будемо вирішувати цю ситуацію через соц сети
monobankua 29 марта 2023, 16:49
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел.
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку.
Якщо банк змінить рішення – ми вам обов'язково повідомимо.
li1payne 28 марта 2023, 15:53
На сьогодні склалася така ситуація, як і в багатьох інших відгуках про монобанк. Отримав повідомлення від банку, про те, що припиняють зі мною співпрацю і відмовляють у подальшому обслуговуванні.

Я є клієнтом цього банку не перший рік, і за весь час прекрасно співпрацював з моно (справно платив за кредитом, «лівих» грошей ніколи не надходило на карту, не крутив бінанс). Зловив блокування після того як за ордером купив USDT. У підтримці «пояснювали» все скриптами, ніякої конкретики і причини блокування рахунку не назвали.

28 марта 2023, 18:17
Розуміємо, що ви мали інші очікування
Банк діє відповідно до Умов та правил, з якими ви ознайомлювались та погоджувалися під час відкриття картки:

10. Заключні положення
10.4.1. Договор може бути розірвано за ініціативою однієї із Сторін.
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Tatanka 25 марта 2023, 22:00
Купила карту монобанка в магазине партнере Варус, для регистрации ее на маму, поскольку мама живёт удаленно приехать в точку выдачи нет возможности, пытаюсь ее активизировать и это просто нереально. Затуп на точке выдачи и все, дальше ничего не могу сделать, зачем тогда вы продаете карты для самостоятельной регистрации?
monobankua 26 марта 2023, 14:42
Після придбання такої картки Клієнту достатньо відсканувати QR-код і пройти шлях реєстрації за підказками у застосунку.
Якщо Клієнту недоступна віддалена реєстрація, у застосунку буде екран з рекомендаціями підійти на точку видачі та отримати картку там
Технологія віддаленого процесу ідентифікації доступна не всім Клієнтам, рішення приймається на основі розрахунків скорінгової моделі.
Для уточнення даних написали вам у особистому повідомленні
drions 23 марта 2023, 23:30
Історія проста. Вирішив купити товар на ОЛХ за допомогою Монобанку та кредитного ліміту. При списані не було чітко вказано, що комісія складе майже 600 грн.

Через 40хв продавець написав, що в нього більше немає цього товару і скасував замовлення. Кошти повернулись, тільки без комісії.

Звернувся в підтримку Моно. Чіткої відповіді від них так і не отримав. Мовляв комісія при повернені не повертається і все. Знайшов на мінфіні випадок такий же (https://minfin.com.ua/ua/company/monobank/review/237207/), як у мене. В людини було теж олх, теж повернення і теж без комісії. В коментарях автор написав, що банк все-таки повернув кошти. Навів цей кейс в чаті з Моно, у відповідь — «при скасуванні платежів комісія з боку банку не повертається однаково для всіх клієнтів». Переслав ще раз своє ж повідомлення з коментарем автора, що йому повернули кошти, оператор підтримки написав: «ми не консультуємо по рахункам та операціям інших клієнтів».

Так все ж таки, Монобанк, правила для всіх клієнтів однакові, чи бувають клієнти кращі за інших?
24 марта 2023, 11:24
Розуміємо, що ситуація неприємна
Дійсно, на жаль, можуть виникати ситуації, коли при оплаті через термінал може бути додаткова комісія в рахунок кредитних коштів, це залежить від кодування терміналу
В застосунку є можливість встановити обмеження на проведення таких операції, це можна зробити якщо на головному екрані свайпнути вліво та в самому низу обрати «Перекази на картку за межами застосунку»
Також, при підтвердженні платежу в застосунку тепер відображається інформація про списання комісії, якщо вона буде (https://prnt.sc/9FlwJvJ0_1gi)

Хочемо звернути вашу увагу, що при скасуванні операції (використовується той самий код авторизації операції), комісія також повертається
Але, якщо це не скасування, а повернення коштів окремою транзакцією, то комісія не повертається
Чому торгова точка не провела скасування операції, а зробили повернення, у нас, на жаль, інформація відсутня
Людмила Храмцова 22 марта 2023, 23:34
Не работает пополнение карты через WesternUnion у них просто зависает приложение, думает и не выводит деньги, пишу в тех.поддержку. Они сначала придлагают тупые идеи, типа сменить точку доступа, потом выйти в приложения и войти. Но дальше лучше, оператор попросил меня дать номер MTCN, который не кому не при каких условиях не передается. Как вам уровень обслуживание? я не фанатка приват банка, но это процежура там же заняла 1 минуту. Все скрины переписки могу добавить.
23 марта 2023, 14:06
Приносимо вибачення за незручності
Дійсно, в деяких випадках, для детальної перевірки колеги можуть уточнити номер MTCN, ця інформація нікуди не передається, а необхідна лише для перевірки інформації по переказу
Обов'язково перевіримо діалоги з підтримкою та вживемо заходів
bavol 22 марта 2023, 14:29
Мали прийти гроші з космолоту ,21.03.2023 о12:43 зробили вивід грошей з космолоту і попросила пришвидшити.Пришвидшили чекати 5 днів бо сказали збій системи платижу в моно банку.ніхто грошей не водиться ні банк, ні я.а космолот сказав, що гроші відправив.
monobankua 22 марта 2023, 15:26
Коли банк, який обслуговує торгову точку, проведе фактичну відправку коштів нам через платіжну систему VISA/MasterCard, сума буде зарахована на вашу картку
Як правило це займає не більше 3-4 календарних днів, але в деяких випадках терміни можуть збільшитися
yuriiduc 22 марта 2023, 0:51
Робив покупку в додатку доставки їжі. Спершу вони заморозили $55, а потім ще $30. Після доставки відразу розморозили $30, і намагалися повернути частину із зарезервованих $55 в розмірі $9.65. І тут відбувається прикол.

Моно блокує це повернення, бо чомусь намагається зарахувать мені $9.65 по курсу 208.6922₴ за долар. Окей. Пишу в сапорт, там як завжди смайлики котиків, але по факту нічим допомогти не можуть.

Наступного дня, торгова точка бачить що повернення частини не вдалося і заново списує правильну суму $45.35 (55−9.65). Пишу в сапорт, кажуть що працюють над проблемою і повідомлять про рішення протягом 5 днів. Час від часу я уточнював чи сума в $55 все ще в резерві, і мені обіцяли, що вона автоматично розблокується якщо торгова точка не спише.

Пройшло 15 днів, торгова точка не списала, гроші банк не повернув, кожні 5 днів пишуть, що працюють всім монобанком, але щось результату не видно.
monobankua 22 марта 2023, 14:35
Передали сигнал колегам.
Зв'яжуться з вами для надання інформації щодо повернення суми від торгової точки та відображення у виписці
Sashasashs 20 марта 2023, 22:49
Вывел деньги с космолота на монобанк, в космолоте пишут что вывод успешен, а на монобанке нету, уже прошло 5 дней
monobankua 21 марта 2023, 14:06
Спочатку ми бачимо лише сповіщення про те, що банк, який обслуговує торгову точку, планує провести зарахування на картку
Коли вже банк проводить фактичну відправку коштів нам через платіжну систему VISA/MasterCard, сума зараховується на вашу картку
На поточний момент бачимо, що питання вже вирішене
iper1305 20 марта 2023, 11:15
Збирали з друзями кошти на авто для військовослужбовців, що виконують свої задачі на передовій на Бахмутському напрямку. Оскільки я є ФОП звернулась і маю можливісит знімати кошти з карти без комісії, звернулась в монобанк для оформлення довіреності на військовослужбовця, щоб він зняв гроші з моєї карти без комісії в м. Полтава, куди він приїхав для покупки авто. В моно оформлюють довіреність лише у випадку зняття в касі Юніверсал банку, у якого відділення є, напевно, лише в Києві. Коли написала в підтримку і попросила, щоб скасувала % за зняття коштів з картки військовосдужбовця, то вони відмовили, головне ж заробити, по барабану, шо це військовослужбовці. Люди кидали мені суми по 20 і 50 грн, а комісія даного банку просто «зжере» ці донати.
20 марта 2023, 19:44
Вадим Иванов 20 марта 2023, 9:54
16 березня робив перевід коштів з сайту на картку, попередження були що будуть затримки, але я не думав що такі. Напевно користуватись більше цим банком не буду.
20 марта 2023, 10:37
Дійсно бачимо сповіщення про те, що банк, який обслуговує торгову точку, планує провести зарахування на картку
Коли банк проведе фактичну відправку коштів нам через платіжну систему VISA/MasterCard, сума буде зарахована на вашу картку
Drako11 19 марта 2023, 17:36
Одного дня моно банк заблокував всі мої рахунки. Запитую в чаті причину і їхня відповідь звучить так «зможемо вам надати відповідь на усі ваші запитання коли ви погасите заборгованість по вашій кредитній карті» Подзвонив в підтримку, сказав що це тупо шантаж, вони сказли «це не шантаж, ми так спонукаємо вас погасити борг» Це все при тому що у мене жодного просроченого платежу…
20 марта 2023, 15:24
Розуміємо, що ситуація неприємна
Повірте, ми самі не любимо бюрократію, при цьому на вимогу НБУ банки перевіряють всі платежі, які зараховуються на рахунки клієнтам
Всю детальну інформацію по обмеженню рахунків, вам колеги повідомили в дзвінках та переписці в месенджері
Mrmalek 18 марта 2023, 22:43
Отделение по адресу: Чернигов, пр-т Победы, 87 (Алло)
Я користувався їхніми послугами два роки потім мені відмовили в обслуговувані не пояснивши причини цього (банківська таемниця)потім я звернувся доних щоб мені пояснили вони відмовились, потім я їм повидомив що мені повинні прийти кошти завтра на мій рахуное на що вони мені сказали що повернуть мені їх на любой другой банк де вмене е рахунок на що я їм відповів що згоден и будем чекати коли прийдуть грошу, наследующий день я їм задаю питанья чи прийшли гроші вони кажуть ні, я чекаю ще деньнь и звертаюсь доних знов кажуть що гроши вже прийшли и кажуть що зараз відновлять доступ до мобільного додатку щоб я підписав заяву на перевод їх на другий рахунок и коли я захожу в мобільний додаток и дивлюсь исторію зарахувань и бачу що гроші вже як два дні назад умене на рахунку були, а вони мені казали що ще нема, ладно думаю підписую заяву на перевод коштів и чекаю и гроші так и неприходять коли я їм написав де гроші вони кажуть чекайте прийдуть, а потім я їм скидую скриншоти переписки зними де вони казали мені тоді що грошей нема и скриншот зарахуваня коштів з додатку и там есть время и дата и виходить так що вони мене дурили два дні согласно скриншотов и що вони беруть роблять блокируют мене в вайбері щоб я більше немав змоги їм написати и гроші надругий рахунок я так и недочекався
19 марта 2023, 10:42
На жаль, інформація, що описана у відгуку, не повною мірою описує все, що відбулося.
Ми не можемо повідомити більше деталей, щоб сформувати повне розуміння того, що сталося, адже у такій ситуації ми порушимо банківську таємницю, що є неприпустимим.
Колеги в месенджері надали вам інформацію, з якої причини вам при першому зверненні повідомили, що кошти ще не надійшли

Хочемо звернути вашу увагу, що банк діє відповідно до Умов та правил, з якими ви ознайомлювались та погоджувалися під час відкриття картки.
10. Заключні положення
10.4.1. Договор може бути розірвано за ініціативою однієї із Сторін.
І банк приймає виважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію з різних перевірених джерел.
Також
10.7. Відносини між Сторонами ґрунтуються на принципах взаємної поваги та шанобливого ставлення. В разі якщо Клієнт виявляє неповагу до працівників Банку та/або застосовує ненормативну лексику, в тому числі через соціальні мережі, Банк має право відмовити у наданні послуг із застосуванням Каналів дистанційного обслуговування або повідомити Клієнта про розірвання Договору за ініціативою Банку.
Николай Брусник 18 марта 2023, 18:19
Хотів би вияснити- що сталося і чому щезли суми нарахувань за комунальні. Було дуже зручно, оновлювалися дані і платилося вчасно і головне- без комісій. Тепер же з 10−12 платежів залишилось два три, у кого як. А інше вишукуй по інтернету як можеш. У монобанка щось не заладилось з місцевим Новакомом? Чий косяк? У службі підтримки обіцяли результат до кінця тижня, проблему знають. Тиждень сплив. А вже час сплачувати. Ну, чи дрейфувати в сторону якогось другого банку, а це новий головняк. Головне- знати- чи взагалі проблема вирішиться. Дякую.
monobankua 18 марта 2023, 18:58
На цей момент справді можуть виникати складнощі при створенні комунального шаблону або проведення платежу в Новаком.
Наші фахівці разом із партнерами працюють, щоб якнайшвидше все виправити.
Просимо вас почекати, обіцяємо, що найближчим часом питання з шаблонами буде вирішене.
Дякуємо за ваше розуміння та терпіння.
yuliya1109 18 марта 2023, 12:41
07.03.23 з МОНОБАНКу оплачували комунальні послуги. Як з’ясувалося через тиждень, кошти так і не надійшли на рахунки комунальних підприємств, порадили звернутися до банку. Коли звернулася відповідь одна: у нас сталася помилка, фахівці вже працюють над цим питанням, але терміни невідомі.
Тепер у мене висять борги, і що з цим робити?
Одного разу мені так і заробітну плату не перерахують.
Дуже розчарувалась у цьому банку.
monobankua 18 марта 2023, 15:41
Нам шкода, що склалась така ситуація
Наші фахівці разом із партнерами працюють, щоб якнайшвидше все виправити.
Просимо вас почекати, обіцяємо, що найближчим часом питання з проведенням оплат буде вирішене
Дякуємо за ваше розуміння та терпіння.
Kote38638 16 марта 2023, 11:29
Вже не перший раз не можу нормально зняти депозит в Івано-Франківську. Минулого разу для зняття в, А банку довелося відкрити в них рахунок. Але тепер замовити валюту в, А банку неможливо.
Тому пропонують Укргазбанк, але і там необхідно відкрити рахунок.
В котрий раз усвідомлюю, що Моно — це дійсно якісний додаток, але не банк.
16 марта 2023, 11:51
Qwertyyu 16 марта 2023, 8:46
Відкрив рахунок у банку, а гроші туди заходять, но не усі, телефонував на горячу лінію допомоги нуль, кажуть що то питання до банків з яких іде оплата, зателефонував до тих банків вони кажуть що моя карта заблокована у моно банку, що потрібно вирішувати з моїм банком, так що не раджу
16 марта 2023, 10:44
Розуміємо, що ситуація неприємна
Ми отримуємо сповіщення від платіжної системи про спробу неуспішного зарахування
Спробуйте, будь ласка, перевипустити картку фоп, при перевипуску можна буде обрати іншу платіжну систему картки та повторити платежі на неї
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Avi 15 марта 2023, 19:50
Произошла ситуация вывод с компаний париматч был осушествлен еще 09.03.2023 на карту монобанк прошло 5 банковских дней париматч придуприждал что они задержуют выплату ну я не думал что они их крадут служба подержки монобанка даже не пытаеться розобраться тупа капирует заранее подготовлиный текст! Ужасно худьший банк в мире не только Украйны!!!
16 марта 2023, 10:37
Минфин
Ответ администратора
18 марта 2023, 17:08
Отзыв не засчитан (на 18.03.2023).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝