Банком дуже задоволена. Звітую номер карти шахрайки
Орешкова Катерина Олегівна +380976686646
карта моно:
5375 4141 2487 3448
Ще має карту Приват Банку
Шахрайка
Орешкова Катерина Олегівна +38 097 668 66 46
5169 3600 1067 4202
В інстаграм магазині замовляла в неї штани, гроші їй відправила, а вона мене заблокувала. Ні штанців, ні грошей.
Передали колегам, вживемо заходів згідно з внутрішніми процесами банку
Шкода, що сталася така ситуація. Рекомендуємо в такому випадку звернутися в правоохоронні органи.
Коли ми отримаємо офіційне рішення від суду, ми зможемо надати правоохоронним органам інформацію в рамках чинного законодавства. Якраз в обов'язках і правах поліції проводити розшук і затримання шахраїв. Грошові кошти, які були вкрадені шахраями, можуть бути компенсовані ними ж за рішенням суду
ЗАКРЫЛИ СЧЁТ НЕ РАЗОБРАВШИСЬ В СИТУАЦИИ
Далее я написал отзыв об этом в плей маркете, там меня попросили написать на почту и скинуть скриншот отзыва, затем хотели проанализировать диалог. Я кинул скриншот отзыва, сказал что могу кинуть скриншоты переписки с сотрудниками банка и угадайте что мне ответили?
Точно таким же текстом со скрипта тех. поддержки послали на**й! Я даже переписку скинуть не успел.
Ми розуміємо, що ви мали інші очікування.
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел. Ми передали дані колегам, але на поточний момент рішення банку не змінилось.
Додатково ми передали ваші звернення до служби підтримки для перевірки якості діалогу та вживимо відповідних заходів.
Якщо банк змінить рішення – ми вам обов'язково повідомимо.
Банк не намагається зрозуміти важку ситуацію, та не йде на зустріч
Я працював в інтернеті, але після 24 лютого робота була втрачена оскільки моє місто Херсон було окуповане в перші дні, а під час окупації інтернету не було взагалі, або був дуже поганої якості. Тож я не мав доходу та не мав змоги продовжувати сплачувати борг. Потім я виїхав за кордон, де також не мав доходу, а отримував лише соціальну допомогу від держави, яку не мав права відправляти в Україну. Через незнання мови не міг знайти роботу. Та ось лише на початку лютого 2023 року знаходжу роботу та починаю працювати. Розуміючи необхідність сплати боргів, одразу ж починаю рахувати для себе скільки зможу віддавати щомісяця.
Бачу повідомлення від Монобанку від 28 січня 2023 року: «Погасіть увесь борг у сумі 47600 грн протягом 30 календарних днів з моменту направлення цього повідомлення. Щоб повернутися до стандартного графіка оплати, Вам необхідно протягом 30 календарних днів з моменту направлення повідомлення погасити прострочені та поточний платіж 12106 грн».
Всю суму я сплатити не міг, але мене зацікавила можливість сплатити 12106 грн, щоб повернутися до звичайного графіку. Я пишу в підтримку, описую ситуацію і кажу, що тепер маю роботу і маю змогу нарешті сплачувати борг, тому хочу повернутися до звичайного графіку. Але першу зарплатню отримаю 10 березня, а в цьому повідомленні написано що у мене лише 30 днів (до 28 лютого). Питаю чи матиму змогу сплатити в березні щоб повернутися до регулярного графіку (всього лише на 10 днів пізніше, ніж вони вимагають). На що мені відповідають шаблонними фразами, кажуть що я повинен якомога раніше сплатити, і не дають чіткої відповіді. Я думаю «ну добре, щоб показати бажання сплачувати борг закину максимум що можу зараз — 2000 грн. Буду сподіватись що в березні банк надасть можливість сплатити десь 12 тисяч гривень, чи дещо більше, аби повернутися до звичайного графіку сплати, та буду сплачувати регулярно щомісяця, аби у банку більше не було претензій».
Сьогодні, 28 лютого 2023 року, отримав повідомлення, що тепер банк вимагає від мене негайної сплати всієї суми боргу — 45000 грн. Знову пишу в підтримку, знов описую ситуацію, що був на окупованій території, ось нарешті маю роботу та зможу сплачувати, але всю суму внести не зможу, хотів би сплатити необхідну частину і повернутися до звичайного графіку платежів. Перший платіж готовий внести через 10 днів, 10 березня, одразу як отримаю першу зарплатню. Отримую відповідь, що банк вимагає лише повної сплати заборгованості. Ніяких реструктуризацій банк не надає, зрозуміти мою ситуацію взагалі не хоче, каже що якщо я не сплачу повну суму то подаватимуть до суду.
Тепер я порівняю з іншими банками. Маю також борг 70000 грн в другому банку і 20000 грн в третьому, вони одразу зрозуміли мене і ми домовилися з ними про реструктуризацію. Тепер я щомісячно сплачуватиму суму, яка влаштовує і мене і ці банки, тож з ними питання вирішене. Монобанк ніяк не йде на зустріч, не дивлячись на те, що я кажу, що через 10 днів зможу внести 12000 грн, щоб повернутися до регулярного графіку. Натомість, вони кажуть що якщо я не внесу повну суму, то подаватимуть до суду. Хоча я знаходжусь за кордоном, жодної власності в Україні не маю, і взагалі не розумію як судова справа може змусити мене швидше повернути борг, якщо це фізично неможливо. Мені здається, що обидві сторони зацікавлені знайти компроміс, щоб борг сплачувався якнайшвидше, але, як я бачу, Монобанк у цьому не зацікавлений.
Побачивши ставлення трьох різних банків до моєї складної ситуації під час війни, можу сказати, що коли все це закінчиться, більше не матиму бажання бути клієнтом Монобанку.
Мошенник 5375 4115 0084 2823
Для уточнення інформації, написали вам в особистому повідомленні
Перевод гривны на зарубежный счет из-за неверного МСС
Перевод или пополнение счета валютой через почты происходит на стороне украинских банков как покупка (оплата услуг почты, установлен МСС покупки, а не перевода) хотя на самом деле именно грн переводится на зарубежные счета что на данный момент запрещено НБУ.
В этом были замечены следующие почты:
⁃ POSTA BRATISLAVA (Словакия, все отделения почт в стране, название мерчанта напр. «BRATISLAVA» изменяется в зависимости от города)
⁃ AN POST MONEY (Ирландия)
⁃ POCZTA POLSKA (Польша)
В вашем банке на данный момент не ограничена оплата этим мерчантам.
Прошу вас подробно изучить и разобраться в ситуации, а также пресечь отток гривны зарубеж.
Дякуємо за інформацію
Передали колегам, для детальної перевірки інформації
Жахливі умови кредитування під час війни
На жаль, війна невідворотно позначається і банківському секторі. Зараз банки безпосередньо впливають на підтримку економіки країни і ми зобов'язані триматися «на плаву» для нашого спільного майбутнього.
Для виконання зобов'язань перед нашими вкладниками ми продовжуємо списувати відсотки за використання кредитного ліміту та інших кредитних продуктів.
Розуміючи весь тягар ситуації, ми не списуємо пені, штрафи та неустойки при невнесенні мінімального платежу згідно з постановою НБУ.
Мінімальний платіж це 4% від суми боргу за карткою, а сума відсотків, що списується банком, це 3,1% на місяць.
Але хочемо звернути вашу увагу, що якщо крім боргу по картці є ще й розстрочки, то якщо не вносити суму платежів за розстрочками, вони списуватимуться з балансу картки, тим самим збільшуючи суму боргу.
По кожному Клієнту індивідуально розглядається можливість надання реструктуризації з урахуванням багатьох параметрів.
На жаль, ми поки що не можемо запропонувати вам реструктуризацію.
Тому ми рекомендуємо по можливості вносити мінімальний платіж та платежі по розстрочках для поступового погашення боргу.
Якщо банком буде ухвалено рішення надати реструктуризацію, ми з вами зв'яжемося.
Шахраї
Банк еквайр може надіслати підсумковий запит на взаєморозрахунок за наданою послугою.
Монобанк не може відмовити в списанні, щоб уникнути шахрайства.
Таке списання може пройти повз інтернет ліміту, в мінус і навіть із заблокованої карти
При цьому, якщо клієнт послугу не отримав, банк може виставити диспут для оскарження суми списання через платіжну систему. На поточний момент ми сформували документи на повернення коштів за заявкою, яку ви подали і передали в платіжну систему для оскарження транзакції.
Ми докладемо всіх зусиль, щоб ваше питання вирішилося якомога швидше. Як тільки у нас з'явиться нова інформація по вашій справі ми обов'язково з вами зв'яжемося
Заблокували рахунок за перевипуск фізичних карт
На кожну картку було всього 4 транзакції: 50 грн — повернення грошей за купівлю картки, купівля к сервісі STEAM (цифрові товари) на суму 6 грн, перевод з білої картки на суму 56грн та зняття 100 грн для перевипуску картки.
До мене телефонували 2 рази та питали навіщо я перевипускаю картки, після моєї відповіді: «для оплати у сервісі Steam» та відповіді «так» на питання: «чи сплачуєте ви для власних потреб», бажали гарного дня.
У мене є підозра, що я підпав під пункт 6.3.6, ІІ. Загальні умови випуску та обслуговування Платіжних карток, а саме: «в разі наявності сумнівів у Банку щодо використання Клієнтом Платіжної картки для власних потреб (сумніви Банку можуть бути пов’язані, в тому числі з: імовірною передачею Клієнтом Платіжної картки/ її реквізитів / доступу до Мобільного застосунку третім особам);»
Але при такому розкладі закривають картку! А не весь рахунок.
Прошу монобанк зв’язатися зі мною та розібратися в цій ситуації, я можу дати повну інформацію та докази, що дані картки нікому не передавались (саме ті, які треба для оплати) та картки не використовувались для чогось «незаконного».
Також можу наочно показати, навіщо мені треба перевипускати картки та що саме я з ними роблю
Не пополняет мобильный
Одобрено мной
Пользуюсь услугами монобанка уже четыре года, доволен на все сто.
Все платежи проходят моментально, если есть комиссия, то её видно сразу, ничего не спрятано.
Проблемы решаются быстро, если ты обратился в техподдержку то тебе сразу ответят и сразу начнут решать. Это не будет даун вооруженный файлом с шаблонными ответами, сотрудник монобанка всегда адекватен и если он лично в каком то вопросе не силен, то он не будет пол часа залипать, а пригласит соответствующего коллегу для решения проблемы, в общем саппорт у моно состоит из элитных бойцов.
Монобанк помог мне отнять у робота гугла деньги которые тот автоматически списывал за несуществующий премиум ютуб, гугл был вынужден вернуть все списания, несмотря на то что по всем оценкам вероятность выигрыша спора была мала монобанк это сделал.
Рекомендую.
Зручний мобільний застосунок та вцілому надійний банк
Фінансовий моніторинг не зараховує і не повертає кошти
Станом на 17.02.2023 року кошти на рахунок не зараховані та не повернені. Ні в чаті ні на гарячій лінії не можуть надати терміни розгляду документів, закрити рахунок також неможливо.
Наразі кошти в банку, можливості їми користуватися немає. Термінів зарахування чи повернення також немає. Хто може відповісти на питання, скільки це займе часу? Тиждень, місяць, рік? Відповідають «трошки часу». Два тижні це не трошки
Попросили колег прискорити перевірку та надати вам відповідь у чат
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку.
Якщо банк змінить рішення – ми вас обов'язково проінформуємо.
5375 4114 0584 0583 мошенник posuda.lt
товар не отправляют мошенники будте осторожны!
Для уточнення інформації, написали вам в особистому повідомленні
Нікому не рекомендую Монобанк в період війни!
Детально перевірили інформацію
Обмеження на користування кредитними коштами знято, ліміт поновили
Покупка доллара під депозит
P. S.»Совок«в цьому сенсі у нашій країні на найвищому рівні.Якісь звитяги і здобутки людина у нашому суспільстві може отримати тільки нахабністю,»йти по головам», а не розумом, вмінням.
На поточний момент можна замовити валюту в Універсал Банк та відділення партнера А-Банк.
Ми намагаємося розширити та оптимізувати мережу партнерів для більш комфортного отримання валюти для наших клієнтів, тому додатково можна замовити валюту через звернення на підтримку також у відділення Укргазбанку.
Вибачте, що ми вас трохи розчарували.
Сподіваємось на те, що надалі наша з вами співпраця приноситиме лише позитивні емоції
Блокували ні за що
На сьогодні було прийнято рішення відмовити вам у користуванні карткою monobank.
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку.
Якщо банк змінить рішення – ми вам обов'язково повідомимо.
Блокируют карты мошенников вечность
Хорошо, что мои друзья и знакомые оказались бдительными и не отправили деньги, а позвонили мне.
Написала жалобу в поддержку. Ответа о том, заблокировали ли карту мошенников или ждут развод на бабки других пользователей- так и нет (((как можно доверять свои данные и свои деньги банку, которые не способны решить вопрос с мошенниками?
Заявление в Киберпрлицию тоже написано
Інформацію передали колегам, для аналізу ситуації та вживання заходів
Повідомити статус рахунку клієнта, номер картки якого ви надали, у нас відсутня можливість, оскільки це банківська таємниця
Не видача готівки банкоматом
Через масштабну тривогу та необхідність перейти в укриття можливий ажіотаж на лінії, та тривале очікування у підтримці.
Вибачте, будь ласка.
На поточний момент ми бачимо, що колеги в підтримці прийняли ваше звернення
Заявка по транзакції від 10.02.23, знаходиться в роботі.
Ми очікуємо, що Банк зробить повернення в термін до 22.02.23. Якщо Банк не зробить повернення на вашу карту в зазначений термін — ми подамо документи в платіжну систему для оскарження транзакції. Якщо у нас будуть новини для вас за цією операцією — ми обов'язково з вами зв'яжемося.
скарга
це жах. оператори видумують і вимагають документи просто на свою фантазію. я в шоці.
наведіть уже порядок з цим!!!
Банк має право перевіряти зарахування коштів у будь-якому обсязі згідно з п. 4.3.9 УІП. І також звертаємо увагу. що готівка, відноситься до Закону України від 06.12.2019 № 361-IX (зміни від 15.03.2022р.)
Тому ми запитували у вас документи.
Список документів та період, що потрібно надати буде індивідуальним для кожного клієнта і буде вказано в листі, який надсилається на електронну пошту.
Відповідь щодо поточної перевірки колеги надали вам в чаті.
Також ми передали ваші звернення до служби підтримки на перевірку якості проведення діалогу та вживемо відповідних заходів.