Богато років співпраці і таке розчарування

Я багато років користуюсь послугами банку і до цього часу була дуже задоволена і вдячна за сучасність, швидкість і розуміння!
Маю в банку зарплатний рахунок. Також був. Встановлений кредитний ліміт на карту 18000 грн, це гроші якими я користуюся і це дуже зручно. До цього часу я думала що це взаємовигідна співпраця, але є одне прикре але! Просто до смішного, сьогодні банк знімає в односторонньому порядку з карти 173 грн і на цю суму зменшує кредитний ліміти! Приходить повідомлення що кредитний ліміт зменшився! Як на це реагувати окрім обурення навіть не знаю! І тут не про суму, а про відношення до клієнтів!!! Тепер в будь-який день і час вони можуть списати будь яку суму яку їм заманеться і все! Як планувати фінанси з такими умовами?! Всі свої зобов’язання перед банком я виконую! Я розумію що вони можуть це робити згідно умов договору але можна ж хочаб попереджати клієнтів!!! Тепер у мене довіри до банку 0!!! Служба підтримки відписує стандартні скрипти і не чують мене! Для збільшення кредитного ліміту потрібно…бла бла бла!!! Але ж я не прошу його збільшити, а прошу поваги до себе і повідомляти про будь-які зміни і наміри завчасно!!! Тим паче чим банк в якому я отримую зарплатню ризикує?! Тому хочу застерегти що з будь ким банк може так вчинити, а вирішувати вам чи готові ви до сюрпризів?!
Я свою історію любові з цим Банком буду закінчувати, як це не прикро!!!
Прикро, що засмутили 😞

Рішення щодо встановлення кредитного ліміту ухвалюється автоматично з урахуванням багатьох параметрів.

Активне користування карткою може вплинути на перегляд з часом. Частіші покупки, перекази та погашення кредитів підвищують шанси на позитивне рішення в майбутньому.

Виктория Він
Виктория Він
23 июля 2026, 10:06
Ще одна відписка про збільшення кредитного ліміту і ні слова про списання без попередження! Смішно.
Три літри
Три літри
24 июля 2026, 12:22
Так, а ви з’ясували причину списання 173 гривень? Без цих деталей сенс відгуку дорівнює нулю.
Lana30
Lana30
27 июля 2026, 13:04
Как минимум странно планировать бюджет чужими деньгами, зная, что эти деньги могут забрать в любой момент.

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Богато років співпраці і таке розчарування