Вам є куди рости!

Я є клієнтом монобанк вже багато років. Я маю офіційний дохід, заборгованостей ніколи не мав, в розшуку не перебуваю, судових прваджень не маю. Так, величезних транзакцій я не роблю, але на рівні середньостатистичної людини щось колись купую, комусь перекидаю. Зазвичай все було окей. Зручний додаток, гарна підтримка з живими людьми, а не з ботами, як в інших банках, є кешбек. Але, ви мене підвели і навіть образили. Якось треба було мені екстренно скористатись кредитними коштами, була термінова ситуація, а поповнити рахунок особистими грошима не було можливості і саме в цей момент ви вирішили мені просто так скасувати кредитний ліміт. При чому реальної причини мені так і не повідомили. Все, що я отримав лише шаблонну фразу типу: «Ліміт розраховує автоматична система. Вона дивиться на дуже багато факторів і бла-бла-бла. Користуйтесь карткою і може колись вам відновлять ліміт». Доречі, якби ви тоді надали мені той кредитний ліміт, то я б у вас оформив автоцивілку. Ситуація мене схарила, але з часом я її відпустив. Сьогодні знов з цим зіткнувся. Хочу оформити покупку частинами і знов та сама шаблонна фраза. Поясніть як все-таки можна отримати той кредитний ліміт і що це у вас за така мудра система, яка не пропускає ліміт в нещасних 10 тис грн? Хотів би і надалі мати позитивний досвід користуванням моно.
Шкода, що засмутили вас.
Дійсно на рішення щодо лімітів впливає багато різних параметрів.
Ми ще раз усе перевірили, але рішення банку не змінилось.
Розуміємо, що це не та відповідь, яку хотілося б отримати зараз.
Проте якщо в майбутньому будуть зміни, повідомимо про це в застосунку.

olexey designer
olexey designer
21 июля 2026, 9:28
Тільки змінювати банк. Контора дуже жадібна на кредитний ліміт, а в підтримці вас лише безкінечно годуватимуть обіцянками та шаблонними фразами. Знаю купу випадків коли в манобанку рік був 0 ліміт, усі спроби підвищити відхилялись. У інших банках як відкривали картку одразу давали невеликий кредитний ліміт, згодом його самі підвищили
21 июля 2026, 16:00
Експерт з брехні роздає поради. Смішно.
21 июля 2026, 16:02
То мені віддали кредитний ліміт 🥳
Як раз підвищіли до 200.000
Турецький ліміт в $10.000 на преміальній картці воно звісно не дожене, але теж непогано.
Валерка Котовский
Валерка Котовский
24 июля 2026, 17:22
А на ухо брать огромный кредит если лимиты на переказы до 100к в мес?)
И да я знаю что такие лимиты не для всех:) на бирже мне чел показывал лимиты свыше 400к грн он переводы делал от физ лица и сказал мне: ага багато ты знаешь про тi лiміти)Если вы выгодны банку, тратите кредитные то у вас не будет 100к лимита