Монобанк заганяє в кредитну петлю після важкої операції та ігнорує прохання про реструктуризацію
- Недорого Отзывы
- 3 июля 2026, 20:36
То есть брать деньги банка без проблем, а вернуть проблема и не могу
Вони дзвонили та вимагали гасити борг навіть у безнадійно хворих, які вже з ліжка не встають. Що ви хотіли? Аби вирвати свої борги з відсотками, вони потім починають те саме з родичами бомблять дзвінками та кажуть і змушують продавати нерухомість
- Oleksandr Mochonnyi
- 5 июля 2026, 20:58
Ваша
публічна відповідь тут про
«індивідуальне врегулювання» — це звичайна спроба зберегти обличчя
перед аудиторією Мінфіну та замилити очі людям.
Подивіться на хронологію ваших дій:
• 12:10 — ви пишете тут, що розглядаєте можливість врегулювання
• 12:15 — ваша підтримка пише мені у Вайбер і пропонує чекати 5 днів заради розгляду списання відсотків за червень.
• 14:30 — у застосунок прилітає офіційна, остаточна ВІДМОВА.
Ваша подачка у вигляді списання відсотків за один місяць — це і є те саме
«індивідуальне врегулювання»? Це просто вау. Ви пропонуєте розгляд протягом 5 днів, а відмову надсилаєте за 2,5 години. До того ж, це те, про що з мого боку навіть не згадувалося! Моє прохання було взагалі не про це.
Я прийшов до вас САМ, готовый надати доказы, ыорс-мажорной ситуації
про операцію на спині, не ховався.
Я готовий і хочу платити борг посильними фіксованими частинами щомісяця. Реструктуризація для банку — це навіть більша переплата у підсумку, але мені вона потрібна, щоб мати змогу платити і не лізти в боргову яму та не псувати собі кредитну історію.Замість цього ваша підтримка займається психологічним тиском і за дві години повністю закриває питання відмовою.
Ваша «клієнтоорієнтованість» закінчується там, де вимикається публічна кнопка коментарів. Уся ця цинічна хронологія з доказами вже опублікована в Threads. Кому цікаво
подивитися на реальне обличчя банку та скрини цього абсурду — шукайте мою
сторінку за нікнеймом other_olek
- olexey designer
- 6 июля 2026, 13:10
Індивідуальне врегулювання — це автоматична відповідь ботооператора, переписана ШІ під вас. Спочатку будуть дзвонити вимагати гасити борг, потім позов до суду, безнадійний борг продають чорним колекторам, які будуть шукати будь-яку можливість вибити борг. В обов’язки оператора входить вимоги стримувати емоційного клієнта та формувати довіру до манобанка до останнього, за невиконання цього штрафують. «Найлюдяніший» банк це фейк для збільшення бази клієнтів
| EUR | 50.6 | 51.2007 |
У чаті підтримки мені відмовили шаблонами. Після того, як ситуація набула розголосу в соцмережах (Твіттер та Інстаграм), представники банку звʼязалися зі мною в особистих повідомленнях. Проте замість реального вирішення проблеми та обіцяної «клієнтоорієнтованості», я знову отримав суху стандартну відписку:
платіть 4% мінімального платежу, стандартні відсотки 3,1%-6,2% або
оформлюйте рострочку з додатковою
комісією 1,9% щомісяця. Тобто банк принципово відмовляється йти на компроміс людині, яка перенесла операцію, і свідомо заганяє в боргову
яму.
Про цю ситуацію вже активно
розходиться розголос у соцмережах.
Сподіваюся, хоча б після публікації на Мінфіні банк перестане надсилати скрипти роботів і надасть реальну пропозицію щодо індивідуальних умов.
Розуміємо, наскільки неприємна ситуація склалася. Розглядаємо можливість врегулювання боргу індивідуально.
Також перевіримо спілкування з підтримкою та консультацію. Колеги напишуть вам після перевірки 🙏