Цинізм Монобанку: коли гроші «зависли» через їхню систему, вони просто затикають рот блокуванням чату! Замість вирішення проблеми Ria — бан за «циклічність», щоб не нести відповідальність!
Перш за все, у будь-якій ситуації потрібно залишатися людиною. Складається враження, що автор щиро вважає: якщо голосніше вимагати й ображати, то проблема вирішиться швидше. Чат не блокують за проблему чи незручні запитання — його обмежують за особисті образи та некоректне спілкування. Якщо для вирішення питання потрібен час, підтримка про це повідомляє, а не ігнорує клієнта. Але якщо людина не готова цього прийняти, вимагає миттєвого рішення там, де це технічно неможливо, і продовжує ображати співробітників, то, на мою думку, варто не лише обмежувати чат, а й припиняти обслуговування. Чекаємо тепер наступний пост у стилі «мене заблокували ні за що»
- Аліна Лісовська
- 16 июня 2026, 21:17
Ви вважаєте нормою, коли банк через технічний збій забирає кошти, не надає термінів вирішення і замість допомоги блокує клієнта на 5 днів за незручні запитання? Я просила конкретики, яку банк зобов’язаний надати. І якщо для вас це «некоректне спілкування», то для мене — це відверте свавілля. мені цікаво почути, чому вони блокують комунікацію замість того, щоб зарахувати переказ
- Аліна Лісовська
- 17 июня 2026, 8:54
Гроші отримала лише після публічного розголосу.
Насправді, дуже прикро, що monobank — банк, який завжди вважався еталоном технологічності та клієнтоорієнтованості — втрачає свою репутацію через окремих менеджерів. Своїми непрофесійними діями та спробами прикрити технічний збій блокуванням чату за «циклічність», вони не просто псують настрій клієнту, вони ганьблять бренд, який роками вибудовував довіру. Вимагати конкретики щодо власних коштів — це не «циклічність», це право клієнта. Сподіваюся, керівництво зверне увагу на те, що такі «фахівці» на підтримці нівелюють усі зусилля компанії бути найкращими. monobank — це дійсно технологічний і зручний банк, який я щиро ціную за його сервіс, але ваші менеджери своєю бездіяльністю та хамством просто вбивають репутацію компанії, перетворюючи крутий продукт на посміховисько!
- Viktor Justice
- 17 июня 2026, 20:39
Ой, вы мне будете рассказывать за этих специалистов? Мне тоже попался один такой «гений» на поддержке, неделю делал мне вырванные годы! Сначала он требовал от меня какой-то возврат, потом ему, видите ли, подавай целую экспертизу — я чуть с ума не сошел! Но я его-таки победил. Надавил как надо, они открыли спор по чарджбэку и вернули мне всё до последнего цента!
Сложные люди там, конечно, попадаются, но если закрыть глаза на этих шлемазлов, Моно — всё равно банк № 1. Я в своей жизни имел дело со многими конторами и знаю, за шо говорю!
Ситуація: 15 червня о 22:00 мені надійшов миттєвий переказ через систему Ria. Отримати його не вдалося ні того вечора, ні наступного ранку. Коли я звернулася до підтримки, отримала пораду «підійти в інший банк». Це позиція банку? Викинути клієнта, який намагається отримати власні кошти, бо у вас «щось не працює»?
Я була обурена: чому, маючи справно працюючі Western Union та MoneyGram, ви не попередили про проблеми саме з Ria? Чому система працює на виживання, а не на клієнта? На мої прямі запитання про терміни вирішення — нуль конкретики, лише пусті відписки. Коли я почала наполягати на вирішенні проблеми та попросила іншого менеджера, ваші «працівники» вирішили, що наша розмова «стає циклічною», і просто заблокували мені доступ до чату на 5 днів.
Це справжня погань! Ви свідомо залишили мене сам на сам із проблемою, перекривши будь-яку можливість дізнатися долю моїх грошей. Справа не в сумі — я не мільйон знімаю! Справа в тому, що ви тупо кинули мене в біді. Я вимагаю показати мені того «менеджера», чия «пика» дозволила собі просто кинути мене в чорний список, аби не відповідати за свою бездіяльність.
У мене є всі скріншоти нашої переписки, які доводять ваш непрофесіоналізм. Я винесу цю ситуацію в публічний простір, бо мені прикро, що банк у такі часи дозволяє собі таке свинство! Вимагаю притягнення до відповідальності тих, хто прийняв рішення про це блокування. Ганьба!
Колеги вже працюють над вирішенням проблеми. Обов’язково повідомимо про результати.
Також перевіримо комунікації та зв’яжемося з вами протягом 3 календарних днів 🙏