MonoBank відмовляє в обслуговуванні військовослужбовцям ЗСУ
І як те що ти віддаєш своє здоровля робить тебе надійним клієнтом? Дурень ти з небаченим рівнем хамства. Може тобі і жінки всі мають давати бо ти «на підвалах здоровля віддаєш»?
Банкірів абсолютно не цікавить чим ви займаєтесь по життю. Ви лише рядок в базах даних який приносить дохід як би це неприємно не звучало. У цьому псевдобанку якщо вносять у чорний список то з нього практично ніхто не може повторно відкрити рахунки
- SergeyNina
- 27 мая 2026, 20:00
Или ошибка или вы в черном списке.
Если в черном списке то скорее всего решение не пересмотрят. Увы.
Если в черном списке то скорее всего решение не пересмотрят. Увы.
Давно відомо що закриття картки сприймається Моно негативно. Це і є головна причина відмови.
Так само відмова від кредитного ліміту (тобто виведення в 0) гарантує що його потім довго не будуть давати.
Але ж ні, треба потрусити автору своїми орденами. Ніби для банка це має щось означати.
- SergeyNina
- 28 мая 2026, 22:11
После закрытия счета клиентом открытие заново только после ручного рассмотрения.
Якщо Монобанк не дає можливості відкрити зарплатний рахунок громадянину, який ніколи не брав кредитів, не мав поганої кредитної історії, який не отримував і не відправляв ніколи підозрілі P2P-перекази, у якого завжди тільки біла зарплата яку він витрачає карткою в магазинах — то навіщо нам потрібен такий банк?
Тим паче, якщо цей громадянин військовослужбовець, який боронить Україну на Сході.
Без пояснення причин не дозволяють обслуговуватися. Якась дискримінація.
І все за те, що свого часу закрив карту?
Без пояснення причин не дозволяють обслуговуватися. Якась дискримінація.
І все за те, що свого часу закрив карту?
Якщо Монобанк не дає можливості відкрити зарплатний рахунок громадянину, який
…який мав рахунок в банку, не користувався ним і закрив.
який ніколи не брав кредитів
це не плюс, це мінус
не мав поганої кредитної історії
кредитної історії немає бо він не брав кредитів
який не отримував і не відправляв ніколи підозрілі P2P-перекази
p2p це головна фіча Моно і якщо людина цим не користувалась це знов таки мінус, а не плюс
у якого завжди тільки біла зарплата яку він витрачає карткою в магазинах
він не отримував на карту білу зарплату, він просто відкрив її щоб заробити 50 гривень кешбеку, тобто заради халяви
то навіщо нам потрібен такий банк?
то нащо ви сюди лізите і потім скиглите що вам не відкрили рахунок? Йдіть в Ощад чи Приват.
…який мав рахунок в банку, не користувався ним і закрив.
який ніколи не брав кредитів
це не плюс, це мінус
не мав поганої кредитної історії
кредитної історії немає бо він не брав кредитів
який не отримував і не відправляв ніколи підозрілі P2P-перекази
у якого завжди тільки біла зарплата яку він витрачає карткою в магазинах
то навіщо нам потрібен такий банк?
В колеги така ж ситуація, все чисто прозоро, але от закрив рахунок в березні 2026.
Пробував відкрити в травні 2 тижні тому, теж відмова без пояснень)
Моно як малі діти, ображаються на тих хто закрив в них рахунки
Пробував відкрити в травні 2 тижні тому, теж відмова без пояснень)
Моно як малі діти, ображаються на тих хто закрив в них рахунки
Я дивився етер пана Гороховського у Стерненка. Поважаю його як активного прибічника ЗСУ.
Написав тут, напевно, йому доповіли про цю ситуацію зі мною. Бо вона вже вирішилася.
Дякую також Мінфіну та Моно, разом переможемо!
Дякую також Мінфіну та Моно, разом переможемо!
- Недорого Отзывы
- 29 мая 2026, 8:23
Везёт же дуракам, есть крыша над головой, а другие в ямах сидят
- olexey designer
- 29 мая 2026, 17:40
Пошукайте інший банк, манобанк давно вже перестав бути нормальним, в основному в ньому крутять мутні гроші, міняють крипту або відмивають гроші через дропів. Та коли клієнт закриває рахунки його вносять до чорного списку вони це вважають персональною образою
Це ж якою треба бути ображеною дитиною щоб роками розповідати одну і ту ж маячню
- olexey designer
- 31 мая 2026, 10:17
Почни з себе що ти робиш роками постійно хейтиш всіх кого кинув манобанк
А зараз виникла необхідність отримувати грошове забезпечення у військовій частині. Вирішив відкрити знову рахунок. В анкеті заповнив про себе відомрсті. І мені було відмовлено в обслуговуванні.
Причина: ми проаналізували з різних джерел що ви відноситеся до ризикованої категорії громадян, тому без вказання причини ми відмовляємо Вам у обслуговуванні у нас.
А нічого що я зараз на Передку на підвалах здоров’я своє відлаю??? Свині ви зажерливі, а не банк! Тепер якщо я служу в ЗСУ то зі мною навіть діла банк не хоче мати 😡
Ми стараємось розглядати кожен випадок індивідуально, та рішення щодо обслуговування приймається на основі багатьох факторів та перевірок.
Зараз статус переглянули, тож рекомендуємо спробувати пройти реєстрацію повторно 🙂