Monobank ігнорує безпеку військових. ПУМБ зміг захистити, Mono — ні.
- Недорого Отзывы
- 12 мая 2026, 8:05
А не пробовал не играть?
- 12 мая 2026, 8:05
У мене списали 400 000 грн за лічені години.
Як цікаво написано.
Незрозуміло, програв чи шахраям картку злив…
Як цікаво написано.
Незрозуміло, програв чи шахраям картку злив…
- 12 мая 2026, 8:25
Казино + подписка со стороны казино.
Могут списать любую сумму.
Лучше не играть вообще.
Могут списать любую сумму.
Лучше не играть вообще.
- 12 мая 2026, 8:32
Ну, я ж думаю, легальне казино не спише суму навмання — треба ті бабки свідомо склікать…
- 12 мая 2026, 8:38
Я не игрок, но сталкивался с игровой зависимостью у коллег.
Казино при привязке карты позволяет играть в долг за счёт казино некоторое время.
Играют в долг пытаясь отбить деньги загоняя в серьезный минус баланс в казино.
Потом казино списывает огромную сумму с карты «по подписке» как долг.
Банк считает это нормальным.
Хотя виноват клиент
Пумб и приват часто блокируют даже оплату в казино или вывод денег предупреждая клиента чем это может закончиться
Играют в долг пытаясь отбить деньги загоняя в серьезный минус баланс в казино.
Потом казино списывает огромную сумму с карты «по подписке» как долг.
Банк считает это нормальным.
Хотя виноват клиент
- 12 мая 2026, 9:07
Я можу зрозуміти, коли людина програє своє — має право.
Але програти «в борг» — це як у поганому кримінальному кіно.
А звинувачувати потім банк, що не хапав за руку дорослу людину — взагалі якась дитяча маячня.
Але програти «в борг» — це як у поганому кримінальному кіно.
- 12 мая 2026, 13:53
Таких людей очень много.
Набирают кредитов чтобы отыграться и уходят в минус сильный.
Потом чарджбек пытаются начать или банк обвиняют.
А виноваты сами
Набирают кредитов чтобы отыграться и уходят в минус сильный.
Потом чарджбек пытаются начать или банк обвиняют.
А виноваты сами
Шо за казино дозволяє 400к залити просто так. Мене тут за 50к фінмон задовбує
Лучше шмоток в кс2 закупил ей Богу и то лучше чем казино, кейсы стабильно за 10 лет всегда x8 прироста дают.
- Назарій Федорович
- 12 мая 2026, 13:41
Ваша відповідь — це маніпуляція фактами. Ви стверджуєте, що блокуєте ігри за кредитні кошти, але ігноруєте джерело походження грошей у моєму випадку.
Ці 400 000 грн — це кредитні кошти, отримані в МФО. Ваш фінансовий моніторинг бачив, як на картку заходять кошти від кредитних установ і в ту ж хвилину списуються на казино. Згідно з постановами НБУ, банк зобов’язаний аналізувати джерела походження коштів. Якщо клієнт-військовий бере мікропозики і одразу «зливає» їх у гемблінг — це пряма ознака аномальної та ризикової поведінки, яку ви зобов’язані були припинити, як це зробили ПУМБ та ПриватБанк.
Посилаючись на «власні кошти», ви просто намагаєтесь приховати провал вашої системи фінмоніторингу, яка за 6 місяців не спромоглася зупинити очевидну фінансову прірву.
Чекаю не на «індивідуальний розгляд», а на конкретне рішення щодо Chargeback. Скарга в НБУ вже подана, докази недбалості вашої системи безпеки порівняно з конкурентами додані.
- 12 мая 2026, 14:51
Фінмоніторинг не має і не перевіряє вихідні платежі.
Якраз від МФО надійшли цілком білі гроші, бо відправник має ліцензію на діяльність та всі папери. І для банку вони вже не кредитні, бо не вони їх миколі видали.
А куди микола їх витратив, навіть якщо програв в наперстки, — конституція не забороняє.
Прижиттеву премію Дарвіна особі, що програла в казино 400к мікрокредитів.
Прижиттеву премію Дарвіна особі, що програла в казино 400к мікрокредитів.
Цьому псевдобанку це вигідно, адже вони заробляють гроші, нехтуючи безпекою фінансів клієнтів. Тут вважається нормальним, коли хтось заходить із нового пристрою, підвищує кредитний ліміт і одразу переказує всі кошти на дропів, навіть попри 4% комісії. Нелегальні казино, криптотрейдери, дропи та дропшипери, магазини з телескопічними дубинками та безакцизом тут цього безліч
Виглядає так, ніби людина, яка лоханулась, тепер хоче перекласти свої проблеми на когось іншого. Такої дурості я ще не бачив. Взяти 400 тис у МФО та ще й спустити їх на казино — це сильно. Може, вам варто звернутися до спеціалістів, поки не пізно?
- 12 мая 2026, 22:12
Тоже в шоці.
В його паралельному всесвіті банк та фінмон мають за руку тримати.
В його паралельному всесвіті банк та фінмон мають за руку тримати.
У мене списали 400 000 грн за лічені години. Банк бачив ці транзакції, але не пальцем не поворухнув. Коли я звернувся по допомогу, мені сказали, що це «нормально». На фоні того, що інші банки ці ж платежі блокували, позиція monobank виглядає як повна технічна некомпетентність або свідоме ігнорування правил безпеки НБУ.
Бережіть свої гроші в інших банках. Тут ви залишаєтесь з проблемою сам на сам.
Банк має виконувати операції, які були самостійно ініційовані та підтверджені клієнтом, за умови, що вони не суперечать чинному законодавству, не порушують санкційні обмеження та пройшли належну авторизацію.
Ми працюємо виключно в межах законодавства та дотримуємося всіх вимог НБУ. Відповідно до встановлених обмежень НБУ, оплати в казино заборонені за рахунок кредитних коштів. Якщо ж оплата здійснюється за рахунок власних коштів, такі операції проходитимуть успішно.
На жаль, відповідно до правил платіжної системи, не всі платежі можуть бути оскаржені. Наразі вашу ситуацію колеги розглядають в індивідуальному порядку, і після завершення перевірки з вами обов’язково зв’яжуться щодо результату 🙏